Hepimizin korkuları var tabii ki. Kendimizi kontrol altında tutmak istediğimiz için, yapmıyacağımız bir şeyi bile "ya yaparsak" diye kendmize korku ediniyoruz. Hamileyken benim bütün panik atak anksiyete belirtilerim çoğaldı. Sürekli çarpıntı, korku ve panik atak halindeydim. Yanlış olduğunu biliyorduma am kendimi sakinleştiremiyordum. Doğumdan sonra azar azar geçti çok şükür.
doğumada daha çok var ancak 5 aylık olduk nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum birde evde hep yanlızım kimsede yok eşim çoğu zaman geç geliyor işten ayrıntılı ultrasonum var 15 gün sonra ondan sonra biraz ailemin yanına gidicem iyi gelir belki.
Lütfen ama lütfen evde tek başına kalıp kendini dinlememeye çalış. Varsa kolu komşu arkadaşına git yada sen evine çağır dışarda görüş vs ama evde çok yalnız kalmamaya çalış imkanın varsa. Yada kalmak zorunda old. Mutlaka yapacak bişeyler bul çünkü diğer türlüsü seni çok yorar. Kaygılarını yoğunlaştırsbilir. Annene gideceğini düşünerek kendini motive edebilirsin. Pskiyatrsm bana kendini hep mutlu olacağın bir şeyleri düşün ve haftalık program hazırla kendine çarşı pazar sosyal aktivite gibi. Dr da iyi gelicektir inşallah Allah'ın izniyle.
Bugün aklımdan sen geçiyodun melek. Tesadüfün böylesi yazmışsın nasılsın ilacını kullanıyomusun.
Benim 2. Hamileliğim cennet ilkide çok zordu onu ilaçsız atlattım. Gerçekten zordu. Birde ilaç kullanma fobim var çünkü başlangıç evreleri beni çok etkiliyo. Bunda hamile old bilmiyodum benimkiler gene geldi hemen iaca başladım sonra öğrenince devam ettim tabi etki etmesi baya zaman aldı. Ama seninde tahmin edeceğin gibi bu rahatsızlıkta sabırlı olmak gerekiyor. Çok zor biliyorum biz de varız buradaki herkez ve bende elimizden geldiğince seve seve sana destek oluruz. Sende istersen :) biz bunca ayı birbirimize destek olarak geçirdik ve hala devam ediyoruz. İlk yazdığımız sayfalara bakarsan ne kadar zorlu bir yolculuk yaptığımızı anlarsın inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel ve hayırlı geçer:)
doğumada daha çok var ancak 5 aylık olduk nasıl geçecek bu korkular bilmiyorum birde evde hep yanlızım kimsede yok eşim çoğu zaman geç geliyor işten ayrıntılı ultrasonum var 15 gün sonra ondan sonra biraz ailemin yanına gidicem iyi gelir belki.
canım sanırım bizim topikten bu topiğe köprü kurmak lazım
ama ne büyük bir acı yasadık nasıl panik atak anksiyete ya da adı herneyse yasamayalım ki
haftanın bir günü mutlaka yasıyorum
annemler yanımdaydı süperdim o zaman
insallah 1 ay sonra gelicekler o zaman rahatlarım
canım sanırım bizim topikten bu topiğe köprü kurmak lazım
ama ne büyük bir acı yasadık nasıl panik atak anksiyete ya da adı herneyse yasamayalım ki
haftanın bir günü mutlaka yasıyorum
annemler yanımdaydı süperdim o zaman
insallah 1 ay sonra gelicekler o zaman rahatlarım
İnşallah annesi. Mutlaka iyi gelecektir Allah'ın izniyle memleketin inşallah. Birde şu doktorlar terapi deyip sonrada çok yoğunuz deyip bilmem kaç hafta nerdeyse aylar sonrasına gün veriyorlarya çok sinir oluyorum. Sanki devlet Hastanesi' birde üstüne üstlük o biçim para alıyorlar onların ağız kokusunu çekiyoruz kendi paramızla inşallah hiç bunlara ihtiyacın kalmaz bir anda atlatırsın:)
melek yavrum ya sen eczacıydın galiba anti deprasan kullanmaya korkuyorum ama korka korka 2 gündür kullanıyorum cipralex ismi amaçok kötüyüm anlatamam.
Arkadaşınızdan bbilgi gelene kadar ben de bişeyler yazmak isterim. Psikiyatrik ilaçlar ilk başta kötü eder. İlaç dokundu, yan etki yaptı sanırsınız ama esası depo ilaç denilen ilaçlar oldukları için, vücutta birikip etki gösterene kadar bu tip belirtiler gösterir. Yaklaşık 10-15 gün sürer. Dooktorlar, en basit psikiyatrik rahatsızlık için 3-6 ay arası kullanılmasını önerir. Doktorunuza danışmadan ilacınızı bırakmayın ve dozajıyla oynamayın. Allah sağlık sıhhat versin.
sağol cnm inin şu an ağlıyorum ne zaman geçecwkı bu ALLAHIM YARDIM ETNLÜTFEN.
Ağlamak iyidir. Rahatlatır. Burdaki herkes benzer sorunlar yaşıyor. Sizin neyiniz var? Panik atak? Anksiyete?
kaygı bozukluğu dedi dr sanki heran kendime yada eşime bi zarar vermekten korkuyorum vesvese tıpta ne oluyo bikemiyorum.
Kagı bozukluğu... İnşallah ilaç etki edince daha iyi hissedeceksiniz. Şu bir iki hafta biraz bunaltabilir. Biraz sabretmek lazım. Hamileliğimde ben de çok kötü oldum. Doğumdan sonra geçti çok şükür. Belirtiler azalacaktır İnşallah.
siz hangi ilaçları kullanmıştınız hamileliğinizde bebeğime bi zararı olmasından çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?