Meraba yasemincim. Öncelikle geçmiş olsun bu kadar
Kötüyü düşünme belkide psikolojik tek neden
Çünkü oda aynı belirtiler taşıyo halsizlik uyulmalar
Bulantılar. Bak bende doğum yaptım 2. Ayımdan itibaren
Kulaklarım aralıksız çınlıyo hiç kesilmedi bunun için Dr gidicem
İnşallah kötü bir şey yoktur. Bak sende bir an önce Dr gitmelisin yoksa bu düşüncelere
Daha çok yoğunlaşıp
Panik ataklarına davetiye çıkarabilrsin yada şiddetlendirebilirsin
Lütfen Dr erteleme:)
Gznn saclarinda beyazlarmi cikti, benim zaten cikmistibve 4 aydir nerdeyse saclarimin yarisi hizla beyazladi esim bile sasirdi sanirim düşunce ve kaygidan oldu napalim sagligimiz yerinde olsunda boyariz
kızlar yazılarınızı okudum işe git gel kızımla evle eşimle kendimle!! uğraşmaktan buraya yazamıyorum pek nasılsınız dilerim iyi olursunuz
soyleyeceğim tek sey bu hastalıkla savaşmamak kabullenmek ve çare aramak en doğrusu
ben bazen çok iyi bazen berbat oluyorum nerden geldi beni buldu bu illet diyorum ama üzüldükçe daha beter oluyorum her an her dk her sn kolum ve yuzumun ve gözümün sol yanı daima uyusuk karıncalı ama yapcak bişi yok
böyle yaşamaya alışmam lazım
hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Merhaba sevim
Senden haber aldigima sevindim. Mesgul olman iyi gelir belkide sana. Benim sol kolum halsiz, yuzumun sol tarafi ve kafam arasira uyusuyor, sag gozum sanki daha mat kararmis gibi goruyor kapagindada bazen cok agirlik hissediyorum uykum varmis gbi. İlac dozunu arttirdim, ama kaygilarimda tavanda
Kizlar belki hamilelerede faydasi olur, ben bunlari yedigimde bedensel ve ruhsal sikayetlerim azaliyor;
Ceviz, badem, nar, zeytin cekirdegi,cekirdekli kuru siyah kan uzumu.
Benim sorunumda geceleri kalp carpintisi nefes alamama kollarimin titremesi henuz doktra gtmedm bir senelik evliyim bir turlu kurtulamadm..sadece geceleride olmuyo gundz normal hayatmdada nefes almk cor zor geliyo bazen dayanamiyorm bu panik atakmi blmiyorum. Uyku uyuyamiyorm uyusam 1 saat sonra o sancyla kalkiyorum olcekmism kmse bna yardm edemez gbi hssediyorum.Geceleri olunca tranko buskas adli ilaci iciyorum hamile kalmkta istiyorm bebege zarari olurmu acaba.boyle yasamak hergun olmek gbi kmse anlamiyo cevrede. Ne yapmaliym antidepresan kullnmk istemiyorm kullndm daha once ilacda iyi gelmedi cokk caresz hssediyorum Allah hepimize yardm etsin.
Kızlar sezeryan ve antidepresan ilacın etkileşimi oluyo mu ( Paxil 10 ) bu konuda bilginiz var mı
Bn 6ay ilac kullandm dugunume 2ay kala basladi bnde doktruma anlattgmda rhtszlgmn adini soylemedi verdgi ilaclarda dahada sersemletti bni suan kardiyolojiye gtmeyi dusunuyorum ama psikolojk oldgnuna inaniyorum uykusuz yasiyorum resmen cok kotu bisey Allah hepimize yardim etsinMuhtemelen anksiyete veya panik atak. Antidepresandan neden fayda görmedin? Doktorun dediği dozda ve dediği zaman kadar kullandın mı? Bu tarz ilaçları isteğimize göre bırakıp başlamak ve dozuna uymamak etkisini azaltıyor. Belki uzun süreli bi tedavi olman gereklidir? Ki hamilelikten önce tedavi olmanı öneririm. Hamileyken belirtiler artabiliyor. Tranko buskas hamileyken önerilmiyor sanırım ama yanlış hatırlamıyorsam burda kullanan vardı. Biz de ilaç kullanmak istemezdik ama napalım. Dayanabildiğimiz kadar dayandık. İnşallah senin ihtiyacın kalmaz.
Bn 6ay ilac kullandm dugunume 2ay kala basladi bnde doktruma anlattgmda rhtszlgmn adini soylemedi verdgi ilaclarda dahada sersemletti bni suan kardiyolojiye gtmeyi dusunuyorum ama psikolojk oldgnuna inaniyorum uykusuz yasiyorum resmen cok kotu bisey Allah hepimize yardim etsin
selam hanimlar tel den zor oluyo cok giremiyorum..ben bisi sormak istiyorum dogum kontrol hapinin panik ataga zemin hazirlamakla bi ilgisi olabilirmi?bu arada ben sanirim yilbasidada birakamicam ilaci..birde validol damla ekledi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?