Bende senin kullandiklarinin aynisini kullanıyorum cnm benim doktorum bebeğe zarari yok dedi. Seninki ne diyor. Birde ilaclar sikintilatini azalttı mi. Ne zamandir kullaniyorsun
Ezgi naslsn tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin kullandiklarinin aynisini kullanıyorum cnm benim doktorum bebeğe zarari yok dedi. Seninki ne diyor. Birde ilaclar sikintilatini azalttı mi. Ne zamandir kullaniyorsun
Ezgi naslsn tatlım
Bugun biraz keyfim yok ama yinede idare ediyorum sen nasılsın cnm
İyim arada bi iç skntım olsada sükür senin neyn var bska biseydn mi keyfn yok yoksa hstalıktn mı
Slm arkadaslar nailsiniz umarim iyuisinizdir
Biz idare ediyoruz arkadasim sen nasılsın
Bende idare ediyorum iste pek kyfim yok.benimde
Ayy hepimiz dökülüyoruz ama sonu güzel olacak insallah çektiğimiz sikintiya değer. Bu arada birde bana ikinci cocukta böyle olmaz demiyorlar mi cildiriyorum. Daha birini doguramadim. Ikiciden bahsediyorlar. Insanlar hic anlamiyorlar bizi
Anlamadim ki arkadaşım panik atakdan mi hamilelikten mi? Midem cok kötü hala bulaniyor. Yedigim hicbirseyden zevk alamıyorum. 5 ay oldu artik gecmesi lazim degil mi. Birde ic sikintisi ki sorma ilacin ilk kutusu bitmek üzere. acaba iyi mi gelmedi ama bazen de iyi oluyorum anlamadım. Sen nasılsın
Bebeciklerimize bisey olmasin ben dert cekmeye raziyim bu illeti ancak yasayanlar anlar kimse anlammaz allahtan benim esimdede var da beni anliyor cok sukur sansliyim.
Yavas yavas etkısni gstermeye bsliodur bence ins gecicek hepsi arkadasım bende bi iyim bi skntı Oluyo bzen düsünüyorum nrmal insanlar bzm gbi düsünüyomu bna citol cok iyi geliodu bkalım ilaç kullanmaya bslarsam nasl oluck
Esinin seni anlamasi ne güzel. Benim esimde yanimda değil yurtdisinda calisiyor. Zor gunlerimde burada olsa bana guc verirdi. Doguma gelecek. O zamana kadar tek basima dayanacagim
Esinin seni anlamasi ne güzel. Benim esimde yanimda değil yurtdisinda calisiyor. Zor gunlerimde burada olsa bana guc verirdi. Doguma gelecek. O zamana kadar tek basima dayanacagim
Bende paxil kullanıyordum ama hamilelikte vermedi doktor onun icin lustrali deniyoruz. Hamilelikte Citol u veriyor mu dr
Evt insanın esieinanlaması çok iyi bence benid esmde takma kafana bu kadar dio saygı duyuyo ama anlıomu blmiorum senin işnde zormuş kekske yakınlarda olsakta arkadaslık etsek
Evet yakin olsak ne güzel olurdu. Ama buradan yazismak da iyi geliyor kafam dagiliyor
Aynen arkadasım bide bende ne oluyor biliomusun omuzlarım kasılıo byle süreklı bi üseme hali olsunda rahatlıym. Diorum ilk hastalıgn nasl bsladı
Benim 8 sene önce basladi cnm. Bir gece uykudan kalp carpintima uyandim sonra arkasi geldi carpitilar mide bulantisi ic sikintisi surekli bir korku hali benimde omuzlarim cok kasilir. Bunlarin devaminda depresyon Hangi birini anlatsam o kadar cok ki..
Benimde 6 sene önceydi dini obsesiflik tabi blmiosun byle ne oldugunu dpresyon ölüm korkusu ybncılaşma drken 15 kilo vrdim internetten arastırma yptım aileme anlatm ve piskyartrye gttim bna ilaç vrdi ve beni hayata bgladı iki üçyıl tedavi grdüm snra bıraktm altı ay snra tekrarladı ogünden snra hep kullandım arada ictm icmedmama iyiydm evlendim gene bsladm zaten 3buçuk aylık evlıym ve hamilekaldm ilacı braktm