Mesajınız için teşekkür ederim. Acaba şu an emzirirken kaç mg ve hangi ilacı kullanıyorsunuz. Sadece emziriyor musunuz mama da veriyor musunuz bir de mahsuru yoksa rahatsızlığınız nedir yazar mısınızKızlar merhaba sırf bir zaman lar benim gibi olanlara moral olsun diye hesap açıp yaziyorum hamileliğim boyunca hep bu sayfayı yazılanları takip ettim kaç kere okudum aynı yazıları bilmiyorum hamileliğimde bende antidepresan kullandım cipralex ve uyku sorunum için remeron daha öncesinde de sorunlarim vardı ilaç kullanıyordum bebek düşündüğüm için bırakmıştım ama ne yazikki hamileliğimde depreşti yeniden 20. Haftama kadar hergunum kabus gibi geçti çok kotuydum ilk üç ay doktorlar ilaç vermiyor pek 20.haftamda artık dayanamadım ve ilaçlara başladım doğuma kadarda kullandım uyku sorunum düzelince remeronu bıraktım sadece çok şükür normal doğum yaptım doktorum sezeryan yapalım dediği halde istemedim hiçbir sıkıntım olmadı doğumda bebeğimde ve gayet sağlıklı bir oğlum oldu şuan 2 aylık bir sorun yok ilacada yarım olarak devam ediyorum emziriyorum bırakmaya cesaret edemedim çünkü kötü olursam bebeğime bakamam burda bir umut beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum emin olun gecicek yasadiklariniz korkmayın rabbim onları koruyor bol bol dua edin