Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Mesajınız için teşekkür ederim. Acaba şu an emzirirken kaç mg ve hangi ilacı kullanıyorsunuz. Sadece emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz bir de mahsuru yoksa rahatsızlığınız nedir yazar mısınız

Mesajınız için teşekkür ederim. Acaba şu an emzirirken kaç mg ve hangi ilacı kullanıyorsunuz. Sadece emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz bir de mahsuru yoksa rahatsızlığınız nedir yazar mısınız
Cipralex 5 mg alıyorum suan. Başta sütüm çok azdı gelmedi mamada verdim ama şuan sadece emziriyorum.anksiyete bozuklugu ve panik atak var

Cipralex 5 mg alıyorum suan. Başta sütüm çok azdı gelmedi mamada verdim ama şuan sadece emziriyorum.anksiyete bozuklugu ve panik atak var
Ben de depresyon hastasıyım doğumsan sonra tekrarladı. Bebeğim 45 günlük. Çoğunlukla mama alıyor 1/2 öğün ancak emiyor. Depresyon nedeniyle sütüm çekildi. Doktor yine de ilaç vermedi. Başka doktora gideceğim ama küçük bebekle ha deyince gidilmiyor. Sür verirken ilaç kullanan var mı yan etki oldu mu o yüzden sürekli araştırıyorum buradan. Teşekkür ederim cevabınız için. Lustral alıp hiç değilse günde yarım içebilsem diye düşünüyorum. Tabi bir doktor görüşü almam lazım
Size de çok geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla büyütün dilerim

Sute geçen miktar çok çok az dedi doktor bana emzirip ilaç kullanan kişiler tanıyorum herhangi bir sağlık problemleri yok çok şükür bebek lerinde. Lustral en güvenilir ilaç diye blyrm ben bu süreçte ama siz tabi bı doktor görüşü alın mutlaka sizede çok geçmiş olsun

Selam ben de fulsac kullanıyordum
Gebelikte kullanılır mı sizce ?
Zorluk yaşıyorum

Çok kararsızım fulsac konusunda
Kullanmıyorum ama zor idare ediyorum

Merhaba arkadaşlar ben de 6 haftalık hamileyim lustral 100 mg kullaniyorum. Benim durummda olan var mı acaba ?

Nasılsınız durumunuzda biraz düzelme oldu mu ben de benzer şeyler yaşıyorum bir türlü düzelemiyorum merak ettim

İlaç kullanıyor musun ? İlaç şart gibi gozukuyor bende düzelemedim ilaç tedavisi görüyorum
İlaç kullanıyorum kızım emmedi 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum şuam 2 yaşında ara ara nüksediyor şu aralar yine diplerdeyim 3 ay öncesi ne kadar da iyiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…