• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Maşallah suphanallah. Minik kızına annesi
Allah sağlıklı sıhhatli uzun uzun ömürler versin
Kızına nice nice yaşlarını görürsün inşallah Allah sizi ona
Onuda sizlere bağışlansın inşallah. Mutluluğunu
Çok iyi anlıyorum bende oğlumun doğum gününde
Çok duygulanmıştım heleki ilk doğum günü çok
Özel bir an 41 kere maşallah kızıma iyiki doğmuş.

Amin. Allah razı olsun. Allah bu güzel duayı kabul etsin İnşallah. Aynı güzel duayı ben de hepiniz için Allah'tan diliyorum. İnşallah herkes bu güzel duyguları yaşar.

Âmin inşallah arkadaşım. Bu arada kızlar nasılsınız
Herkez iyidir inşallah ses soluk yok pek bu aralar bende
Çok giremiyorum sayfamıza
Çocukların ikiside grip onlarla uğraşıyorum
Allah iyilikler versin herkeze

Kızar 7 haftalık hamileyim daha şimdiden baş dönmelerim, gerçek dışı hissetmelerim, korkularım ve kaygılarım başladı maalesef. Önerilerinizi bekliyorum.. :50:

geçmiş olsun cnm bende pek giremiyorum girdikçede takip ediyorum benimde doğumuma 1.5 ay kaldı zaman yaklaştıkça korkuyorum.

Kızar 7 haftalık hamileyim daha şimdiden baş dönmelerim, gerçek dışı hissetmelerim, korkularım ve kaygılarım başladı maalesef. Önerilerinizi bekliyorum.. :50:

Hoş geldin. Bebeğin hayırlı olsun.

Ben de hamileliğimin başından itibaren yaşadım aynı sorunları. Lütfen en kısa sürede psikiyatrınla görüş. Geçecek diye bekleyip vakit kaybetme. En baştan terapiye başlarsan daha çok fayda görürsün. Kendini oyalayacak uğraşlar bul. Seni rahatlatan şeylerle ilgilen. Vitamin, kan ilacı, folik asit kullanıyorsan ihmal etme.

İnşallah güzel bir hamilelik yaşarsın.

Bebeğinin fıtığı geçti mi merak ettim. İnşallah daha iyidir artık.

Hoş geldin. Bebeğin hayırlı olsun.

Ben de hamileliğimin başından itibaren yaşadım aynı sorunları. Lütfen en kısa sürede psikiyatrınla görüş. Geçecek diye bekleyip vakit kaybetme. En baştan terapiye başlarsan daha çok fayda görürsün. Kendini oyalayacak uğraşlar bul. Seni rahatlatan şeylerle ilgilen. Vitamin, kan ilacı, folik asit kullanıyorsan ihmal etme.

İnşallah güzel bir hamilelik yaşarsın.

Çıldıracak gib olmasam idare edeceğim de. Arada bir kontrolümü kaybedeceğimi sanıyorum. O noktada müdahale edemiyorum maalesef. Çok sağol güzel dileklerin ve önerilerin için. Allah razı olsun.

selam hanımlar bir şey sormak istiyorum antidepresan doz azaltma sürecinde mide bulantısı yasayan varmı?berbat durumdayım hamilelik falan yok kanda test yaptırdım ama bütün günüm bulantılı geçiyo..griple beraber başladı..grip geçti bu kaldı..doz da azaltıyorum acaba onlamı alakası var dedim..tadım kalmadı:(

selam hanımlar bir şey sormak istiyorum antidepresan doz azaltma sürecinde mide bulantısı yasayan varmı?berbat durumdayım hamilelik falan yok kanda test yaptırdım ama bütün günüm bulantılı geçiyo..griple beraber başladı..grip geçti bu kaldı..doz da azaltıyorum acaba onlamı alakası var dedim..tadım kalmadı:(

Aleykümselam.

Doz azaltımında, aynı ilaca yeni başlar gibi belirtiler yaşayabilirsin. Bulantı, baş dönmesi, titreme, iştah değişikliği vs... Yoksunluk belirtileri bunlar. Bir süre sonra -vücut azaltılmış doza alışınca- geçer. Kolaylıklar dilerim.

Aleykümselam.

Doz azaltımında, aynı ilaca yeni başlar gibi belirtiler yaşayabilirsin. Bulantı, baş dönmesi, titreme, iştah değişikliği vs... Yoksunluk belirtileri bunlar. Bir süre sonra -vücut azaltılmış doza alışınca- geçer. Kolaylıklar dilerim.

sagolasın nigar cım..alışırım inşallah..Rabbim yardımcımız olsun.

Maalesef:(((nigarcım çok üzgünüm cuma
Günü ameliyat olucak dahada büyüdü.
Çok küçük nasıl anestezi alıcak çıkınca nasıl
Dayanacak ben nasıl dayanıcam bunları düşünüyorum
Allah daha beterinden korusun ama herkez
Kendi yaşadığını bilir. Internette araştırıyorum Allah büyüktür
Çok dua edin lütfen bebeğime nigar ve bütün
Kızlar çok herkeze sağlık diliyorum

geçmiş olsun canım..aklımdasın..tez zamanda şifa versin Rabbim

Az önce Ofelya Thomas ın muayenehanesini aradım. Paradan falan vazgeçtim artık yeter ki sağlığıma kavuşayım. 1280 lira dedi. Herşey dahilimiş. Bir gün 6 saatlik bir terapi varmış. Sonra da 21günlük bir cd veriyorlarmış. Sonra her gün izliyormuşuz o cd Yi. Ama güvenebilmen miyim bilmiyorum. Ve yerleri Ankara'da ben istanbuldayim. Uçağa zaten binemem. Gebelik bulantılarım var otobüs ban kabus olur. Fikir verir misiniz lütfen?

Iyi geliceğine mutlaka eminim ama
Şunu bil gebelik hormonlarında tetikliyor
Bu rahatsızlığı zaten bulantılar yeterince sinir bozucu
İnan bizim panik kaygılı olmayan insanlar
Bile çok kötü oluyorlar zaten gebelikteki bulantılar halsizlik
Gerginlik gelgitler psikolojik rahatsızlıklara
Çok benziyor birbirne zamanla hormonlar
Düzene girmeye başlıyo ve hafifliyo yükümüz demem oki arkadaşim
Zaten zor günlerden geçiyosun. Uçağa binemem diyosun bence kendi oturduğun
Şehirde bir Dr gitsen daha iyi olur. En azından şimdilik
Gerekirse sonra yine gidersin başka bir şehirde
Gidip dönüşte tamamen iyileşmedim diye düşünürsen daha kötü
Hissedebilşrsin kendini baktın hem bak zamanla hafiflicek Allah'ın izniyle
Bende 2doğum yaptım ve ikisindede aynı kabus günler geçirdim
Geçmiş sayfaları okursan daha iyi anlarsın çok zor biliyorum ama şunu bil geçiçek inşallah Allah'ın izniyle

sagolasın nigar cım..alışırım inşallah..Rabbim yardımcımız olsun.

Sen de sağol :) İnşallah kısa sürede alışırsın düşük doza. Sonra da sıra güzel haberler vermeye gelir :) Amin. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun. Allah Şafi ismiyle şifa versin bebeğine ve bütün zorda kalanlara İnşallah. Çocuk konusunda daha tecrübelisin. Bilirsin onlar bizden daha dayanıklı Allah'ın izniyle. Evet herkes kendi çektiği sıkıntıyı anlayabilir. İnşallah hiç yaşamamış gibi arkanızda ve arkamızda kalsın bütün sağlık sorunları...

Az önce Ofelya Thomas ın muayenehanesini aradım. Paradan falan vazgeçtim artık yeter ki sağlığıma kavuşayım. 1280 lira dedi. Herşey dahilimiş. Bir gün 6 saatlik bir terapi varmış. Sonra da 21günlük bir cd veriyorlarmış. Sonra her gün izliyormuşuz o cd Yi. Ama güvenebilmen miyim bilmiyorum. Ve yerleri Ankara'da ben istanbuldayim. Uçağa zaten binemem. Gebelik bulantılarım var otobüs ban kabus olur. Fikir verir misiniz lütfen?

Ofelya Thomas ile ilgili çalkantılı günler yaşandı bu başlık altında :)

Fikrim şu; O zaman da aynısını yazmıştım. Panik atak, bazı hormonların düzensiz, zamansız ve bazı uyaranlar sonucu salgılanmasıyla meydana gelir. Mesela senin uçak korkun gibi. Ya da benim agorafobim gibi. 6 saatlik terapi ve 21 günlük cd izlenmesi sonucu panik ataktan kurtulacağımı bilsem, evimi arabamı satarım. Ama inanmıyorum. Çünkü düzensiz salgılanan hormonlarımı cd izleyerek düzene sokamam. Mutlu ol telkiniyle mutlu olabiliriz belki ama, böbreklerimize ve hipofiz bezimize hormon salgılama desek bizi dinlemez ki. Bu tedavi olsa olsa farkındalık seviyesini yükseltir ve panik atakla barışmayı sağlar. Yine benim fikrimce kendine bu kadar eziyet edeceğine uzman bir psikiyatrla görüş. Terapi alabileceğin bir psikologla görüş. Benim tavsiyelerim bu yönde.

Sen de sağol :) İnşallah kısa sürede alışırsın düşük doza. Sonra da sıra güzel haberler vermeye gelir :) Amin. Allah herkesin yardımcısı olsun.

amin canım benim..40 tan 20 mg düştüm 14 gün böyle kullanıcam sonraki 14 günde 10 mg..citol bitincede son olarakta stilizan 1 mg diye bi ilaç verdi..yine iki aya yakın bi süre..ama bir sıkıntı olmazsa doktor yok artık..bunu bilmek bile güzel

Çok sağol arkadaşım desteğin için Rabbim
Sanada şifa versin inşallah. Bu arada senin kulak
Çınlaman ne durumda benimki sürekli çınlıyo.

Back