Bende ativan kullanananlardanım birde hatırladığım melis vardı galiba. Hatta norodol denilen damladanda kullanmıştı. Ativan çabuk bağımlılık yaptığından Dr norodol denilen damlaya çevirmişti yalnız damlanın adından çok emin değilim ya norodol yada rivotrilmi öyle bişeydi. Evet ativan konusunda tereddüt etmekte haklısın bende içerken hem korkuyordum ama içmedende yapamıyordum. Çünkü insanı gerçekten rahatlatıyo ama günü kurtarıyor sadece tedavi amaçlı değil. Hatta bazen Dr lar ilaçların yan etkilerinin çok rahatsız etmemesi içinde veriyo Dr lar. Kaygı giderici bir tür. Ben o kadar endişe ediyodumki bağımlı olmaktan 1 mg kullanıyodum Dr çok bunaldığında yarım alabilirsin dedi. Bende zamanla yarımında yarısını alarak bıraktım. Yani çok gerekliyse kullanmak lazım tabi ama en güzeli kullanmamak inşallah hiç kullanmak zorunda kalmazsın. Ama asıl ilacın fayda etmeye başladığında hiç ihtiyacın kalmicak Allah'ın izniyle inşallah sabır arkadaşım çok zor biliyorum ama bizim ilacımız bir nevi zaman.