Slm kizlar evi tasidim yerlestim cok sukur kizimda yine oksuruyor ama daha az bakalim hafta ici kontrole gitcez bende kendimi iyi hissetmiyorum fiziksel seyler devam ediyor artik savasmamaya kabullenmeye calisiyorum kontrolum var benimde saliya
Sicak beni delirtiyor boyle olali tahammul edemiyorum eskiden bu kadar degildim terler bosaniyor
Ne yapalim alismak zorundayiz
Sizler nasilsiniz
Geçmiş olsun minik kızına. Benimde oğlumun göz kapağını ısırmış. Sabah kalktıkki balon gibi şişmiş korktuk Dr götürdük. Şurup verdi 3 gün kullanın geçer dedi. Çok şükür geçti. Üzülme annesi senin minik kızınınkide geçer yarın öbürsügün Allah'ın izniyle
Aynen :)) Profiline baktım da, sen benim kızımın doğduğu gün evlenmişsin :) Güzel bi tesadüf :)
Slm kizlar evi tasidim yerlestim cok sukur kizimda yine oksuruyor ama daha az bakalim hafta ici kontrole gitcez bende kendimi iyi hissetmiyorum fiziksel seyler devam ediyor artik savasmamaya kabullenmeye calisiyorum kontrolum var benimde saliya
Sicak beni delirtiyor boyle olali tahammul edemiyorum eskiden bu kadar degildim terler bosaniyor
Ne yapalim alismak zorundayiz
Sizler nasilsiniz
Hayırlı olsun. Yakın olsak "güle güle oturun" a gelirdik :)
Kabullenirsen savaşmak daha kolay aslında. Düşmanını tanıdıkça yenmenin daha kolay olduğu gibi. Sıcak ayrı bi dert. İstanbul'a bu akşamdan sonra serin hava ve yağmur gelecekmiş meteorolojinin dediğine göre. Hadi bakalım İnşallah... Evim teras katı ve izolasyonlu. Güneş evin etrafında dönüyor. O kadar sıcak oluyor ki. Ben zaten eskiden beri sevmem sıcağı. Balkon kapısı açıyorum, aman esiyo diye yarısıı kapatıyorum. Cam açamıyorum, diğer odaların camlarını açıyorum vs vs böyle çözüm bulmaya çalışıyorum... Bende de böyle işte :)
İnşallah doktorlarınız ikiniz için de güzel şeyler söyler. Özletme kendini Sevim :)
aa ne güzel tesadüf..aynı gün ikimizde farklı telaşelerdeymişiz:)
anksiyete...panikliler olarak hepimiz sıcağı sevmiyoruz anlaşılan:)sağlıkla otur canım evinde..eylüle geldk havaların serinlemesi iyi gelir inşallah hepimize..
Hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıcakla huzurla oturursun yeni evinde inşallah. Nasıl geçiyo evinde zaman sevim alışabildinmi. Bu arada işini ne yaptın izin aldınmı yoksa çalışıyormusun.
hamile olup mecbur ilaç kulnnmak zorunda kalan ve saglıklı bebişleri olan var mı ya da ilaç kullanmayıp hamileyken nasıl dayanabildiniz ?
Ben varım, sevimdeniz var, Melek var, önceki sayfalardan da sağlıklı doğum yapanlar var. Diğerleri daha sağlıklı doğum yaptılar. Ben prematüre doğum yaptım. Bebeğimin suyu bitmişti ve boynunda kordon vardı, bebek sarılığı olmuştu. Bu yüzden yoğun bakımda kaldı. Şu an her şey yolunda çok şükür. Diğerleri bi sorunla karşılaşmadı bildiğim kadarıyla.
ya ben düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben eşimin işinden dolayı dogu görevindeyiz ve burda yalnızım tekim ve aklıma hamileyken ilaçsız naparım diye düşnmden duramıyorum çünkü ilacı bıraktım bi ara 2 haftada 4 kilo verdim ilerde bebk istiyoruz ama tekradan böyle olurum diye de korkuyorum
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın çok sevindim şimdi herşeyin iyi olmasına Allah hepimi korusun
Hayırlı olsun. Yakın olsak "güle güle oturun" a gelirdik :)
Kabullenirsen savaşmak daha kolay aslında. Düşmanını tanıdıkça yenmenin daha kolay olduğu gibi. Sıcak ayrı bi dert. İstanbul'a bu akşamdan sonra serin hava ve yağmur gelecekmiş meteorolojinin dediğine göre. Hadi bakalım İnşallah... Evim teras katı ve izolasyonlu. Güneş evin etrafında dönüyor. O kadar sıcak oluyor ki. Ben zaten eskiden beri sevmem sıcağı. Balkon kapısı açıyorum, aman esiyo diye yarısıı kapatıyorum. Cam açamıyorum, diğer odaların camlarını açıyorum vs vs böyle çözüm bulmaya çalışıyorum... Bende de böyle işte :)
İnşallah doktorlarınız ikiniz için de güzel şeyler söyler. Özletme kendini Sevim :)
Kaç yaşındaydın? Doğu görevi bitince düşün bebeği. 2 hafta zaten ilacın yoksunluk sendromu, şusu busu insanı en zorladığı dönem. Doktor kontrolünde olmadan ilaç başlayıp bırakma. Bu daha çok yorar seni. Memleketin her yerinde çok iyi doktorlar vardır muhakkak ama orda doktora ulaşmak da zor olur sanırım. Kış şartları, yol durumu filan. Hamileyken düşük dozlarda ilaç kullanabilirsin. Ama bu senin inisiyatifinde olan bişey. Mesela Melek çok düşük dozda ilaçla çok iyi hissetti kendini. Doktor, bu kadar ilaç bebeğe bişey yapmaz demiş. Tabi biraz da ilaç içiyor olmanın verdiği güven duygusu var :))
Çaresiz değilsin üzme kendini. Şimdiden bişeyleri kafana takma. Allah'ın izniyle herşeyin bi çaresi bulunur.
Amin... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
dogu görevi 3 yıl kasımda evliligimizin 1.yılını dolduracaz yaşım 23 burda doktorlara ulaşmak zor ben aslen adanalıyım adanada gittiğim doktor var şimdilik düşünmüyoz ama ilerde elbet düşünecez buda beni karamsarlıga düşürüyor ben ya da benim gibi olanlara Allah sabır versin burda yeniyim ben yazılanları okudum yalnız olmadıgımı hisstim çok sagol destegin için :)
Rica ederim İnşallah sen de -eğer yaşadıklarını paylaşmaya devam edersen- başkalarına destek olacaksın.
Umutsuzluğa kapılma. Ben de diyordum bebeğim olmıycak ilaçları bırakamıycam diye. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım hepsini ve çok kötü oldum. Onun için sana önce tedavi ol dedim. Tamam hatırladım daha önce sormuştum yaşını. Hiç takma kafana. Her şey olur Allah'ın izniyle. Mesela orda iyi bi doktor bul, 3 yıl tedavi için ayır kendine. Uygun bi ile geçtiğinizde bebek düşün. 26-27 güzel bi yaş bebek için bence. İlk sayfalarda yeşil reçetel ilaç kullanan bile vardı okumuşsundur belki. Tabi uygun bişey değil ama zorda kalınca...
İyi taraflarını düşün. Olmıycak deme, Allah'ın izniyle olacak de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?