Ben çok panik bir insanım arkadaşlar. Òncelikle bu sizin anlattığınız şey mi bilmiyorum. Ama kontrol edemiyorum.
Mesela küçüklükten başlayan ve halen de ara ara devam eden bi sıkıntım vardır benim. Otobüsde minibüsde araç hızlıgitmese bile panik olurum kalp atışlarım yükselir sanki ölecekmişim araba hiç durmayacakmış gibi olur. Bu nedenle lunaparka falan hiç gidemezdim hatta küçükken salıncağa bile zor binerdim.
Geçen gün de kızım kendini banyoya kilitledi. Kapı içerden kilitlenen ve anca içerden açılabilen bir kapı.
Mahvoldum.. Kapıyı yumrukluyorum falan eşim diyor sakin ol bişey yok yapma böyle falan..
Ben çığlık attıkça yavrum daha da korktu içerde ağladı baya..
Sonra kalbim ağzımda atıyormuş gibi hissettim. Çıkamayacakmış gibi sandım oradan.. Nefes alamadım. Kollarımın bağı falan çözüldü..
Neyseki sonra akıllı kızım açtı kapıyı zor da olsa.. Ama ben yıprandım resmen ki bir de hamileyim..
Az kalsın bayılacaktım..:44:
Merhaba.
Panik atak da olabilir, anksiyete de olabilir. Bence bi psikiyatra görünüp durumunu öğren. Neymiş, ne değilmiş. Böyle yaparsan kızını korkutmakla kalmazsın, kendine de benzetirsin.
"kızını da kendine benzetirsin" nasıl bir tabirdir arkadaşım?siz kendinize mi benzettiniz çocuklarınızı? Ben burda olabildiğince samimi birşeyler yazıyorum, fikir danışıp sorunlarımı dile getiriyorum fakat gayet sert bir üslupla karşılaşıyorum. Neye kime tepki ki bu, böyle bir laf ediyorsunuz. Söylemek var, söylemek var. Cevabınızın sonunu okuyana kadar ne kadar pozitiftim. Fakat o kısmı beni üzdü açık
bence yanlis anlamissiniz orada bir tespit var..misal benim ablamda da bahsettiginiz durumlar var biz evhamli diyoruz kendisine..yegenim de ayni ablam gibi davraniyo bi burnu kanasa anne olcekmiyim diyo..yani cocuk anneden gorerek edinebiliyo bunlari..ama yalniz degilsiniz benim komple anne tarafim sizin gibi..bende dogal olarak:)uzman destegi olmadanda gecmiyo maalesef
"kızını da kendine benzetirsin" nasıl bir tabirdir arkadaşım?siz kendinize mi benzettiniz çocuklarınızı? Ben burda olabildiğince samimi birşeyler yazıyorum, fikir danışıp sorunlarımı dile getiriyorum fakat gayet sert bir üslupla karşılaşıyorum. Neye kime tepki ki bu, böyle bir laf ediyorsunuz. Söylemek var, söylemek var. Cevabınızın sonunu okuyana kadar ne kadar pozitiftim. Fakat o kısmı beni üzdü açık konuşayım.
"kızını da kendine benzetirsin" nasıl bir tabirdir arkadaşım?siz kendinize mi benzettiniz çocuklarınızı? Ben burda olabildiğince samimi birşeyler yazıyorum, fikir danışıp sorunlarımı dile getiriyorum fakat gayet sert bir üslupla karşılaşıyorum. Neye kime tepki ki bu, böyle bir laf ediyorsunuz. Söylemek var, söylemek var. Cevabınızın sonunu okuyana kadar ne kadar pozitiftim. Fakat o kısmı beni üzdü açık konuşayım.
Nasılsın arkadaşım bende idare ediyorum
Senin yazına anca cvp yazabildim dün yazacaktım mutlaka araya
Bişey giriyo. İnan bazen lavaboya gidecek zaman
Bulamıyorum. Bebeğin olunca daha iyi anlicaksın. Ama bunlar tatlı yorgunluklar
Ve geçici :) bu arada sen nasılsın nasıl gidiyo kaç aylık oldun sen şimdi
İnan varya yorgunluktan insan bildiklerinide
Unutuyor. Hatta doğuma giderken dua etmiştim. Senin içinde
Rabbim en tez Zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip eder inşallah:)
bende 4 aylık hamileyim panikatak ilaçlarımıda birden kesmek zorunda kaldım ancak baslarda hıc bırseyım yoktu bu hastalıkla ılgılı su ıkı haftadır sıkıntı asırı olan carpıntılarımçok dinliyorum kendimi kimi zaman nefes zor alıyorum...ayrıca gyno ferro sanol kullanıyorum ıkı kere zehırlenmenın ucundan dondum aranızda bu ılacın dokundugu annemiz oldumu
cok gucsuz hissediyorum..halim mecalim umudum yok..biktim kendimden beynimden..kulaklarimdaki sesten..cabaliyorum bes aydir..ilk defa birakmak istiyorum kendimi..saclarimda beyazlar cikti..yoruldum simdiden.
Cok gecmis olsun bende de hortladib4-5 gundur sikintilar. Kan ilaci ve b12 ignesini kullaninca halsizligim baya gecmisti. Acaba yinemi dgerlerim dustu dustuyse niye dustu. Aralikta kontrolum var nasil gidicem. Psikiyatri kontrolumun gunu gecti.cok gucsuz hissediyorum..halim mecalim umudum yok..biktim kendimden beynimden..kulaklarimdaki sesten..cabaliyorum bes aydir..ilk defa birakmak istiyorum kendimi..saclarimda beyazlar cikti..yoruldum simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?