canım bende hiç ama hiç taraftar değilim
bak kendine mesguliyetler bul
cok derin bir acı yasadık
seni cok iyi anlıyorum
ama yürüyüse cık
puzzle yap
elişi yap
tv izle derggi oku bulmaca çöz
arkadaslarınla gez
ama beynini baska yöne cek yani
En başta yanlış yapmışsın. İyi hissedince ilaç bırakıp kötü hissedince ilaç başlayarak kendi kendini tedavi edemezsin. Hatta belirtilerin şiddetlenebilir. Şimdi de doktor önermeden ilaç kullanma. Pasiflorayla filan idare et doktora gidene kadar.
merhaba arkadaşlar buradaki yazıların genelini okumaya çalıştım anladım ki bunu yaşayan sadece ben dilim bende anksiyete ve okb bozuklugu var ve yaşım 23 yaklaşık 9 yıldır bununla boguşup duruyorum neler yaşadım bi ben bilirim şimdi 9 aylık evliyim ve bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum hep erteleyip duruyorum ne yapcam bilimiyorum
dr gittim ama off şimdi sen böyle diyincede cnm sıkıldı 3 gündür kullanıyorum bu ilaçların kullanıldığını söyledi dr ama vermedi napıym.
Özür dilerim kötü hissetmen için söylemedim. Doktorun Cipralex'in kullanılabiliceni söylediyse kullan tabi. Senin kararın. İnşallah fayda eder.
hayır cnm özüre gerek yok ben bilgilerinden faydalanmakniçin soruyorum zaten.cipralex lustral gibi ilaçlar kullanılabiliyor veren vbirçok dr var araştırmalara göre ilaç kullanarak hamilelik geçiren ve sağlıklı bebekler doğuruluca drlar veriyor ama ben hiçbir hamileye vermedim dedi psikolğa yönlendirdi onuda randevuları çok doluydu durum böyle yani.yanlışmı yapıyorum bilmiyorum sonuçta bu ilacı dr verseydide zararı olacaksa olurdu diye düşünüyorum
Yaa Allah Allah bu psikiyatrların da psikologlara yönlendirmesi nedir?! Sen en iyisi dönüşte Mustafa Bey'den bi randevu al. Hatta şimdiden ara. Bazen bir iki hafta sonrasına randevu alınabiliyor. Bu nedir böyle? İnsanlar tedavi olmak için kapı kapı geziyor. Bi de hamile halleriyle...
sağol cnm desteğin için inşallah düzelirim biraz.
Yaşın genç ve yeni evlisin. Hamileliği dert etme kendine. Böyle yazanlara kendimi örnek veriyorum. 30 yaşımda evlendim, 33 yaşımda anne oldum çok şükür. Önce iyice bi tedavi ol. Eşine durmunu anlat, ilaçsız iyi hissedersen bebek düşün. Psikiyatrınla görüşüp öyle karar ver.[/QU
ilaçsız nasıl olacak bilimiyorum yorumun için teşekürler
Yaşın genç ve yeni evlisin. Hamileliği dert etme kendine. Böyle yazanlara kendimi örnek veriyorum. 30 yaşımda evlendim, 33 yaşımda anne oldum çok şükür. Önce iyice bi tedavi ol. Eşine durmunu anlat, ilaçsız iyi hissedersen bebek düşün. Psikiyatrınla görüşüp öyle karar ver.[/QU
ilaçsız nasıl olacak bilimiyorum yorumun için teşekürler
Rica ederim...
Önce bi ilaçsız dayanabiliyor musun dene, belki ilaca gerek kalmaz. Bilirsin, en az ilk 3 ay ilaç önermiyor doktorlar. Hiç değilse 3 ay ilaç kullanmadan geçirmeye çalış. Ama tabi olmuyosa olmuyordur. Allah'a sığınıp ilaca başlarsın.
Yine söylüyorum, önce tedavi. Çünkü hamilelikte hormon dengesi değiştiği için, tedavini ol ki belirtiler ortaya çıkacaksa bile hafif olsun.
selam hanımlar..yeni isimler görüyorum sanki hepinize geçmiş olsun..pazartesi kontrolm var..evimi hala taşıyamadım bir sürü işim var ve kendimi güçsüz hissediyorum
Aleykümselam.
Bu sıcakta taş olsa erir. Üstüne ruhsal sıkıntılar tuz biber oluyor. Kontrolünde iyi şeyler duyarsın İnşallah. Kolay gelsin.
inşallah canım..dediğin gibi cok sıcak..kimle konuşsam bir şey yapasım yok diyor..sen iyisin inşallah..sevim de girmiyor sanırım..
Çok şükür. Kızımı sinek ısırmış. Ona canım sıkılıyor. Napalım Allah başka dert vermesin :)) Sıcak beni de bunaltıyor. Ben bi de kolay terleyen, sıcağı sevmeyen biriyim. Bunaldım. İnşallah haftasonu yağmur varmış. Sevim yok bir iki gündür. Ben de onu düşünüodum. Kızı hastaydı noldu acaba? Haber alırsam yazarım.
kıyamam ben ona:)aynen sıcakla benimde aram hiç iyi değil..umarım iyidir sevim ve kızı..
Hayır yani ben varım, eşim var, sen git kızımı ısır. Hem de yüzünden, kulak kepçesinin içinden, kolundan... Tamam çok tatlı ama bu kadarı da fazla :))))
ağzının tadini biliyo pis sinek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?