arkadaslar hamile kalmısım banada süpriz oldu hala şaşkınım dün ögrendim ve ilacımı bıraktım bugun kadın doguma gidecem çok yeni hamileyim
evet yaradı canım, normal hayatıma geri döndüm çok şükür. ama ilaç zarar verir mi korkusu beni çok üzüyorSude merhba nasil oldun? İlac ise yaradi
Mi?
Canim sen dogumdan once ilaci kestin mi? Bebeginde yoksunluk sendromu oldu mu
Canim sende hamileliginde ilac kullanmistin degil mi? Ne kullandin ? Kacinci haftada baslamistin? İlac kullandiktan sonra hamileligin rahat gecti mi? Dogum yaptigin gun ilaci almis miydin? İlacla sezeryan yapabildiler mi?
arkadaslar hamile kalmısım banada süpriz oldu hala şaşkınım dün ögrendim ve ilacımı bıraktım bugun kadın doguma gidecem çok yeni hamileyim
selam arkadaşlar 16+1 haftalık hamileyim 9 senedir panik atak hastasıyım hamile kaldığımı öğrenince ilacı (paxili) kesmem gerektiği ve ilk 3 ay kullanmamam söylendi dünyam başıma yıkıldı sanki o zman 14. haftaya kadar sabrettim daha sonra perinatal psikiyatriye gittim bana lustral 25 mg başladı ama bugün 14.günüm hala kötüyüm yalnız kalamıyorum içim sıkılıyor her an kötü bişey lacakmış korkusu sanki kafayı yiycem şeytan diyor başla paxile geçsin hepsi ama hamilelikte paxil kullanılmıyormuş nasıl geçicek bu hamilelik bilmiyorum çok moralim bozuk
selam arkadaşlar 16+1 haftalık hamileyim 9 senedir panik atak hastasıyım hamile kaldığımı öğrenince ilacı (paxili) kesmem gerektiği ve ilk 3 ay kullanmamam söylendi dünyam başıma yıkıldı sanki o zman 14. haftaya kadar sabrettim daha sonra perinatal psikiyatriye gittim bana lustral 25 mg başladı ama bugün 14.günüm hala kötüyüm yalnız kalamıyorum içim sıkılıyor her an kötü bişey lacakmış korkusu sanki kafayı yiycem şeytan diyor başla paxile geçsin hepsi ama hamilelikte paxil kullanılmıyormuş nasıl geçicek bu hamilelik bilmiyorum çok moralim bozuk
Merhaba bende ayni seyleri yasadim suan 21+5 gunluk hamileyim. 18. Haftamda lustrale başladım. 50mg kullanıyorum. Lustralin etki suresi paxilden daha uzun. Ben 25 gunden sonra kendimi toplamaya başladım. Paxil 10 gunde topluyor insani. Onun icin biraz daha sabret. 10 gün sonra daha iyi olacaksin
Bugün hç iyi dglim havadanmı nedir bi halszlik mutsuzluk var üzerimde beynim uyusuo sanki aglamak istiorum
bende hava geçişinden die tahmin ediyorum eşim bi gelsinde onla çıkıcam sen nasılsın bugün ilaç artık iyi gelmeye başladımı
Daha iyiyim ara ara sikiliyorum ama o da hafif geçiyor. Bende kendimi disari attim bugün bol bol yürüdüm
Bence ilac kullanmalisin sikayetlerin bole gecmez nie kendine eziyet edoyosun ki ilaclar kesinlikle uyusturmuyo bunuda solemek istedim esinde olsa senin yasadiklarini anlamasi imkansiz birran once basla ilsclarini pisman olmsyacaksin cnm ok kib.
Naslsn arkadasm
İdare eder be cnm sen nasilsin nasil gidiyor
Hamilelik iyide bu panik okb tavn gene bugün ilaç nasl ise yaradmı sende etkileri nasl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?