giremiyorum ama aklımdasınız panikli fuja domestikus
Allah kolaylık versin telim kırıldı nete giremiyorum cnm sabirli ol inşallah hafifleyeceksin
işe alışmaya calışıyorum kızıma kv bakıyor oda ayrı bi dert
esimle zor günler gecirdik anksiyetem tavan yaptı bakalım Allah büyük
hepimize tum hastalara kolaylık sabır şifa versin Allahım
giremiyorum ama aklımdasınız panikli fuja domestikus
Allah kolaylık versin telim kırıldı nete giremiyorum cnm sabirli ol inşallah hafifleyeceksin
işe alışmaya calışıyorum kızıma kv bakıyor oda ayrı bi dert
esimle zor günler gecirdik anksiyetem tavan yaptı bakalım Allah büyük
hepimize tum hastalara kolaylık sabır şifa versin Allahım
Günaydın kızlar bendeki panikatak mi bilmiyorum ama 1 yıldır buna benzer bi hastalikla uğraşıyorum 5 aylık bir tedavi gördüm citoles 5mg lik hap ile.. cok şükür iyilestim 2 aydir da doktor kontrolü altında bıraktığım hapimi kullanmıyorum benim baş dönmesi, kafada elde ve yüzde karincalanmalar, ani kötü bişey olucak korkusu,asiri sinir şikayetlerim vardı son 2 aydır gayet iyiydim ancak dün hamile olduğumu öğrendim isteyerek hamile kaldim ama korkuyorum tekrar hastaligim gelir diye çok stres yapiyorum hatta simdiden yüzümde karıncalanmalar ufak ufak başladı ne yapmam lazim önümde kocaman bir 9 ay var ve ben şimdiden doğumu düşünüp kendime dehşet korkular saliyorum psikologa gidicem zaten kontrolüm vardi ama kendim yenmek istiyorum yardimci olabilceginiz tavsiyeler vs varmi?
Günaydın kızlar bendeki panikatak mi bilmiyorum ama 1 yıldır buna benzer bi hastalikla uğraşıyorum 5 aylık bir tedavi gördüm citoles 5mg lik hap ile.. cok şükür iyilestim 2 aydir da doktor kontrolü altında bıraktığım hapimi kullanmıyorum benim baş dönmesi, kafada elde ve yüzde karincalanmalar, ani kötü bişey olucak korkusu,asiri sinir şikayetlerim vardı son 2 aydır gayet iyiydim ancak dün hamile olduğumu öğrendim isteyerek hamile kaldim ama korkuyorum tekrar hastaligim gelir diye çok stres yapiyorum hatta simdiden yüzümde karıncalanmalar ufak ufak başladı ne yapmam lazim önümde kocaman bir 9 ay var ve ben şimdiden doğumu düşünüp kendime dehşet korkular saliyorum psikologa gidicem zaten kontrolüm vardi ama kendim yenmek istiyorum yardimci olabilceginiz tavsiyeler vs varmi?
Günaydın.
Hepimiz isteyerek hamile kalmamıza rağmen, panik atak-anksiyete geri gelecek diye olmayacak şeyler düşündük. Sana tavsiyem, önceki sayfaları okuyup deneyimlerden faydalanman. Bir de kendi kendime yenmek istiyorum diye uğraşma. Normal şartlarda olsaydı savaşman daha kolay olurdu. Şimdi hamilesin ve zaten hormonların hiç olmadığı kadar değişkenlik gösterecek. Bu dönemde hamilelik belirtileri ile panik atak belirtilerini karıştırabilirsin. Mesela hamilelik kaynaklı nefes daralması, uyuşma, çarpıntı vs hissedebilirsin ve bunu panik atak sanabilirsin. Bence terapilere devam et, doktorunun yönlendirmelerini dinle. Tek başına bunalabilir ve durumunu bilmeden kötüleştirebilirsin.
Güzel bir hamilelik dilerim.
uzun zamandir giremiyorum.nasilsinz kizlar netim hala baglanmadipanikli fuja nasilsiniz bebisler nasil?nigar sevim iyisinizdir insallah telde giriyorum eski sayfalari okuyamiyorum..benim kasimin 5inde kontrolum vr bi sikintim yok hamdolsun ara ara zorlayan kulak cinlamam disinda..sizi ve bebislerinizi opuyorum
Buda loğusalık sendromu olsa gerek. Benimkindede
Sarılık var aynen kontrollerdeyiz. Uykulara hasret kaldım
Hamd olsun tek sıkıntımız bunlar olsun.
Tabi insanız bunalıyoruz haklısın. Düzenimiz değişiyo
Kolay değil:) bu arada sayfamız değişmiş hiç alışamadım
Yada ben tlf dan girdiğim için olabilir ama
Hiç pratik değil.
Of of çılgınlar gibi eğleniyoruz ne güzel:))
Şaka bir yana loğusalıkta hamilelik kadar olmadanda
Zor tarafları var. Hamd olsun bebeklerimizi aldık
Kucağımıza. Bu arada kabızım demişsin ya ben fitil almıştım olabilirim diye
Dr vermişti. Sende almalısın Dr sorup dikişin var. Bunaltma kendini. Emzirmeye
Gelince şikayetim yok ama insan çok bunalıyo
İnan söylemesi ayıp lavobaya gidemiyorum
Gazı tuzu derken yapışık bir şekildeyiz. Bende40 çıksa diye bekliyorum
Bir iki kolu komşu görmek istiyorum rahat rahat
uzun zamandir giremiyorum.nasilsinz kizlar netim hala baglanmadipanikli fuja nasilsiniz bebisler nasil?nigar sevim iyisinizdir insallah telde giriyorum eski sayfalari okuyamiyorum..benim kasimin 5inde kontrolum vr bi sikintim yok hamdolsun ara ara zorlayan kulak cinlamam disinda..sizi ve bebislerinizi opuyorum
bılmyrm canım bugun 17 gunlugz her gunbaska bı dert cıkıyo bıgun kabızlık yasıyrm bıgun bebek hıc durmuyo sureklı aglıyo dıger gun dişim baslıyo hep üstüne gıdıp guclu olmaya calısıym göğüsler zeten yara bılmıym ya bı duzenımızı kursak ılk kızmdada cektm bundada cıktı sarılık 10 gunu gectı hep kontrollerdeyz alttan dikişn 3 tane dedı ama arada sızlıyo içim kanamamda adetlı gıbı var hala bebişler için katlanıyz işte
Of of çılgınlar gibi eğleniyoruz ne güzel:))
Şaka bir yana loğusalıkta hamilelik kadar olmadanda
Zor tarafları var. Hamd olsun bebeklerimizi aldık
Kucağımıza. Bu arada kabızım demişsin ya ben fitil almıştım olabilirim diye
Dr vermişti. Sende almalısın Dr sorup dikişin var. Bunaltma kendini. Emzirmeye
Gelince şikayetim yok ama insan çok bunalıyo
İnan söylemesi ayıp lavobaya gidemiyorum
Gazı tuzu derken yapışık bir şekildeyiz. Bende40 çıksa diye bekliyorum
Bir iki kolu komşu görmek istiyorum rahat rahat
Sabır sükunetle atlatıcaz inşAllah ne yapalım:) sevim
Biz ne zor şeyler gördük değilmi bunlarda geçer Allah'ın izniyle inşallah.
Tabiki çok daha zor durumlar vardır ama herkez
Yaşadığını bilir değilmi. Çalışmana çok sevindim bebişine çok geçmiş olsun annesi
Mevsim dönüşleriya dikkat etmek lazım ama senin işin de çok zor hem çalışıp
Hem bebek arasında mekik dokuyosun Allah yardımcın olsun :)
inş canım gecerv ya tutuym hendımı hep geccek bıtcek daha ıyı olck dıye bırakırsam gerı döner panıkatak okadar savastım hamılelıkte dogurdunm hemde normal bugunlerde geccek ogluma kavustum ya ama ınan hepsı üst üste gelınce yıpranıyo ınsan tam duzene gırdk hersey cok guzel dıyorm bısey cıkıyo bıde kızmda var 7 yasnda ev bana bakıyo istedgn gıbı işte yapamym düzene alısnca olmuyo uyku desen bı var bı yok cok saoln kızlar sızlerde olmasanız moral bukluyom sızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?