arkadaşlar bişey daha sorcam bikaç gündür bişey yiyemiyorum ne yapcak halim var nede iştahım ilcın etkisi heralde bişey olmaz demi bebek açısından yani.
bi süre memlekete annemlere gidiyorum inşallah toparlanırım biraz korkularım beni mahfediyo.burada çok arkadaş var böyle olan bende normale dönerim inşallah biran önce.
canım ne ılac kullanıyorsun nezaman basladın 6 haftalık hamıleyım ve anksıyate tavan yaptı
senı burda en ıyı anlayabılrcek kısı varsa oda benım o rahatsızlıgada okb denılıyor bıldıgın vesvese takıntı hastalıgı
dr da öyle dedi ama bazen korkular inanılmaz oluyo.
pekı hamılelıgının basları nasıl gectı ozaman ıyı mıydın
bu derece değildim sanki vardı ama buzamana kadar idare ettim sen nasılsın peki.
canım ılac kullanırken daha ıyıydım bıraktım kotu oldum zaten ılacı bırakalı 2 ay olmustu hemen hamıle kaldım 1 ayım yenı bıttı ıste hamılelıkte takıntılar bazen tavan yapıyor ve sureklı ben hastayım ve atlatamayacagım dıye aglıyorum bebegımede zarar verırımıyım yok su takıntılarda baslar bu takıntılarda baslar dıye dusunuyorum uyuyorum uyanıyorum yok hep aynı yerdeyım huzursuzluk ıcındeyım
Derya hoş geldin aramıza. Çok geçmiş olsun. Normalde hangi ilacı kullanıyodun. Bıraktıktan hemen sonramı kötü oldun. Hamileliğin daha çok yeni ilk aylarda İnan en sağlıklı insanı bile sarsıyo. Ki biz anksiyeteli ataklılar nasıl etkilenmesin. Bazı Dr lar ilaca hiç sıcak bakmıyor ama bazılarıda verebilyo ama muhtemelen 3 ay sonra verecektir devam ederse. Belkide hiç gerek kalmaz inşallah da öyle olur. Ama böylede otur diyemezler tabi lütfen kafanı dağıtmaya çalış evde yalnız kalma fazla. Çalışıyormusun.
Aynı ilacı sormuştun:) ama bende senin gibi çok unutur aynı şeyi sorardım bu çok normal. Bende cipralex içiyorum 10 mg. Bendede şimdi bırakınca nasıl olurum kaygısı var doğuma 1ay kaldı. Dr son 2 gün kala bırakacaksın dedi bende dozunu düşüre düşüre bıraktırır zannetmiştim. Ben daha önceleri lustral kullanmıştım. 50 mg onu bırakırken zorluk yaşamadım acaba bunda olurmu diye korkuyorum sen daha öncede bu ilacı kullandığın için soruyorum hamileliğinin öncesinde bıraktığında nasıl oluyodun
merhaba arkadaşlar buradaki yazıların genelini okumaya çalıştım anladım ki bunu yaşayan sadece ben dilim bende anksiyete ve okb bozuklugu var ve yaşım 23 yaklaşık 9 yıldır bununla boguşup duruyorum neler yaşadım bi ben bilirim şimdi 9 aylık evliyim ve bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum hep erteleyip duruyorum ne yapcam bilimiyorum
geçmiş olsun cnm maalesef hepimiz aynı durumdayız diyecek pek birşeyde bulamıorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
sevindim bu yakada olmasına ben yarın akşam kısmetse annemçlere gidiyorum 1 aya yakın kalırım heralde inşallah toparlanırım biraz olmazsa gelince gidebilirim dua et bana neolur sana bişey daha sormak istiyorum fazlamı oldum bilmiyorum ama senin şikayetlerin korkuların neydi.
merhaba
Sezeryan doğumla bebeğini kaybediptekrardan hamilelik düşünenler...
bu canım topiğimiz
Bildirim maili gelmediği için sorunu şimdi gördüm. Annenler nerde? İstanbul'da mı? Yoo istediğini sorabilirsin. Yeter ki için rahatlasın.
Hamilelikte herşeyden korktum ben. Dışarı çıkmaktan, yalnız kalmaktan, karanlıktan vs vs... Bana bişey olacak, tansiyonum-şekerim çıkacak,... ya aklına ne gelirse. Uç noktada anksiyete ve panik atak geçirdim. Dışarı çıkamadığım için ne kontrollerime gidebildim, ne psikiyatrımla görüşebildim. İlaçları da telefonla görüşüp aldım. Çok şükür hamilelikten sonra geçti.
daha önceleri kullandığım bir ilaçtı dün dr gittim kullanam çok kişi var ama ben taraftar değilim dedi vermedi ama ben günde yarım aldım dayanamıyorum buduruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?