İyi sagol seninki nasl gdior nasl ilaçla iymisn
Evet ilacla iyiyim ama keske ilacsiz iyi olsak degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi sagol seninki nasl gdior nasl ilaçla iymisn
Doktor ilk 3ay sabret dedi. Sabretmesi kolaymis gibi ataklar geldiginde ativan alabilirsin dedi ama sürekli atak halinde oldugumdan kadin dogumcum efexor a devam edebilirsin dedi iciyorum 75 mg la basladim hormonlar tavan yapti yetmedi bu dozda 150ye cikardim. Bebegim ALLAH a emanet napicami sasirmis durumdayim![]()
Evet ilacla iyiyim ama keske ilacsiz iyi olsak degilmi
Keske arkadasım ama olsun napalım benimde ataklarım gelio gecio bi iym bi kötü idare edioz
İlacsiz idare edebiliyosan ne mutlu Allah yardimcimiz olsun.
Slm ezgi nasilsin
Ne soracagim sana tetanoz asini yaptirdin miSlm ezgi nasilsin
Slm cnm iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim iste bulantilarin nasil oldu largactile devam mi cnm
Yok daha yaptirmadim cvnm, sen.
Yok daha yaptirmadim cvnm, sen.
Bende hala yaptirmadim kadin doguncum bu aralar grip salgini var 1-2 hafta bekle öyle git yaptir dedi. Sanirim hastalık bulaşmasını istemiyor bende 23 haftalik olunca gidip yaptiracagim
Anladim aynen bende bir ara yaptiririm' sen lustrali hamilelek sonuna kadar kullanacakmisin peki
Evet kullanacagim. Dogum yapinca paxile gececegim emzirirken lustral kullanılmıyormus
Alala benim psikiyatrisimde paxili her sekilde sakincali old soledi. Lusrtral daha guvenli dedi paxil emzirenlerde kullanilirmi sasirdim.dorusu.
Alala benim psikiyatrisimde paxili her sekilde sakincali old soledi. Lusrtral daha guvenli dedi paxil emzirenlerde kullanilirmi sasirdim.dorusu.
Evet hamilelikte kullanilmiyormus ama süte de geçmiyormus. Doktorum öyle Söyledi cnm bende ona güveniyorum
Sasirdim ama dogrudur elbette senin dr prof mu. Bende dogumdan bir ay once kesecek lusrtali ole dedi.
Paxil aslinda lustraldan daha etkili daha iyi gelen bi ilac.esim kullaniyuor