- 23 Ocak 2016
- 33.138
- 49.575
- 598
Bursa efexor 150 tranko buskosNerede yasiyorsun kullandığın ilaç nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa efexor 150 tranko buskosNerede yasiyorsun kullandığın ilaç nedir
Bursa efexor 150 tranko buskos
Hayır ben hamileyken hiç ilaç kullanmadım ama kullananlar var burada okumuştum daha önce Dr kontrolünde tabi ki kafasına göre kimse ilaç almasınHamileyken mi kullanıyorsunuz bu ilaçları
Teşekkkür ederiz sağlıkla huzurla büyütün i inşallahArkadaşlar ben 35+3 te Doğum yaptım.3.aydan itibaren selectra kullanıyordum.Bebeğimde bir sıkıntı yok çok şükür.Yalnız biraz erken olduğu için birkaç gün küvözde solunum desteği alacak.Sizlere umut olması dileğiyle.
Bende de var canım panik atak. Ama eskiye nispeten hafifledi.dua et bolca ve kendini terapi et. Bende bebek erteledim bunun icin ama ertelemek kaygiyi daha çoğaltıyor canim. Erteleme ve kendini terapi et.bunlar beni hayata daha bi bağladi.panik atak aslında kendimizi hayatin karşısın da güçsüz hissetmekden kaynakli halbuki rabbimiz herşeyi tüm vucudumuuzu yardımimiza yolluyor.bi atakda dahi tüm hücreler alarmda adeta. Yani yasamamizi istiyo bizi huzuruna istiyor rabbimiz. Huzur ve fera dua da..Merhaba yeni evliyim panikatak ve agorafobim var bebek istiyoruz fakat psikolojimden dolayı çok korkuyorum sizinle telefonda veya sosyal medyada bu konuyla ilgili görüşebilmem mümkün mü benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Selectrayı doğuma ksdar kullandın sanırımArkadaşlar ben 35+3 te Doğum yaptım.3.aydan itibaren selectra kullanıyordum.Bebeğimde bir sıkıntı yok çok şükür.Yalnız biraz erken olduğu için birkaç gün küvözde solunum desteği alacak.Sizlere umut olması dileğiyle.
Hiç korkmayın ben panikatak hastası biri olarak spinal sezeryan oldum panik yapmaya başladığım anda dilime vurmuştu ya şöyle olursa ya böyle olursa diye anestezi uzmanı bana bi sakinleştirici çaktı ben sakinleyiverdim o yüzden hiç korkmayın içiniz rahat olsun ben ayık sezeryan olduysam herkes olur hayırlı doğumlar sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Kızlar merhaba, ben daha yeni hamileyim ancak zorunlu sezeryan olacağım. Epidural düşünüyorum. Şöyle bir sıkıntım var. Arabada emniyet kemeri dahi taksam bir süre sonra bunalma geliyor. Örneğin dar giysiler, dar mekanlar, Allah korusun asansörde kalmak vs. kabusum Panik atak hastası mıyım bilmem ama bu gibi durumlarda nefes alamadığımı ve boğulduğumu hissediyorum.
Epidural sezeryanda uyuşturup beni yatırdıklarında ve araya bez perde çektiklerinde buna nasıl dayanacağım inanın bilmiyorum. Şimdiden korkusu aldı! Hareket edemeyeceğim ve ciddi şekilde bağırabilir ve beni kaldırın burdan diyebilirim. Bir önerisi olan var mı acaba? Sakinleştiriciler işe yarıyor mu bu aşamada?
Biraz sabredin az kalmış 12 haftadan sonra Dr lar başlıyor ilaca ama şuan bebeğin organlarının oluştuğu riskli dönemdesiniz sabredin az kalmış zaten bu topikte 12 haftadan sonra ilaç kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşlar oldu geçecek Allahın izniyle ne semptomlar yaşıyorsunuz pardon farketmemişim 14 hafta olmuşsunuz ne yaptınız ilaç kullandınız mıPaxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm korunurken. doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben 10 haftadayım çok kötüyüm
5 tane ilaç derken neler kullanıyorsunuz baş harflerini yazar mısınız iyi geldi mi sizeMerhaba arkadaşlar benim eski mesajlarına bakan kişiler görmüştür kı çok zor bir hamil elik gecirdim cehennem azabı gibiydi doğum yapalı iki ay oldu 36 haftada isteğim üzerine doğum yaptım bebeğim iyi ama erken doğum olduğundan bazı aksilikler oldu ama su anda çok iyi. Ben ise ilaç tedavisine başladım günde 5 adet ilaç alıyorum bir aya yakın oldu kullanalı iki gündür durumum iyiye gidiyor
İnşallah böyle devam eder. Soru sormak isteyenler serpil.citak@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir. Allah hepinizin sağlıkla bebeğiniZi kucağına almayi nasip etsin hem siz hemde bebek iyi olur inşallah sevgiler
evet şu anda başladı ilaca 12 den sonra 2 haftadır lustral kullanıyorum 50 mg yeniden doğdum bebeğimde bende çok mutluyuz tabi eskiden paxil kullanıyordum ama bi paxil kadar rahatlatmıo ama idare ediyorum.teşekkürlerBiraz sabredin az kalmış 12 haftadan sonra Dr lar başlıyor ilaca ama şuan bebeğin organlarının oluştuğu riskli dönemdesiniz sabredin az kalmış zaten bu topikte 12 haftadan sonra ilaç kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşlar oldu geçecek Allahın izniyle ne semptomlar yaşıyorsunuz pardon farketmemişim 14 hafta olmuşsunuz ne yaptınız ilaç kullandınız mı
merhaba anti-depresan değiştirdiler iyi gelmedi ama şu anda paxera rexapin ve rivotril kullanıyorum önemli olan paxera iyi gelirse haber veririrm serpil.citak@hotmail.com mail adresim başka sormak istediğiniz var ise yszabilirsiniz5 tane ilaç derken neler kullanıyorsunuz baş harflerini yazar mısınız iyi geldi mi size
12.haftadan sonra mi başladınız ilacaevet şu anda başladı ilaca 12 den sonra 2 haftadır lustral kullanıyorum 50 mg yeniden doğdum bebeğimde bende çok mutluyuz tabi eskiden paxil kullanıyordum ama bi paxil kadar rahatlatmıo ama idare ediyorum.teşekkürler