Canım üniversite zamanında buldu bu hastalık beni , ailemden uzakta okumaya başlayınca. O zamanlar prozac kullandım ve toparlandım . Evlenince eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve benim kaygılarım başladı ve 20 gün boyunca depresyondaydim yataktan çıkamadım hiçbir şey yiyemedim berbat bir haldeydim. Paxera 40 kullandım 1.5 yıl, bu arada işe başladım çok iyiydim 1.5 yıldır. Ancak 2 ay önce doktorum ilacı artik bırakalım dedi.bende iyi olduğum için, kendimi çok iyi hissettiğim için, bir de tüp bebeğe başlayacağımız için çok hevesliydim ve ilacı bıraktım doktor kontrolünde. Ancak 2 hafta önce tüp bebek raporuydu vs derken ben yine stres yaptim ve hastalığım geri nüksetti. Deli gibi bebek isteyen ben şuanda tedaviden çok korkuyorum, ya hiç bu sürece giremezsem ya hiç anne olamazsam diye diye kendimi yiyip bitiriyorum. 2 haftadır doğru düzgün yemek yiyemiyorum isime gidip geliyorum ama ölü gibiyim. Şuan lustral 75 kullanıyorum 18 gün oldu . Şimdiki takıntım da ya ilaç etki etmezse diye içim icimi yiyor