herzamn yanındayız canım eger sıkıntın olursa paylaş bizlerle cnm yani kalp carpntım ayaklarımda ellrimde uyuşma bayılcakmıs hıssı durduk yere ağlama durumu daha içimde büyük bi üzüntü ilk zamanlr böyleydi daha sonralarında ilacı bıraktığım zamanlarda olcem zanntmistm yemek yıyemıyordum uyuyamıyordum hiç ama hiç mutlu dildim birine karsı zarr verme korkusu gibi kaygılarım vardı tekraradan ialacıma başladım kullnıyorum halada sen nasılsın peki yeni hamilesin galiba ne zamandan böyle sıkntıların vardı[/QUOT
ben 2 yıl çok yoğun,aynen senin anlattığın şekilde çok yoğun yaşadım bu hastalığı...benimkisi deprosyonmuş,depresyon sonrası kaygılı haller sardı,öz güvenim azaldı diyebilirim.malum bebek düşündüğüm içinde tedavi olamadım.bir defa psikiyatriste gittim,benim çok iyi göründüğümü ilaca gerek olmadığını,bebek düşünebileceğimi söyledi.cidden biraz hafiflemişti hastalığım(bu 2 yıl sürecinin sonlarına doğru),üstüne gittim kaçmamaya çalıştım..şu an bendeki sıkıntı derin nefes alamama,,bunun dışında depresif hallerim kalmadı,ama azda olsa kaygılı davranışlarım beni çok sevmişmişşşşş bırakmıyor,,napıyım bırakmasın kalsınnnn

:

çağın anlamsız,tarif edilmez ama yaşanan rahatsızlığı bu...Allah hepimize şifalarrrr versin canım