Son iki yılımı yedi benim panik atak panik bozukluk yalnız kalamama dışarı yalnız çıkamamak yeri geldi yerimden hiç kalkmadgim nabız 120 leri tansiyon 14/10 lari buldu nefessiz kalmalar baş dönmesinden perişan oldum etraf dönmüyor du ama ben sarsiliyordum ve yatıyor yada oturuyor olmam hiç bir seyi değiştirmiyor du bulanık görme her an ölecem korkusu ben aylarca bu halde kaldım ve işin kötüsü kimse sizi anlamıyor en yakınlarınız bile hayat kalitem yaşama zevkim hiç biseyim kalmadı çocuğumu alıp parka götürmeyi bırakın evde oturup birlikte bişey yapamadım inanın yalnız kalmamak adına arkamdan gulecegini bildiğim insanların yanında bile kaldım. Sonra İzzet Güllü dinlemeye başladım ilk başta beni aşırı bunalttı sıkıcı geldi yarıda kestim sonra aile hekiminin ısrarıyla psikiyatri ye gittim paxera verdi ilaç kullanmama sorunum da olduğu için 10 gün çantamda gezdirdim onu çünkü bana göre en basit ağrı kesici bile bana yan etki yapacaktı bı gün çok daraldim yalnizda değilim yarım içeyim dedim başladım ilaca o ilaç beni gün ve gün yatalak yaptı baş dönmem ikiye katlandı on gün sabret dediler sabrettim ama sinirden beynim patlicak gibi hissediyordum her geçen gün sonra ilacı bırakmamı söyledi doktor o beynimi patlama derecesine getiren sinir bende yan etkisiymis ilacın dua namaz sığınağım oldu ben böyle nasıl yasicam diye ağlama krizlerine giriyordum sonra İzzet Güllü yu tekrar dinlemeye başladım her gün düzenli bir iki videosunu dinledim makalelerini okudum şu an inanın iyiyim dua namaz İzzet Güllü diyorum arkadaşlar bu yaşadıklarımı yazdım ama emin olun yutkunamama yemek yiyememe lokma ağzımda cigneyemiyordum bile ve ben diğer panik atak yaşayanlardan farklı olarak acile vs gidemiyorumdaha kötü oluyorum hastaneye gidince ve yapılacak serum yada iğneyi yaptırmadan kaçıyorum ordan çünkü yan etki yapacak alerjik reaksiyon oluşacak korkum var. Ben yaklaşık üç dört aydır kızımı okula götürüp gelebiliyorum dışarı cikabiliyorum yalnız kalabiliyorum şükürler olsun Rabbime tabiki hala tutuyor ara ara sıkıntı yaşıyorum ama Rabbimin izniyle yonetebiliyorum çok kotuledigim zamanlarda olmuyor değil ama inanın namaz dua ve İzzet Güllü mutlaka dinleyin derim videolarını ben size geçen iki senemi ne kadar yazsam yasadiklarimi anlatmama yetersiz kalır o yüzden şu an yine atakların ara ara tutsada ki özellikle gece tutuyor bu halime binlerce şükür diyorum. Lutfen İzzet Güllü videolarını dinleyin başta benim gibi sıkılabilirsiniz ama vazgeçmeyin ve eğer size uygunsa geceleri namaz kılıp Allah'a yaşadıklarımızı hissettiklerinizi anlatın ağlayın inanın başta neden bişey değişmiyor neden hala aynıyım diyorsunuz ama biraz sabırla etkilerini görmeye başlıyor insan. Hepimize şifalar diliyorum