Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Âmin inşallah bu dileklerinin hepsi kabul olur
Hepimiz adına. Bugün anestezi muayenesi vardı
Nezle old için burnu tıkalı bu şekilde olmaz bir kaç
Gün beklicez dediler yoksa enfeksiyon ciğerlerine inebilirmiş
Allah korusun. Kaldık hastanelerde sağlık olsun ne yapalım
Bunlarda geçer inşallah :)

Çok sağol arkadaşım desteğin için Rabbim
Sanada şifa versin inşallah. Bu arada senin kulak
Çınlaman ne durumda benimki sürekli çınlıyo.

aynen devam canim benimde..surekli..takmamaya calisiyorum..anksiyeteyle alakali oldugunu bildigim icinde doktora gitmeye gerek duymuyorum bi daha..gecer insallah kendiliginden

Merhaba kizlar nasilsiniz

Gznn, sevimdeniz, domestikus ve diger arkadaslar

Arasira geliyorum burayada hic birinizizn destegini unutmuyorum,
Nasilsiniz sorun yoktur insaallah.
" ev isleriyle basi dertte olanlar" topigindegim bi kac gundur, kizlarda sagolsun candanlar ayni sizin gibi. Baya bi ev isine, oyalanmaya verdim kendimi, biraz daha dirayetliyim sanki, sizlerde gelirseniz birazda olsa kafaniz dagilirsa cok sevinirim.
Bana biraz Allah in iznile iyi geldi sanki.
Cunku bu rahatsizligi hepimiz yasiyoruz ve zorluklarini biliyoruz.

kızlar nasılsnz bız 57 gunlk olduk eymenmle dogum süresi kadar logusalıkta zormus ya halen kendıme geemedım sorunlarn bırı bıtıyo bırı baslıyo ne yazıkkı allahım beterınden korusun ama oglum grıp kızm grıp oldu şimdi biraz daha ıyıler arada ataklar yokluyo ama salmamaya calısıym düşünmemeye calısıym normal dogum yaptn dıyorm kendı kendıme yılmıorum ama bıgun patlak verebılır uykusuzluk cok zor gundz bas dönmem var uykusuzluga verıyrm bıde cok bısey yıyemıyorm emzırıyorumda gucsuz kalıyrm herhalde ama herseye ragmen anne olmak cok guzel panık gelmesede kaygılar herzaman oluyo napıym ya rahat olamıyorum ılla takıntı yapcak bişey buluyorum keske gamsz bırı olsam herhalde panıkatak ta olmazdım neyse canlar arada yazarm fırsat bulamıymkı işim hic bıtmıyo ıkı cocuk derslerı ev yemek zor valla k.i.bakın

Hoş geldin.

Mesajını okudum ama kızım uyandığı için yazamadan çıktım. O dediğin topiğe gelsem, beni onur üyesi yaparlar :)) Kızım beni kapı dışarı çıkarmıyor. Salonla mutfakta yaşıyoruz. Uyuduğunda iş yapamıyorum hemen uyanıyor. Uyandığındaysa -mesela bulaşık makinesine girdiği için her işi yapamıyorum. Sırayla grip olduk. Sıra kızımda ve şu an uykusundan uyanıp ağlamaya başladı :))

hayırlısı artık canım bunların üstesinden gelirsin sen

Ahh bacim sen beni bi görsen oglumu uyuttum yatagina koydum uyandi agladi kizimda salliyim diye sira bekliyordu simdi kizimi salliyorum, oglum oda oda geziniyor , kizimdan sonra oglumu sallicam. Gecen ustunkoru ev temizledim, iyiki pirelenmemisim dedim bu saat oldu mutfaga bakamadim. Ev genelde bomba atmis gibi.
Dun olanlari siraliyim hemencik, mutfakta süt tasti, oglum mutfaga yagli kaya tuzu sacti, antre halisina kakaolu süt döktum, oturma odasinin koltugunun arkasi dahil her yer cubuk ve balik kraker, yatak odasina kirli temiz ne varsa sactilar temizlige zaten sira gelmiyo
Bu arada kaygilarim devam ediyo buda eni cok yorgun dusuruyo hic bisey yapasim gelmiyo

ayy geçen dua ederken sen aklıma geldin kızların isimlerini saydım senin de nickini ismini bilmediğimden:)Allah kolaylık versin canım sende kuzularına ve kendine iyi bak

ayy aynı ablamın evi:)ben gezmekten ev işi yapamayanlardanım amann napim benimde kafam öyle dagılıyo:)

Arkadasım öncelikle bana yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim. Ama İnan teselliler bile artık yetersiz kalıyor. O kadar doluyum ki. Başım sürekli dönüyor. Bulantılarım bir yandan bir de ben kendimden geçerim diye korkuyorum. 5 yasında kızım var. Ona bile ilgi gösteremiyorum. Bu da beni yıpratıyor. Kızımın yanında bayılırım falan diye düşünüp dürüyorum. Kötü düşünceler silsilesi anlayacağın

Allah yardımcın olsun tatlım önceden böyle sorunların var mıydı ilaç kullandın mı hiç
Evet cnm 5 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum. Hamile kalmadan ilaçlarımı kestim hamile kalınca o kadar körü olmaya başladım ki, başa çıkamıyorum. İlaç resmen vücudum normale dönmek için.

Seni okadar iyi anlıyorumki çok zor 2hamilelik
Geçirdim. Hep baygın bulantılar uykusuz geceler
Dışarıya çıkıp yatak pijamalarımla dolaşıyodum
Okadar kendimden geçmiştim yani bu sayfadaki okuduğum
Yazıları defalarca okurdum kızlar teselli etmek için hep yazarlardı
Ama o kadar kötüydümki sakinleşemiyodum
Dr Dr gezdin telefonlarda sokaklar aciller hastaneler
Deli gibi bir çare arıyordum. Demem oki arkadaşım zamanla
Hafiflicek Allah'ın izniyle inşallah bak en azından böyle düşün. Hormonların düzene girmeye
Başlicak biraz bu durumu kabul etmeye çalışıp bu
Durumunda neler yapabileceğini düşün ben baktım çok
Kötü oluyodum apartmanı dolaşıyodum. Evde tek durAmıyodum hele ilk hamileliğim onu
Hiç sorma çok çok zordu bunları neden yazıyorum
Biliyomusun bak her zorluğun arkasından bir
Kolaylık vardır. Bunlar bizim sınavımız geçiçek
Allah'ın izniyle ben durumu kabullendiğimde biraz nefes almaya başlamıştım
Elinde değil biliyorum ama zamanla yapıcıksın inşallah geçicek

Sağol canım Allah razı olsun böyle candan yazanlar olduklardan aha çok rahatlıyorum. Allahnasip kısmet ederse inşallah sağlığıma kavuşup ikinci yavrumu da hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum. Dualarınızı bekliyorum. Rabbi bu imtihan ı kolayca vermemizi nasip eder inşallah..

kızlar,31+3 günlük hamileyim.eşim ile iki kere çok küçük trafik kazası geeçirdiğimizden beri arabaya binmeye korkuyorum.arabaya binme fikri bile ayaklarımı kasıyor.psikiyatr a gittim.şuan ilaç veremem korkunun üstüne git.doğumdan sonra devam ederse gel dedi.passiflora verdi.ben içmedim.napmalıyım bilmiyorum

Merhaba kizlar
Soyle uyutmicak ama kaygi uzuntu tasa birakmicak bi ilac varmiki, uyursam cocuklarla ilgilenemem.
Biyerimde bi sivilce ciksa, eyvah hastamiyim yoksa hastamiyim, cocukarim nolcak diye kahroluyorum, ataklar basliyo, kaygilar hic bitmiyo.
Uffff kullandigim ilac hicmi ise yaramiyo, bazen aklimi kacircakmisim gibi geliyo,
En ufak korkuda tepeden tirnaga uyusuyorum.

canım benim maşallah sana..ikinci cocugunu kucağına alacaksın inşallah..ben henüz birini bile alamadım:)burdaki herkes eminim birbirine dua ediyor..sağlıcakla kal..

canım benim üzülme ya inanki yaşadıklarınla tek dilsin benimki bes seneden fazla ve 23 yasındayım neler yaşadım çok zor günler geçirdim ilaç kullanıyorum Allahtan sabır dilemek ve halimize sükretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…