Korkmayın. Bol bol dua edin. Önce Atarax kullandım, onu bıraktım Cipram içtim, Sonra oun yanında Dideral kullandım.
siz hangi ilaçları kullanmıştınız hamileliğinizde bebeğime bi zararı olmasından çok korkuyorum.
merhaba canım geçmiş olsun ben hamileliğimin başından beri ilaç kullandım şuan 2 aylık sağlıklı bir kızım var çok şükür rabbime
ben doktor kontrolünde kullandım efexor içtim çok çok zor günlerdi..
şimdi iyiyim lohusalığıda çok rahat atlattım..
burdaki arkadaşların çok desteğini gördüm inşallah sende hayırlısıyla atlatacaksın
Korkmayın. Bol bol dua edin. Önce Atarax kullandım, onu bıraktım Cipram içtim, Sonra oun yanında Dideral kullandım.
sen istanbuldasın değilmi gittiğin dr ismini öğrenebilirmiyim bu arada ben andolu yakasındaym.
Ben de İstanbul'dayım Anadolu yakasında. Burda zaten doktorumu tavsiye etmediğim kimse kalmadı :)) Bana çok faydası olduğu için herkes gitsin istiyorum :) Doktorum Mustafa Ulusoy. Şiddetle tavsiye ederim :)
Merhaba. Sizin topiğiniz hangisi?
çok sağol cnm ben şuan cipralex kullanıyorum inşallah kurtulurum şu düşüncelerden.
canım içmemelisin cipralexi kim verdi sana o ilacı
canım içmemelisin cipralexi kim verdi sana o ilacı
daha önceleri kullandığım bir ilaçtı dün dr gittim kullanam çok kişi var ama ben taraftar değilim dedi vermedi ama ben günde yarım aldım dayanamıyorum buduruma.
canım bende hiç ama hiç taraftar değilim
bak kendine mesguliyetler bul
cok derin bir acı yasadık
seni cok iyi anlıyorum
ama yürüyüse cık
puzzle yap
elişi yap
tv izle derggi oku bulmaca çöz
arkadaslarınla gez
ama beynini baska yöne cek yani
bi süre memlekete annemlere gidiyorum inşallah toparlanırım biraz korkularım beni mahfediyo.burada çok arkadaş var böyle olan bende normale dönerim inşallah biran önce.
bende öyleyim canım
ptesi gecesi yani gecen gece içime bir kusku düştü
o kadar korkarak yattım ki agladım
gene aynı seyleri mi yasıcam dedim
annenler sana iyi gelicektir insallah
ben de sürekli anksiyete yasıyorum
aslında biz travma sonrası stres bozukluğu yasıyoruz
tam olarak panik atakta değil
annemler 1 hafta kaldı yanımda o kadar iyi geldiki
sen de insallah rahatlayacaksın canım
Bende yaşadım yaşadığın benzer korkuları cennet. Ama şu an korkuların kaygıların tavan yaptığı için böyle o yüzden bir an önce annenlerin yanına gidersen iyi olur çünkü boşluk seni daha kötü etkiliyo sanırım. Sabret arkadaşım geçiçek inşallah Allah'ın izniyle. Bu arada cipralex yarım içiyorum demişsin kaç mg. Memlekete gidincede yaZabilecekmisin internet varmı orda merak ederiz seni
Ben hamileliğimin ilk gününden başladı ve yoğun anksiyete Halim uzun süre devam etti. 5. Ayımda falan rahatlamaya başladım şimdide hamd olsun idare ediyorum. Bende pskytrs gidicem son ayım old. İçin ilaç bırakmalımıyım azaltmalımıyım bunun peşindeyim. Bende 10 mg içiyorum senin gibi. Bebeklerimize birşey olmaz değilmi soruna gelince bende hep bunun için dua ediyorum. Sende çok dua et. Rabb'imize sığınıcaz. Af dilicez. Burada ilaç kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmiş arkadaşlarımız var ve hep böyle devam ederler inşallah. Maşallah suphanallah diyelim nazarımız değmesin :) darısı başımıza Allah'ın izniyle inşallah. İştahının kapalılıpı hem ilacın etkisindendir havaların sıcaklığıda etkiler. Halsizlipininde sebebide gebelikten havadan ilaçtan hepsinden harmanlanmıştır. Bu arada bende sana şunu sorucam. Normalde ilacı bırakırken kendinimi bırAktın yıksa Dr kontrolündeki.
Ben hamileliğimin ilk gününden başladı ve yoğun anksiyete Halim uzun süre devam etti. 5. Ayımda falan rahatlamaya başladım şimdide hamd olsun idare ediyorum. Bende pskytrs gidicem son ayım old. İçin ilaç bırakmalımıyım azaltmalımıyım bunun peşindeyim. Bende 10 mg içiyorum senin gibi. Bebeklerimize birşey olmaz değilmi soruna gelince bende hep bunun için dua ediyorum. Sende çok dua et. Rabb'imize sığınıcaz. Af dilicez. Burada ilaç kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmiş arkadaşlarımız var ve hep böyle devam ederler inşallah. Maşallah suphanallah diyelim nazarımız değmesin :) darısı başımıza Allah'ın izniyle inşallah. İştahının kapalılıpı hem ilacın etkisindendir havaların sıcaklığıda etkiler. Halsizlipininde sebebide gebelikten havadan ilaçtan hepsinden harmanlanmıştır. Bu arada bende sana şunu sorucam. Normalde ilacı bırakırken kendinimi bırAktın yıksa Dr kontrolündeki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?