Mesajınız için teşekkür ederim. Acaba şu an emzirirken kaç mg ve hangi ilacı kullanıyorsunuz. Sadece emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz bir de mahsuru yoksa rahatsızlığınız nedir yazar mısınızKızlar merhaba sırf bir zaman lar benim gibi olanlara moral olsun diye hesap açıp yaziyorum hamileliğim boyunca hep bu sayfayı yazılanları takip ettim kaç kere okudum aynı yazıları bilmiyorum hamileliğimde bende antidepresan kullandım cipralex ve uyku sorunum için remeron daha öncesinde de sorunlarim vardı ilaç kullanıyordum bebek düşündüğüm için bırakmıştım ama ne yazikki hamileliğimde depreşti yeniden 20. Haftama kadar hergunum kabus gibi geçti çok kotuydum ilk üç ay doktorlar ilaç vermiyor pek 20.haftamda artık dayanamadım ve ilaçlara başladım doğuma kadarda kullandım uyku sorunum düzelince remeronu bıraktım sadece çok şükür normal doğum yaptım doktorum sezeryan yapalım dediği halde istemedim hiçbir sıkıntım olmadı doğumda bebeğimde ve gayet sağlıklı bir oğlum oldu şuan 2 aylık bir sorun yok ilacada yarım olarak devam ediyorum emziriyorum bırakmaya cesaret edemedim çünkü kötü olursam bebeğime bakamam burda bir umut beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum emin olun gecicek yasadiklariniz korkmayın rabbim onları koruyor bol bol dua edin
Cipralex 5 mg alıyorum suan. Başta sütüm çok azdı gelmedi mamada verdim ama şuan sadece emziriyorum.anksiyete bozuklugu ve panik atak varMesajınız için teşekkür ederim. Acaba şu an emzirirken kaç mg ve hangi ilacı kullanıyorsunuz. Sadece emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz bir de mahsuru yoksa rahatsızlığınız nedir yazar mısınız
Ben de depresyon hastasıyım doğumsan sonra tekrarladı. Bebeğim 45 günlük. Çoğunlukla mama alıyor 1/2 öğün ancak emiyor. Depresyon nedeniyle sütüm çekildi. Doktor yine de ilaç vermedi. Başka doktora gideceğim ama küçük bebekle ha deyince gidilmiyor. Sür verirken ilaç kullanan var mı yan etki oldu mu o yüzden sürekli araştırıyorum buradan. Teşekkür ederim cevabınız için. Lustral alıp hiç değilse günde yarım içebilsem diye düşünüyorum. Tabi bir doktor görüşü almam lazımCipralex 5 mg alıyorum suan. Başta sütüm çok azdı gelmedi mamada verdim ama şuan sadece emziriyorum.anksiyete bozuklugu ve panik atak var
Sute geçen miktar çok çok az dedi doktor bana emzirip ilaç kullanan kişiler tanıyorum herhangi bir sağlık problemleri yok çok şükür bebek lerinde. Lustral en güvenilir ilaç diye blyrm ben bu süreçte ama siz tabi bı doktor görüşü alın mutlaka sizede çok geçmiş olsunBen de depresyon hastasıyım doğumsan sonra tekrarladı. Bebeğim 45 günlük. Çoğunlukla mama alıyor 1/2 öğün ancak emiyor. Depresyon nedeniyle sütüm çekildi. Doktor yine de ilaç vermedi. Başka doktora gideceğim ama küçük bebekle ha deyince gidilmiyor. Sür verirken ilaç kullanan var mı yan etki oldu mu o yüzden sürekli araştırıyorum buradan. Teşekkür ederim cevabınız için. Lustral alıp hiç değilse günde yarım içebilsem diye düşünüyorum. Tabi bir doktor görüşü almam lazım
Size de çok geçmiş olsun. Bebeğinizi sağlıkla büyütün dilerim
Evet lustral guvenilirmis ancak eski hapımı arıyorum. Ona da doktor izin vermiyor . Çok zormuş.
Selam ben de fulsac kullanıyordumDoktordan çıktım ,benim eşim olsa ilaç kandırmazdım dedi.50mgu lustral verdi.25mg plasebo etkisi yapar hiçbir faydası olmaz dedi.
50mg yaptık ama içimde bir hüzün oluştu.oğlumu fulsac ile emzirmiştim,hiç güvenli değilmiş emzirmede,ahhhh şu doktorlar.o zamanda vardı lustral Paxil.
Çok kararsızım fulsac konusundaBen oğlumun doğumu sonrası bazı sorunlardan dolayı depresyon yaşadım ve galiba kirkimiz çıkmıştı fulsac kullandım.
Size birşey diyim mi emzirirken antidepresan kullanılmaz diyen çocuk doktorları ,minicik bebeğe en ufak hastalıkta santral sinir sistemi etkili alerji ilaçları veriyorlar.
Ben kullandım ve 19 ayına kadar sürüm az olsa da emzirdim.
Bu biraz da bize kalmış bir şey
Planagod Doğum yaptın mı canımTyani ıknur doğumdan sonra da düzelmeyecegim lohusalık olacak
Nasılsınız durumunuzda biraz düzelme oldu mu ben de benzer şeyler yaşıyorum bir türlü düzelemiyorum merak ettimDalgalanmalar bile şükredin biliyorumçok Zoe ama ben yataktan kalkamiyorum artık kafam o kadar kötü ki. Bugün bebek için alışverişe gittiler ben gidemedim bile. Kendimle ugrasmaktan o kadar yoruluyorum ki tek korkum dogumdan sonra duzelmezse. Benim anksiyeteye bağlı derealizayon muş norodol damla sakinleştirdi çok az ama kafam hala kötü. Siz dışarı cikabiliyorsunuz tatile gidiyorsunuz diyorum ki hergün ağlayarak acı çekerek gün bitsin diye dua ediyorum o kadar acı çekiyorum ki tabi herkes çektiğini bilir ama çok gününüz var biraz daha kötüyü söyledim ki belki beterı var diyin. Ben hayatım boyunca eğer duzelirsem bugünleri asla unutmayacağım asla hayata döner miyim onu bile bilmiyorum
Hamile misinNasılsınız durumunuzda biraz düzelme oldu mu ben de benzer şeyler yaşıyorum bir türlü düzelemiyorum merak ettim
Yok hamile değilim doğumdan beri düzelemedim ben 2 yıl oldu ara ara tekrarlıyorHamile misin
İlaç kullanıyor musun ? İlaç şart gibi gozukuyor bende düzelemedim ilaç tedavisi görüyorumYok hamile değilim doğumdan beri düzelemedim ben 2 yıl oldu ara ara tekrarlıyor
İlaç kullanıyorum kızım emmedi 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum şuam 2 yaşında ara ara nüksediyor şu aralar yine diplerdeyim 3 ay öncesi ne kadar da iyiydimİlaç kullanıyor musun ? İlaç şart gibi gozukuyor bende düzelemedim ilaç tedavisi görüyorum
Doktorun var ise hemen git belki tozu artirabilir ne kullaniyorsunİlaç kullanıyorum kızım emmedi 2 haftalık olduğundan beri kullanıyorum şuam 2 yaşında ara ara nüksediyor şu aralar yine diplerdeyim 3 ay öncesi ne kadar da iyiydim
Her hafta doktordayım zatenDoktorun var ise hemen git belki tozu artirabilir ne kullaniyorsun
Nerede yasiyorsun kullandığın ilaç nedirHer hafta doktordayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?