• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nasilsimn cm bencede ilscin yan etkilerinden korkma inan yazilanlarin hicbirmij olmuyo ama yzmak zorundalar bindne bir ihtimalde olsa.

mrb cnm artık hamılelegıe gelemedım bugun işe basladım ama kendımı cok kotu hıssedıorum calısmak zorundayımda eşime yardım etmem lazım ama ataklar sureklı gelıor ı yerındede boleyım yabancılasma basladı sankı kendımı cok yalnız hıssedıorum kullanmamak ıcın dırenıorum ama olmıcak galıba eşim ıcmemı ıstemıor bana hıc detek deıl bu konuda kendnı uyusturuoun dıor bende ıcemıorum bılmıorum artık ya:(

mrb cnm artık hamılelegıe gelemedım bugun işe basladım ama kendımı cok kotu hıssedıorum calısmak zorundayımda eşime yardım etmem lazım ama ataklar sureklı gelıor ı yerındede boleyım yabancılasma basladı sankı kendımı cok yalnız hıssedıorum kullanmamak ıcın dırenıorum ama olmıcak galıba eşim ıcmemı ıstemıor bana hıc detek deıl bu konuda kendnı uyusturuoun dıor bende ıcemıorum bılmıorum artık ya:(

Bence ilac kullanmalisin sikayetlerin bole gecmez nie kendine eziyet edoyosun ki ilaclar kesinlikle uyusturmuyo bunuda solemek istedim esinde olsa senin yasadiklarini anlamasi imkansiz birran once basla ilsclarini pisman olmsyacaksin cnm ok kib.

arkadaslar hamile kalmısım banada süpriz oldu hala şaşkınım dün ögrendim ve ilacımı bıraktım bugun kadın doguma gidecem çok yeni hamileyim

Back