Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İyim arada bi iç skntım olsada sükür senin neyn var bska biseydn mi keyfn yok yoksa hstalıktn mı

Anlamadim ki arkadaşım panik atakdan mi hamilelikten mi? Midem cok kötü hala bulaniyor. Yedigim hicbirseyden zevk alamıyorum. 5 ay oldu artik gecmesi lazim degil mi. Birde ic sikintisi ki sorma ilacin ilk kutusu bitmek üzere. acaba iyi mi gelmedi ama bazen de iyi oluyorum anlamadım. Sen nasılsın

Bebeciklerimize bisey olmasin ben dert cekmeye raziyim bu illeti ancak yasayanlar anlar kimse anlammaz allahtan benim esimdede var da beni anliyor cok sukur sansliyim.

Yavas yavas etkısni gstermeye bsliodur bence ins gecicek hepsi arkadasım bende bi iyim bi skntı Oluyo bzen düsünüyorum nrmal insanlar bzm gbi düsünüyomu bna citol cok iyi geliodu bkalım ilaç kullanmaya bslarsam nasl oluck

Bebeciklerimize bisey olmasin ben dert cekmeye raziyim bu illeti ancak yasayanlar anlar kimse anlammaz allahtan benim esimdede var da beni anliyor cok sukur sansliyim.

Esinin seni anlamasi ne güzel. Benim esimde yanimda değil yurtdisinda calisiyor. Zor gunlerimde burada olsa bana guc verirdi. Doguma gelecek. O zamana kadar tek basima dayanacagim

Bende paxil kullanıyordum ama hamilelikte vermedi doktor onun icin lustrali deniyoruz. Hamilelikte Citol u veriyor mu dr

Esinin seni anlamasi ne güzel. Benim esimde yanimda değil yurtdisinda calisiyor. Zor gunlerimde burada olsa bana guc verirdi. Doguma gelecek. O zamana kadar tek basima dayanacagim

Evt insanın esieinanlaması çok iyi bence benid esmde takma kafana bu kadar dio saygı duyuyo ama anlıomu blmiorum senin işnde zormuş kekske yakınlarda olsakta arkadaslık etsek

Aynen arkadasım bide bende ne oluyor biliomusun omuzlarım kasılıo byle süreklı bi üseme hali olsunda rahatlıym. Diorum ilk hastalıgn nasl bsladı

Benim 8 sene önce basladi cnm. Bir gece uykudan kalp carpintima uyandim sonra arkasi geldi carpitilar mide bulantisi ic sikintisi surekli bir korku hali benimde omuzlarim cok kasilir. Bunlarin devaminda depresyon Hangi birini anlatsam o kadar cok ki..

Benimde 6 sene önceydi dini obsesiflik tabi blmiosun byle ne oldugunu dpresyon ölüm korkusu ybncılaşma drken 15 kilo vrdim internetten arastırma yptım aileme anlatm ve piskyartrye gttim bna ilaç vrdi ve beni hayata bgladı iki üçyıl tedavi grdüm snra bıraktm altı ay snra tekrarladı ogünden snra hep kullandım arada ictm icmedmama iyiydm evlendim gene bsladm zaten 3buçuk aylık evlıym ve hamilekaldm ilacı braktm

Ne güzel hemen hamile kalmissin ben korkudan 4 sene erteledim keske hemen yapsaymisim. bendw iki kez biraktim ilaci ama hep tekrarladi. 8 senedir bende ilac kullaniyorum. Benim annemde var panik atak o senelerce ilacsiz katlandi. Ama yaşla birlikte siddeti de azaliyor sanirim artik daha iyi. Umarim bizde iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…