- 6 Aralık 2019
- 37
- 11
- 1
- 37
öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ve o zaman paxil kullanıyordum d grubu ilaç hamilelerde kullanılması önerilmediği için kademeli olarak doktor bıraktırdı aniden kesmek istedim ben bayıldım filan acillik oldum kötüydü yarım çeyrek en son bıraktım her şey o an durdu zaten ben yaşamak istemedim dayanamadım gittim cipralex kullanarak doğum yapan bi arkadaşım vardı o yüzden cipralex den 2 güne bir bazen hergün yuttum 5 mg yalan yok doktor o arada tms die bir tedaviye başladı ilaç kullanamadığım için ama hiç bir faydası olmadı işte her gün hastaneye ona gittim sadece avuttu beni bu arada 3 hafta ilaç filan almadım ama yine fenalaştım bu arada doktor sana lustral başlıycam dedi 12 haftamda ben tms ile haftada bir aldığım 5 mg cipralex ile idare ettim lustral başladı ama ilk bi hafta hiç iyi gelmedi etki etmesi biraz zaman alıyormuş yine baş dönmesi isteksizlik vs derken bi anda enerji geldi 50 mg lustral iyi geldi bende sabr ettim şu an iyiyim hamd olsun ama bir paxil deil her an panik atak gelecek vs hamilelik bulantısı tetikliyodu bide bunalım geliodu vs ama geçti böyle atlattım bebeğimde hiç bir problem çıkmadı şu an gayet sağlıklı 15 haftadayım lustral 50 mg kulanıyorum doktor kötü olursan yükseltebiliriz dedi korkma ilaç hiç birşey yapmıyor.
12.haftadan sonra mi başladınız ilaca