merhaba,
6 ay önce bebeğimi 4 aylıkken kaybetmiştim 2 aydır antidepresan kullanıyorum ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim antidepresan ilaçlarımı hemen bıraktım.
cipralex, laroxyl ve zestad kullanıyordum şuanda 5 haftalık hamileyim 3-4 gündür ilaçları kullanmıyorum bayram yüzünden dr umla görüşme imkanımda yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ederim ilaçların bebeğime zarar vermesinden ve tekrar bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum...
herkese cok tesekkur ederım arkadslar sızler herzaman yardımcı oldunuz kafamdakı kaygılara cvp buldm allahım bu yolda olan ve panıkatak yardımcısı olsn sancılar geldıkce butun hamıleler için dua ettm yenı dogum yapmıslara bı sorum olck dogumdan sonra kanamanz nekadar surdu bıde panıkatak gecsede bu kaygılar gecmıek galıba sag gögsümde mercımek gıbı bişey geldı elıme korktum sızınde göğsünzde var mı böyle ne bılıym ılla kafama takck bıseyler buluym
merhaba,
6 ay önce bebeğimi 4 aylıkken kaybetmiştim 2 aydır antidepresan kullanıyorum ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim antidepresan ilaçlarımı hemen bıraktım.
cipralex, laroxyl ve zestad kullanıyordum şuanda 5 haftalık hamileyim 3-4 gündür ilaçları kullanmıyorum bayram yüzünden dr umla görüşme imkanımda yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ederim ilaçların bebeğime zarar vermesinden ve tekrar bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum...
Eline gelen şey süt :)) Göğsünde mercimek kadar, fındık kadar hatta sütün çoksa daha büyük yumrular hissedebilirsin. Sütün göğsünde biriktikçe ağrı veya ağırlık da hissedebilirsin. Göğüslerini fazla elleme. Şu an çok hassaslar çünkü. Bebeğini sık sık emzir ve sütü göğsünde bekletme. Unutuyorum kusura bakma. İlk çocuğun muydu?
Kanama ilk bir hafta kadar yoğundu. Sonra azaldı ve açık renge dönüştü. Biraz fazla sürdü benimki. Kaygılanma. Olabilecek bir şey. Ama içim rahat etsin diyorsan tabii ki doktoruna sor.
Melikecim bak kendinde söylüyorsun ilkindede böyleydi diye
Bence bundada aynısı olabilir. Sanırım buradaki asıl
Sorun kaygıların bildiğin bir şeyi bile doğru
Düşünmene izin vermiyor. Ama Buda normal loğusalığı
Bence kolay bir süreç değil İnan varya o kadar
Sinirlerim bozukki uyku uyuyamıyosun ev kalabalık
Allah razı olsun ailemden tabi ama bunalıyosun
Her ağızdan bir ses ağlıyorum sebepsiz yere kaygılar vs. Yani bunlar çok normal
Melikecim
merhaba,
merhaba,
Merhaba 3 tane ilacı birden kesmek seni epey zorlayacaktır hazırlıklı olmalısın belkide doktorun birden kesmek yerine yavaş yavaş azaltır.. Çünkü birden bırakmak çok zorlar seni.. Ben ilk üç ayda hamileyken içtim antidepresan malesef ki.. Çok şükür şuan 4 ayı dolmak üzere olan sağlıklı bir kızım var.. Tam olarak neydi rahatsızlığın sadece panik atak mı?
dediğin gibi sabır bir tercih değil yapacak bişey kalmadığında sabırdan başka çare kalmıyor ben 5 aylık kızımı kaybettim doğduktan sonra sabırdan başka çare yok tek umudumda karnımdaki bebeğim Allahım ona sağlık versin.seninde bi umudun olacak cnm zamanı gelince hayırlı zamanda olur inşallah düşük sebebin bellimi ne kadarlıktı.Allah kimseye evlat acısı vermesin.
Amin canım,başın sağolsun gerçekten çok zor olmalı Allah sabır versin..benim 9 haftalıktı, düşük sebebimi ayın 24'ünde öğrenicez doktorumsa ön değerlendirme olarak kromozomlarında ya da genlerinde bir sakatlık olduğunu tahmin ettiğini söyledi..ama kesin sonucu bilmiyoruz henüz..sen ne kadarlık hamilesin canım bu arada?
Merhaba.size 2.kez yaziyorum.ilk yazdigim konu tek arter tek ven basligi altindaydi. Sanirim sizde de ayni durum vardi.benim de bu durum acayip sekilde moralimi bozmakta ve pisikolojim cok bozuldu.bebeginizde herhangi bir sorun oldu mu bu gunleri nasil atlattiniz? Yardiminiza ihtiyacim var
Amin canım,başın sağolsun gerçekten çok zor olmalı Allah sabır versin..benim 9 haftalıktı, düşük sebebimi ayın 24'ünde öğrenicez doktorumsa ön değerlendirme olarak kromozomlarında ya da genlerinde bir sakatlık olduğunu tahmin ettiğini söyledi..ama kesin sonucu bilmiyoruz henüz..sen ne kadarlık hamilesin canım bu arada?
herşey Allahtan verende alanda O.tabiki bişeyler sebep olacak sebepsiz ölüm yok anlımıza ne yazıldıysa onu görüyoruz ben şu an 27 haftalığım.hayırlısıyla tekrar olur inşallah.
Iyiyim sevimcim daha doğrusu idare ediyorum
Kaç gündür sayfayı açıyorum tam yazacam
Küçük ağlıyo büyük oğlum bir şeyler istiyo gece
Uykusuzluğu eklenince zaten loğusalık gerginliği var
Anlicaan zorlu bir dönem ama idare etmeye
Çalışıyorum:)) sen nasılsın iş nasıl gidiyo
Bebeğine kim bakıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?