Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hayırlı olsun. Yakın olsak "güle güle oturun" a gelirdik :)

Kabullenirsen savaşmak daha kolay aslında. Düşmanını tanıdıkça yenmenin daha kolay olduğu gibi. Sıcak ayrı bi dert. İstanbul'a bu akşamdan sonra serin hava ve yağmur gelecekmiş meteorolojinin dediğine göre. Hadi bakalım İnşallah... Evim teras katı ve izolasyonlu. Güneş evin etrafında dönüyor. O kadar sıcak oluyor ki. Ben zaten eskiden beri sevmem sıcağı. Balkon kapısı açıyorum, aman esiyo diye yarısıı kapatıyorum. Cam açamıyorum, diğer odaların camlarını açıyorum vs vs böyle çözüm bulmaya çalışıyorum... Bende de böyle işte :)

İnşallah doktorlarınız ikiniz için de güzel şeyler söyler. Özletme kendini Sevim :)

Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Bi losyon var, çocuklar su çiçeği filan çıkardıklarında sürüyosun üstüne, kaşıntıyı kesiyo. Görümcemde varmış. Ondan sür dedi. Bakalım işe yaradı gibi ama kulağı kaşınıyodu hala.

Kendimi hatırlarımda çocukluğumuzda sivriler böcekler ısırır düşe kalka büyümüştük. Şimdi bunların geçici küçük şeyler old. Bildiğimiz halde annelik iç güdüsüyle nasıl hemen üzülüp önlem alıyoruz. :) evlatlarımıza.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıcakla huzurla oturursun yeni evinde inşallah. Nasıl geçiyo evinde zaman sevim alışabildinmi. Bu arada işini ne yaptın izin aldınmı yoksa çalışıyormusun.

anksiyete...panikliler olarak hepimiz sıcağı sevmiyoruz anlaşılan:)sağlıkla otur canım evinde..eylüle geldk havaların serinlemesi iyi gelir inşallah hepimize..

kesinlikle düşmanı tanımak..:)sohbet ediyoruz ablamla rahatsızlıgmın üzerine diyorumki tekrar etse dahi artık ne olduğunu biliyorum..önceki gibi doktor doktor gezip bana ne oluyo demiycem..acillere taşınmıycam..sen bunu daha öncede yaşadın ve geçecek diyeceğim kendime:)

aa ne güzel tesadüf..aynı gün ikimizde farklı telaşelerdeymişiz:)

Kızımın kaç aylık olduğunu sendeki takvimden takip edebilirim :)) Benim telaşem sabahtan öğlene kadardı :)) Sonra kızımı göremedim tabi... Yoğun bakıma almışlardı... Neyse, geçti çok şükür.

anksiyete...panikliler olarak hepimiz sıcağı sevmiyoruz anlaşılan:)sağlıkla otur canım evinde..eylüle geldk havaların serinlemesi iyi gelir inşallah hepimize..

Doktorumun dediğine göre sıcak havanın bize yaşattıkları, anksiyete ve panik atağa benzediği için genelde bu rahatsızlıkları olanlar sıcağı sevmezmiş...

Hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıcakla huzurla oturursun yeni evinde inşallah. Nasıl geçiyo evinde zaman sevim alışabildinmi. Bu arada işini ne yaptın izin aldınmı yoksa çalışıyormusun.

Sagol cnm insallah
Eve cabuk adapte oldum eski evi sevmiyordum daraliyordum bu ev onun iki kati buyuklukte ferah
Suan izinliyim pazartesi is basi ama salidan itibaren yine 1 aylik izin alicam
Evde kizimla ve temizlikle vakit geciriyorum iki gundur dayimin yazligindayim kizimla kuzenim geldi ingiltereden kafami dagitmaya calisiyorum yarin nigdeye gidiyorum baska bi kuzenimin nisanina gitmeyecektim esim calisiyor ama annemler falan gidiyor bende gitcem cikip dolasmak biseylerle ugrasmak anksiyetemi dagitiyor biraz
İnsallah daha iyi olcaz

hamile olup mecbur ilaç kulnnmak zorunda kalan ve saglıklı bebişleri olan var mı ya da ilaç kullanmayıp hamileyken nasıl dayanabildiniz ?

hamile olup mecbur ilaç kulnnmak zorunda kalan ve saglıklı bebişleri olan var mı ya da ilaç kullanmayıp hamileyken nasıl dayanabildiniz ?

Ben varım, sevimdeniz var, Melek var, önceki sayfalardan da sağlıklı doğum yapanlar var. Diğerleri daha sağlıklı doğum yaptılar. Ben prematüre doğum yaptım. Bebeğimin suyu bitmişti ve boynunda kordon vardı, bebek sarılığı olmuştu. Bu yüzden yoğun bakımda kaldı. Şu an her şey yolunda çok şükür. Diğerleri bi sorunla karşılaşmadı bildiğim kadarıyla.

ya ben düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum ben eşimin işinden dolayı dogu görevindeyiz ve burda yalnızım tekim ve aklıma hamileyken ilaçsız naparım diye düşnmden duramıyorum çünkü ilacı bıraktım bi ara 2 haftada 4 kilo verdim ilerde bebk istiyoruz ama tekradan böyle olurum diye de korkuyorum

çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın çok sevindim şimdi herşeyin iyi olmasına Allah hepimi korusun

çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın çok sevindim şimdi herşeyin iyi olmasına Allah hepimi korusun

Kaç yaşındaydın? Doğu görevi bitince düşün bebeği. 2 hafta zaten ilacın yoksunluk sendromu, şusu busu insanı en zorladığı dönem. Doktor kontrolünde olmadan ilaç başlayıp bırakma. Bu daha çok yorar seni. Memleketin her yerinde çok iyi doktorlar vardır muhakkak ama orda doktora ulaşmak da zor olur sanırım. Kış şartları, yol durumu filan. Hamileyken düşük dozlarda ilaç kullanabilirsin. Ama bu senin inisiyatifinde olan bişey. Mesela Melek çok düşük dozda ilaçla çok iyi hissetti kendini. Doktor, bu kadar ilaç bebeğe bişey yapmaz demiş. Tabi biraz da ilaç içiyor olmanın verdiği güven duygusu var :))

Çaresiz değilsin üzme kendini. Şimdiden bişeyleri kafana takma. Allah'ın izniyle herşeyin bi çaresi bulunur.

Amin... İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Sagol cnm iyi dileklerin icin tesekkurler
Valla yakin olsak gorusurduk mersine yolunuz duserse beklerim seve seve

dogu görevi 3 yıl kasımda evliligimizin 1.yılını dolduracaz yaşım 23 burda doktorlara ulaşmak zor ben aslen adanalıyım adanada gittiğim doktor var şimdilik düşünmüyoz ama ilerde elbet düşünecez buda beni karamsarlıga düşürüyor ben ya da benim gibi olanlara Allah sabır versin burda yeniyim ben yazılanları okudum yalnız olmadıgımı hisstim çok sagol destegin için :)

Rica ederim İnşallah sen de -eğer yaşadıklarını paylaşmaya devam edersen- başkalarına destek olacaksın.

Umutsuzluğa kapılma. Ben de diyordum bebeğim olmıycak ilaçları bırakamıycam diye. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım hepsini ve çok kötü oldum. Onun için sana önce tedavi ol dedim. Tamam hatırladım daha önce sormuştum yaşını. Hiç takma kafana. Her şey olur Allah'ın izniyle. Mesela orda iyi bi doktor bul, 3 yıl tedavi için ayır kendine. Uygun bi ile geçtiğinizde bebek düşün. 26-27 güzel bi yaş bebek için bence. İlk sayfalarda yeşil reçetel ilaç kullanan bile vardı okumuşsundur belki. Tabi uygun bişey değil ama zorda kalınca...

İyi taraflarını düşün. Olmıycak deme, Allah'ın izniyle olacak de....

yaşadıklarımı paylaşmaya devam edrim halimize şükretmeyi bilelim vardır bunda da bi hayır bizden daha da kötü durumda olanlarda var yorumun için teşekür ederim içimi ferahlattın :)

Allah'ın izniyle olacak :)

merhaba hanimlar..
bende hamileyim ve pa var.. 18. haftamdayim suan.. ilac kullaniyordum hafif ilaclar iyi geliyordu ama hamile kalmadan once ilaci biraktim.. suan ise yine hissetmeye basladim carpintilari son 3 aydir.. hele sicakta mahvetti beni nefes alamiyordum resmen..
siz nasil atlatiyorsunuz bu gunleri.. ilac kullaniyormusunuz.. ilac kullanirsak nelerle karsilasma ihtimalimiz var.. banada yardimci olurmusunuz..
tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…