Cok sevinirim yardimci olan arkadaslarimdan Allah razi olsun. Okuyorum gecmis sayfalarida uyuyamadgm zaman. Destek gormek anlasilmak cok guzel duygu Rabbim tez zmnda kurtarsn beternden saklasn hepimiziİnsanın yaşadığı zor bir olaydan sonra patlıyor zaten bu psikolojik durum. Olay anında değil de, daha sonra ortaya çıkıyor. Geçmişte kalan, hallettiğimizi sandığımız olaylar yüzünden...
Burda herkes önce bi "neden ben?" demiştir zaten. Hatta bunldıkça yine diyoruz :) Geçmiş sayfaları okumak belki daha iyi hissettirir.
Rica ederiz. Eminim herkes müsait oldukça yazarak sana da yardımcı olmak isteyecektir.
Uzulme sakinn olmaya calis bebegine odaklan Rabbim sabrini verir bol bol dua et bnde ediyorum bu mubarek ayda hepimize gecicek bugunlerde bizde normal hayatmza doncez insAllah Tek temennimiz bu duzelcegne inanamin canım aynen öyle yasıyorum ya. ben suan 23 yasındayım 16 17 yaslarında yasamaya basladım en güzel gunlerim bana zehir oldu doktorlara giderdik ama bişeyn yok der geçerlerdi ben böyle üç dört yıl kaldım benım için ölümdü ya sonrasınd pskiyatrye gittim halada ilaç kullanıyorum bırakamıyorummm eger bırakırsam tekrrdan kabus gunlerme donecem diye korkuyorum(
inşaallah daha iyi olursun canım ya saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın
ebuşşş tam olarak sendeki rahatsızlık neydi canım,anlat anlat inan rahatlayacaksınnUzulme sakinn olmaya calis bebegine odaklan Rabbim sabrini verir bol bol dua et bnde ediyorum bu mubarek ayda hepimize gecicek bugunlerde bizde normal hayatmza doncez insAllah Tek temennimiz bu duzelcegne inan
Hayırlı olsun. Allah nazardan saklasın. İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ve buraya güzel haberlerini yazarsın.
ebuşşş tam olarak sendeki rahatsızlık neydi canım,anlat anlat inan rahatlayacaksınn
Bende ilaç kullandım iyileşince bıraktım sonra
Tekrar kullandım bırakmaktan korktuğun sürece
Korkularını hep sıcak tutacaksın arkadaşım kaygılanmakta
Haklısın bende bunları yaşadım. Ama baktınki bırakamıyosun tekrar
Başlarsın böyle düşünüp gevşemeye çalış
Zaten bu rahatsızlık
Zor birde bunları düşünüp kendine yüklenme Rabbim
Şifasını verir inşallah.
Iyi akşamlar kızlar ne zamandır ses soluk
Çıkmıyor sevim melek panikli domestikus seni takip
Ediyorum nasılsın kızlardan haberin varmı. Gercekten
Özledim yazışmayı çok özel 9 ay geçirdik
Hep beraber ve hiç kopmayalım istiyorum
Birbirimizden:)
herzamn yanındayız canım eger sıkıntın olursa paylaş bizlerle cnm yani kalp carpntım ayaklarımda ellrimde uyuşma bayılcakmıs hıssı durduk yere ağlama durumu daha içimde büyük bi üzüntü ilk zamanlr böyleydi daha sonralarında ilacı bıraktığım zamanlarda olcem zanntmistm yemek yıyemıyordum uyuyamıyordum hiç ama hiç mutlu dildim birine karsı zarr verme korkusu gibi kaygılarım vardı tekraradan ialacıma başladım kullnıyorum halada sen nasılsın peki yeni hamilesin galiba ne zamandan böyle sıkntıların vardı[/QUOT
ben 2 yıl çok yoğun,aynen senin anlattığın şekilde çok yoğun yaşadım bu hastalığı...benimkisi deprosyonmuş,depresyon sonrası kaygılı haller sardı,öz güvenim azaldı diyebilirim.malum bebek düşündüğüm içinde tedavi olamadım.bir defa psikiyatriste gittim,benim çok iyi göründüğümü ilaca gerek olmadığını,bebek düşünebileceğimi söyledi.cidden biraz hafiflemişti hastalığım(bu 2 yıl sürecinin sonlarına doğru),üstüne gittim kaçmamaya çalıştım..şu an bendeki sıkıntı derin nefes alamama,,bunun dışında depresif hallerim kalmadı,ama azda olsa kaygılı davranışlarım beni çok sevmişmişşşşş bırakmıyor,,napıyım bırakmasın kalsınnnn: çağın anlamsız,tarif edilmez ama yaşanan rahatsızlığı bu...Allah hepimize şifalarrrr versin canım
Iyi akşamlar kızlar ne zamandır ses soluk
Çıkmıyor sevim melek panikli domestikus seni takip
Ediyorum nasılsın kızlardan haberin varmı. Gercekten
Özledim yazışmayı çok özel 9 ay geçirdik
Hep beraber ve hiç kopmayalım istiyorum
Birbirimizden:)
herzamn yanındayız canım eger sıkıntın olursa paylaş bizlerle cnm yani kalp carpntım ayaklarımda ellrimde uyuşma bayılcakmıs hıssı durduk yere ağlama durumu daha içimde büyük bi üzüntü ilk zamanlr böyleydi daha sonralarında ilacı bıraktığım zamanlarda olcem zanntmistm yemek yıyemıyordum uyuyamıyordum hiç ama hiç mutlu dildim birine karsı zarr verme korkusu gibi kaygılarım vardı tekraradan ialacıma başladım kullnıyorum halada sen nasılsın peki yeni hamilesin galiba ne zamandan böyle sıkntıların vardı[/QUOT
ben 2 yıl çok yoğun,aynen senin anlattığın şekilde çok yoğun yaşadım bu hastalığı...benimkisi deprosyonmuş,depresyon sonrası kaygılı haller sardı,öz güvenim azaldı diyebilirim.malum bebek düşündüğüm içinde tedavi olamadım.bir defa psikiyatriste gittim,benim çok iyi göründüğümü ilaca gerek olmadığını,bebek düşünebileceğimi söyledi.cidden biraz hafiflemişti hastalığım(bu 2 yıl sürecinin sonlarına doğru),üstüne gittim kaçmamaya çalıştım..şu an bendeki sıkıntı derin nefes alamama,,bunun dışında depresif hallerim kalmadı,ama azda olsa kaygılı davranışlarım beni çok sevmişmişşşşş bırakmıyor,,napıyım bırakmasın kalsınnnn: çağın anlamsız,tarif edilmez ama yaşanan rahatsızlığı bu...Allah hepimize şifalarrrr versin canım
sen hamile misin canım
sen hamile misin canım
EVET kısmetse 5 haftalık çok yeni hamişimm:)darısı sana diyorum artık,,ama hastalığımıı kafamda oldukça fazla yenmiştim,şu an daha rahatımmmm
EVET kısmetse 5 haftalık çok yeni hamişimm:)darısı sana diyorum artık,,ama hastalığımıı kafamda oldukça fazla yenmiştim,şu an daha rahatımmmm
amin canım benim çok iyi ozaman inşallah hep böyle gider :)
Merhaba herkese.3 yıldır kaygı bozukluğu anksiyete hastayım. Hamile olduğumu öğrenir ogrenmez bıraktım ilaclarimi. Gebeligin ilk 8 haftası bilmeden içtim ilaçları ve birden bıraktım. Başlarda çok kolaydi ilaçları boşuna içiyormusum atak falan gelmiyor diye dusundum ama bu aralar ciddi kaygı bozukluğu baş gösterdi. Sanırım geri çekilme etkisi yeni yeni gosteriyor kendini. İlaç kullanmak istemiyorum ama bir yandan da engel olamiyorum kaygilara bu sabah bir atak gecirdim ve tansiyonum biraz yükselmiş sonrasında. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Doktorum da başka şehire tayin oldu yeni bir doktor bulmam gerek sanirim. O ilacsiz bu dönemi anlatacağima ikna etmisti beni. Olmazsa baslariz ufak dozlarla diyordu. Kafam epey karisik. Sizler bu dönemi nasıl atlattiniz?
Olanlarin rahatsizligindan degil hamilelikten kaynaklandigini dusunmeye calis, bebegine ve dogduktan sonrasina odaklan, gerekirse bebeginealisveris yap. Unutma ilaclar seni degil sen ilaclari kullaniyorsun, seni ele gecirmelerine izin verme. Bu rahatsizik bedensel ve ruhsal zayif bi aninda nuksediyor. Vitamin ve kan ilacina basladiginda kaygilarinda azalir. Ben ilk iki ay aglardim, napicam diye ama korkudan tabi. Rabbim yardim etti kuzularim 2 yasindalar. Hamile ve lohusalikta brcok sorun yasadim ama hep hamilelik kaynakli oldugunu dusndum. Simdi kansizlik ve b12 eksikligim vardi 4 ay once nuksetti lustral kullaniyorum. 17 yil oldu oyle kaygiliyimki Allah in izniyle ben ilacsiz atlattiysam siz hayli hayli atlatirsiniz rahat olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?