Olanlarin rahatsizligindan degil hamilelikten kaynaklandigini dusunmeye calis, bebegine ve dogduktan sonrasina odaklan, gerekirse bebeginealisveris yap. Unutma ilaclar seni degil sen ilaclari kullaniyorsun, seni ele gecirmelerine izin verme. Bu rahatsizik bedensel ve ruhsal zayif bi aninda nuksediyor. Vitamin ve kan ilacina basladiginda kaygilarinda azalir. Ben ilk iki ay aglardim, napicam diye ama korkudan tabi. Rabbim yardim etti kuzularim 2 yasindalar. Hamile ve lohusalikta brcok sorun yasadim ama hep hamilelik kaynakli oldugunu dusndum. Simdi kansizlik ve b12 eksikligim vardi 4 ay once nuksetti lustral kullaniyorum. 17 yil oldu oyle kaygiliyimki Allah in izniyle ben ilacsiz atlattiysam siz hayli hayli atlatirsiniz rahat olun.
Merhaba herkese.3 yıldır kaygı bozukluğu anksiyete hastayım. Hamile olduğumu öğrenir ogrenmez bıraktım ilaclarimi. Gebeligin ilk 8 haftası bilmeden içtim ilaçları ve birden bıraktım. Başlarda çok kolaydi ilaçları boşuna içiyormusum atak falan gelmiyor diye dusundum ama bu aralar ciddi kaygı bozukluğu baş gösterdi. Sanırım geri çekilme etkisi yeni yeni gosteriyor kendini. İlaç kullanmak istemiyorum ama bir yandan da engel olamiyorum kaygilara bu sabah bir atak gecirdim ve tansiyonum biraz yükselmiş sonrasında. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Doktorum da başka şehire tayin oldu yeni bir doktor bulmam gerek sanirim. O ilacsiz bu dönemi anlatacağima ikna etmisti beni. Olmazsa baslariz ufak dozlarla diyordu. Kafam epey karisik. Sizler bu dönemi nasıl atlattiniz?
Bende 1 2 gündür takip edemiyorum sizleri
Kızlar hastanelerdeyiz küçük oğlumun kasığında fıtık çıktı
1 yaşına kadar geçebilirmiş geçmezse ameliyat
Olabilirmişinşallah geçer. Bebeklerde olabiliyormuş. Yarın
Tekrar Dr önerdiği bir Prof var ona götürcez bakalım o ne dicek
Varya kızlar söylemesi ayıp lavaboya gidemiyorum
Benim ki çok gazlı sancılı evime biri gelse bombamı
Düşmüş acaba bu eve der:) 3 erkek var başımda
Bunların hangibirine yetişeceğimi şaşırdım
Sağlık olsun
B12 EKSİKLİĞİ bildiğim kadarıyla et,protein eksikliği,,,bunun için neden psikolojik tedavide kullanılan lustralı kullandın ki,,,17 yıl bu hastalığı çektim deme,bak o zmn korkularımız yeniden başlar:)
Bende 1 2 gündür takip edemiyorum sizleri
Kızlar hastanelerdeyiz küçük oğlumun kasığında fıtık çıktı
1 yaşına kadar geçebilirmiş geçmezse ameliyat
Olabilirmişinşallah geçer. Bebeklerde olabiliyormuş. Yarın
Tekrar Dr önerdiği bir Prof var ona götürcez bakalım o ne dicek
Varya kızlar söylemesi ayıp lavaboya gidemiyorum
Benim ki çok gazlı sancılı evime biri gelse bombamı
Düşmüş acaba bu eve der:) 3 erkek var başımda
Bunların hangibirine yetişeceğimi şaşırdım
Sağlık olsun
Olanlarin rahatsizligindan degil hamilelikten kaynaklandigini dusunmeye calis, bebegine ve dogduktan sonrasina odaklan, gerekirse bebeginealisveris yap. Unutma ilaclar seni degil sen ilaclari kullaniyorsun, seni ele gecirmelerine izin verme. Bu rahatsizik bedensel ve ruhsal zayif bi aninda nuksediyor. Vitamin ve kan ilacina basladiginda kaygilarinda azalir. Ben ilk iki ay aglardim, napicam diye ama korkudan tabi. Rabbim yardim etti kuzularim 2 yasindalar. Hamile ve lohusalikta brcok sorun yasadim ama hep hamilelik kaynakli oldugunu dusndum. Simdi kansizlik ve b12 eksikligim vardi 4 ay once nuksetti lustral kullaniyorum. 17 yil oldu oyle kaygiliyimki Allah in izniyle ben ilacsiz atlattiysam siz hayli hayli atlatirsiniz rahat olun.
Merhaba.
Ben de hamile olduğumu öğrenene kadar ilaç kullandım. Sonrası aynen dediğin gibiydi. 18. haftaya kadar ilaçsız dayanabildim. Sonrasında ilaç kullandım.
Başka şeylerle oyalanmaya çalış, odaklanacak başka konular bul. Tek başına kalma ki kendini dinlemeyesin. Bende işe yaramamıştı ama belki senin durumun daha hafiftir. Eğer başa çıkamayacak gibiysen terapi iyi gelebilir. Ben de İstanbul'da oturuyorum ve sana doktorumu tavsiye edebilirim. Doktorum Mustafa Ulusoy. Kadıköy'de muayenehanesi var. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
İnşallah hamileliğinin geri kalanını iyi geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Cok gecmis olsun arkadasimin cocugundada fitik vardi ve o ustune bozuk para bagladi bir sure dagisin diye ve ameliyat olnaina gerek kalmadi.
Benim erkek kuzumda cok gazliydi. Ne kullansam fayda etmedi. 2 aylikken fizikte kontrolumuz vardi. Sinirler ve damarlar rahatlasin kasilma olmain diye egzeriz verdi. Basladik ve gaz sancilari bicak gibi kesildi. İlknasta aglar amavsen yap dedi, neye niyet neye kismet gaxida kesildi kuzumun rahat rahat uyufu uykusunda bile kivranip ikinirdi yavrucum, hatirlamak bile istemiyorum. İyiki yapmisim egzersizleri sonradan alisti oyun diye gülüyordu.
Sabah ogen aksam butun eklemleri 10 ar kere haraket ettirdim. Ayak ve el parmakarida dahil.
Allah yardimciniz olsun tez zamanda sifa versin.
Sağol nigarcım. İnşallAh kendiliğinden geçer
Seninde dediğim gibi. Bende samsiflex kullanıyorum. Çok
Gazlı bir bebek benimki her saniye bükülüyo
Sıkılıyo gazdan ama şunu farkettim bu gaz
Ilacı biraz uyku da getiriyo yada daha rahat uyumasını sağlıyor
Galiba. Seninkinin şimdi en hareketli dönemleri çok dikkat
Isteyen bir süreç işin zor bu aralar:) ama tatlı
Yorgunluklar değilmi sağlıklı olsunlarda varsın
Biz yorulalım:))
Sanada slm cnm nolsun ayni hallerdeyiz, kaygili kaygili...
kızlar selammm netim bağlandı cok şükür ne hallerdesiniz özledim sizi:)
Hoş geldin :)
Dün kızım 1 yaşına bastı çok şükür. (Maşallah diyin :)) ) Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin İnallah.
Hamileliğimde ve sonrasında burda yazdıklarımı okuyan, bana destek olan, Bu güne gelmeme yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler. Hakkınızı helal edin...
maşallah kuzuya..benimde evliliğimin birinci senesi bitti:)..güzel günlerimiz olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?