Bende şu an paxil kullanıyorum, hamilelik şüphem var, bir sorun olur mı![]()
Olmaz cnm bende hamile kaldigimda kullaniyordum ogrenir ogrenmez biraktim. Allaha Şükür hicbir sikinti olmadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şu an paxil kullanıyorum, hamilelik şüphem var, bir sorun olur mı![]()
normalde paxil mi kullanıyordunuz?
Evet paxil kullaniyordum
Ezgcm naslsn bugün beni sorarsan idare ederim ama gece uykusu hep bölük pörçük gece 10 defa uyuyanıorumdur
Uyuyamamak cok zor anksiyeteyi de artiriyor bende yasadim bilirim. Ama su aralar uyuyorum cok şükür. İnşallah seninde duzelir arkadasim. Birde yatmadan once Melisa cayi ic uyumaya yardimci oluyor
Nasilsimn cm bencede ilscin yan etkilerinden korkma inan yazilanlarin hicbirmij olmuyo ama yzmak zorundalar bindne bir ihtimalde olsa.
mrb cnm artık hamılelegıe gelemedım bugun işe basladım ama kendımı cok kotu hıssedıorum calısmak zorundayımda eşime yardım etmem lazım ama ataklar sureklı gelıor ı yerındede boleyım yabancılasma basladı sankı kendımı cok yalnız hıssedıorum kullanmamak ıcın dırenıorum ama olmıcak galıba eşim ıcmemı ıstemıor bana hıc detek deıl bu konuda kendnı uyusturuoun dıor bende ıcemıorum bılmıorum artık ya![]()
Merhaba kizlar nasılsıniz neler yapıyorsunuz
İdare eder sen naslsn
Anladim cnm ne guzel iste en azindan ilacsixz kalmayacagiz dimi ya ben de uyku poblemi var largactili dogum onuna kadar kullansam olurtmuki dr bana net bisey solemedi ya
Bende iyiyim cnm. Örgü başladım onunla oyalaniyorum
Ne gûzel iymısn bugün
Evet biraz daha iyiyim ilac etkisini gostermeye basladi. Sen ilac kullanmiyor muydun
Yok tatlım 3 ayn dolmasnı beklıorum
Ne kadar var daha
11.haftadayz iste aslında. Kullanmak istemiorum bzen iç skntısı oluo gecio ama blmiorum umarım iyi olurumda kullanmam
Idare edebildigin kadar kullanma cnm. Baktin artik tikandin o zaman nasilsa kullanirsin zaten 1 haftan kalmış 3 ayi tamamlamana. En riskli döneminde bitecek belki daha rahatlarsin.