Bazen eşim benimle dalga geçiyo tamam aşkım tamam sen delisin sen ne dersen o diyo. Eee bizi bile bile aldılar sanki önceden bilmiyolarmıydı. Bende ona az peşimden koşmadın benim gibi deliyle evlenmek için diyorum başlıyoruz makaraya. Tabi aramızda evlendikten sonrada yaşayanlar var ama eminim önceden yaşamış olsalardıda bu sebepten ötürü evlenmekten tereddüt edeceklerini zannetmiyorum. Çünkü artık çağımızın hastalığı bu hastalıkta değil bir tür yaşam biçimi oldu artık:)))
kızlar giremedim bir iki gündür, en son doktor norodol diye bir damla verdi demiştim ya o beni daha fena yaptı ilk 24 saat iyiydim sonrası berbat...fayda etmediği gibi kasılmalar da yaptı.tekrar doktoruma gittim anlattım durumu bu kez de bitkisel alora diye bir kapsül verdi.bunu kullaanan oldu mu aranızda ya, ben çok kötüyüm ürtiker devam edio bir yandan bir yandan panik ataknolur bana yardım edin dayanamıyorum artık (
Panik ataklıların eşleri diye bi başlık mı açsak? :)))
her ikiside mantıklı, en azından onlarda yardımlaşırlar napsınlar :)))bence onlar kendilerine bir başlık açıp toplansınlar bir yerdee...:))))panikli eş mağdurları
Kesinlikle katılıyorum, artık bunu yaşamayan yok ama insanlar kendilerini dinlediklerinde ya da başlarına bişey geldiğinde bi şekilde tetiklendiklerinde farkediyolar ve birçoğuda kendi içinde sır tutar gibi tutuyo..Bazen eşim benimle dalga geçiyo tamam aşkım tamam sen delisin sen ne dersen o diyo. Eee bizi bile bile aldılar sanki önceden bilmiyolarmıydı. Bende ona az peşimden koşmadın benim gibi deliyle evlenmek için diyorum başlıyoruz makaraya. Tabi aramızda evlendikten sonrada yaşayanlar var ama eminim önceden yaşamış olsalardıda bu sebepten ötürü evlenmekten tereddüt edeceklerini zannetmiyorum. Çünkü artık çağımızın hastalığı bu hastalıkta değil bir tür yaşam biçimi oldu artık:)))
bnde anksiyete bozukluğu var çocukluğumdan beri.. artık bu durum panik atağıda beraberinde getiriyo..panik atak yaşayanlarımız yanı sıra sosyal anksiyete yaşayan ve hamile olanımız var mı acaba?
kızlar giremedim bir iki gündür, en son doktor norodol diye bir damla verdi demiştim ya o beni daha fena yaptı ilk 24 saat iyiydim sonrası berbat...fayda etmediği gibi kasılmalar da yaptı.tekrar doktoruma gittim anlattım durumu bu kez de bitkisel alora diye bir kapsül verdi.bunu kullaanan oldu mu aranızda ya, ben çok kötüyüm ürtiker devam edio bir yandan bir yandan panik ataknolur bana yardım edin dayanamıyorum artık (
aklıma geldi sinirlerim zıpladı paylaşmak istedim:ilk uyuşma ve baş agrısı şikaetiyle gittiğimde doktorum fibromiyalji dedi ve citol verdi..tabi bana demedi antidepresanlar geç etki gösterir düzgn kullan diye..sonra ben ilacı düzensz kullanınca daha beter oldum bu defa anafranil ekledi tabi yine acıklma yok onuda içmedim en son fenalaştığımda xanax ve ve adını unuttuğum bi ilaç daha verdi..nihayet psikiyatra gittimde öğrendim neyin ne olduğunu..ki gittiğim hastanede özeldi..baştan beni aydınlatıp psikiyatra yöneltseydi belki o kadar acı çekmezdim..ayy cok sinirlendimm
İyi de, citol olmazsa aspirin olsun. Doktor ilaç verdiyse ve kullan dediyse, düzenli kullanmak gerekir :) Biraz sen de boşlamışsın galiba :) Doktor bana ilaç verse de bunu günde 2 kere, 1 ay bounca içicen dese, ben her gün aynı saatte ve bir ay değil bir buçuk ay içerim :)))
panik atak yaşayanlarımız yanı sıra sosyal anksiyete yaşayan ve hamile olanımız var mı acaba?
biliyosunki antideprsanlar ilk etapta durumu daha da kötüleştiriyor..ben ilacı kullanınca daha kötü olduğumu fark ettim..hiç bilgimde yok..etrafta baskı yapıyo zaten işte ilaç kullanma yok iyi değil yok bilmem ne cok biliyolarmıs gibi..doktorum güzel güzel anlattı bıçak gibi kesemiyoruz zaman ihtiyacımız var diye bende ona göre davrandım:)
kızlar eski doktoruma gittim akşam üstü birde,o pasifleroyla aloranın bi faydası yok gibi birşey...dayanamayıp eski doktoruma gidince o da bana ativan verdi..ativan baya yaygın bi ilaç sanırım gebelik kategorisi c imiş,günde yarım yarım alarak bir tableti aşma sakın,zorda kalmadıkça da alma dedi doktor...napcamı şaşırdım riski var ama senin durumundaki hastalara veriyoruz dedi doktor.sizce sakıncalı mıdır çok duydunuz mu daha önce?ne kullanacağımı şaşırdım artık(
ben seredial diye bir tablet kullandım reçetesiz satılıyor, bitsel bir ilaç fena degil deneyebilirsin içinde ilaçbileşimi yok ama her eczanede bulunmuyr ben siparişle getirtiyordum .
Panik atak yanında sosyal fobim var. Geçen Kasım ayında doğum yaptım. Benim için zorlu bi süreçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?