• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş dönmesi panik atak anksiyete

rexapine başlamadan önce eylülde kötülediğimde berbattı hiç brişey yiyemiyordum depresyon gibiydim ama ilaca başlayıp eylüle göre daha iyi olduğum için şuan normal. ama antidepresanlar iştah açar diyorlar
Rexapin ben de kullanıyorum ne zaman açmaya başladı iştahınızı

Merhaba bende panik atak ve anksiyetr hastasıyım. Baş dönmelerim oluyor böyle tam da baş dönmesi değil sanki yürürken dengemi kaybedicekmişim yığılacak kalacakmışım gibi hissediyorum. Bundan dolayı yürümekten kaçınıyorum. Bütün hayat kalitem düştü. Acaba anksiyeteden mi yoksa kulakla mı ilgili bilemiyorum. Beyin ve boyun mr ı çektirdin boyunda düzleşme ve 2 tane fıtık var yoksa omu yapıyor artık bilemiyorum. Delircek gibiyim. Fikri ve yorumu olan olursa çok sevinirim
benimde tam öyle oluyordu ozamanlar. bende ondan dışarı çıkmazdım düşerim bayılırım birşey olur diye. oda panikataktandı anksiyetendi. çünkü bende boyun fıtığı yada düzleşme yoktu yinede oluyordu.

Hangi şehirdesiniz hangi doktor acaba ben de o süreçte iki terapi denemesi yaptım beni daha çok boğdular ve geneli uzatmanın derdinde maalesef
ben izmirdeyim volkan hocaya gitmiştim Volkan Öztürk. onlineda yapıyor diye biliyorum birileri yazmıştı burada onlineda yapıyor diye ama yine ulaşıp sormanız daha iyi olur. 5 yıl oldu biteli numarası değişmiş olabilir ondan bendeki numarayı atmayayım. bir araştırın bulamazsanız enkötü ben özelden yazarım atarım size. birde o numarayla şansınızı denersiniz ama mutlaka bulursunuz internette

Nasıl geçti nasıl yendiniz peki?
ben yendim 5 yıldır hiçbirşey olmadı. nasıl yendim bilişsel terapiyle emdr yaptı bana. bilişsel terapide atak neymiş ne değilmiş atak anında ne yapılacak herşeyi anlattı. herşeyi öğretiyor. hatta artık çevremde olan kişilere anlatır olmuştum. hiç etkilenmemeye başlamıştım. birde ataklarla ilişkili olacak birkaç anı vardı onlar beni etkiliyordu. onlar için emdr yapmıştı. anı aklıma gelince artık hiçbir şey hissetmiyordum çok ilginçti. Allah razı olsun atlattım herşeyi çok şükür.

ben izmirdeyim volkan hocaya gitmiştim Volkan Öztürk. onlineda yapıyor diye biliyorum birileri yazmıştı burada onlineda yapıyor diye ama yine ulaşıp sormanız daha iyi olur. 5 yıl oldu biteli numarası değişmiş olabilir ondan bendeki numarayı atmayayım. bir araştırın bulamazsanız enkötü ben özelden yazarım atarım size. birde o numarayla şansınızı denersiniz ama mutlaka bulursunuz internette
Çok teşekkür ederim internetten bı bakayım bulamazsam size yazarım

ben yendim 5 yıldır hiçbirşey olmadı. nasıl yendim bilişsel terapiyle emdr yaptı bana. bilişsel terapide atak neymiş ne değilmiş atak anında ne yapılacak herşeyi anlattı. herşeyi öğretiyor. hatta artık çevremde olan kişilere anlatır olmuştum. hiç etkilenmemeye başlamıştım. birde ataklarla ilişkili olacak birkaç anı vardı onlar beni etkiliyordu. onlar için emdr yapmıştı. anı aklıma gelince artık hiçbir şey hissetmiyordum çok ilginçti. Allah razı olsun atlattım herşeyi çok şükür.
Bende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?

Bende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?
benim 6 ay mı 7 aymı öyle sürdü. ama nerdeyse ilk ay belki birkaç hafta fazla ataklarım bitti. sonrası düşünce tarzımla ilgiliydi anksiyeteyi nasıl yeneceğimle ilgili. ilk birbuçuk aydan sonra toplam belki üç dört kez yaşamışımdır sonra hiç yaşamadım. seanslarda bir iki ay haftada bir olacak şekildeydi galiba tam hatırlamıyorum. sonra uzatmıştık seans arasını. zaten asıl o bir iki aylık sürede ataklar bitiyor. sonra iki üç haftada bir oluyor. onlardada daha çok atak değilde anksiyeteyle nasıl düşünüleceğiyle geçiyor. toplam 6-7 ay sonra terapilerde bitti. korona zamanından hemen önce bitmişti Allah'a şükür

Merhaba bende panik atak ve anksiyete var baş dönmesi oluyor aynı günde iki kez oldu ilaç kullanmıyorum nedendir başına gelen var mı stresli anımda aniden oluyor 5 saniye Max. 10 saniye sürüyor geçiyor ama normal bir baş dönmesi değil çok ağır bir şekilde oluyor yaşayan var mı bunları
Sektör bize her fırsatta "psikolojinizi önemseyin." kodlaması yapıyor. Biz de kodlandığımız yönde, psikolojimizi aşırı önemsediğimiz için etkileniyoruz. Sonra da sektör çıkıyor ve " Bak psikoloji ne kadar önemliymiş." diyor. Kendi eliyle yarattığı bu sonucu psikolojimizi tekrar aşırı önemsememiz için kullanıyor. Der psk izzet güllü hocamız :)) psikiyatriye inanmayın psikologlara inanmayın duygular düşünceler hasta olmaz yıllarca ilaç kullananlar neden iyileşmedi o zmn ? Sisteme boyun eğmeyin

Son iki yılımı yedi benim panik atak panik bozukluk yalnız kalamama dışarı yalnız çıkamamak yeri geldi yerimden hiç kalkmadgim nabız 120 leri tansiyon 14/10 lari buldu nefessiz kalmalar baş dönmesinden perişan oldum etraf dönmüyor du ama ben sarsiliyordum ve yatıyor yada oturuyor olmam hiç bir seyi değiştirmiyor du bulanık görme her an ölecem korkusu ben aylarca bu halde kaldım ve işin kötüsü kimse sizi anlamıyor en yakınlarınız bile hayat kalitem yaşama zevkim hiç biseyim kalmadı çocuğumu alıp parka götürmeyi bırakın evde oturup birlikte bişey yapamadım inanın yalnız kalmamak adına arkamdan gulecegini bildiğim insanların yanında bile kaldım. Sonra İzzet Güllü dinlemeye başladım ilk başta beni aşırı bunalttı sıkıcı geldi yarıda kestim sonra aile hekiminin ısrarıyla psikiyatri ye gittim paxera verdi ilaç kullanmama sorunum da olduğu için 10 gün çantamda gezdirdim onu çünkü bana göre en basit ağrı kesici bile bana yan etki yapacaktı bı gün çok daraldim yalnizda değilim yarım içeyim dedim başladım ilaca o ilaç beni gün ve gün yatalak yaptı baş dönmem ikiye katlandı on gün sabret dediler sabrettim ama sinirden beynim patlicak gibi hissediyordum her geçen gün sonra ilacı bırakmamı söyledi doktor o beynimi patlama derecesine getiren sinir bende yan etkisiymis ilacın dua namaz sığınağım oldu ben böyle nasıl yasicam diye ağlama krizlerine giriyordum sonra İzzet Güllü yu tekrar dinlemeye başladım her gün düzenli bir iki videosunu dinledim makalelerini okudum şu an inanın iyiyim dua namaz İzzet Güllü diyorum arkadaşlar bu yaşadıklarımı yazdım ama emin olun yutkunamama yemek yiyememe lokma ağzımda cigneyemiyordum bile ve ben diğer panik atak yaşayanlardan farklı olarak acile vs gidemiyorumdaha kötü oluyorum hastaneye gidince ve yapılacak serum yada iğneyi yaptırmadan kaçıyorum ordan çünkü yan etki yapacak alerjik reaksiyon oluşacak korkum var. Ben yaklaşık üç dört aydır kızımı okula götürüp gelebiliyorum dışarı cikabiliyorum yalnız kalabiliyorum şükürler olsun Rabbime tabiki hala tutuyor ara ara sıkıntı yaşıyorum ama Rabbimin izniyle yonetebiliyorum çok kotuledigim zamanlarda olmuyor değil ama inanın namaz dua ve İzzet Güllü mutlaka dinleyin derim videolarını ben size geçen iki senemi ne kadar yazsam yasadiklarimi anlatmama yetersiz kalır o yüzden şu an yine atakların ara ara tutsada ki özellikle gece tutuyor bu halime binlerce şükür diyorum. Lutfen İzzet Güllü videolarını dinleyin başta benim gibi sıkılabilirsiniz ama vazgeçmeyin ve eğer size uygunsa geceleri namaz kılıp Allah'a yaşadıklarımızı hissettiklerinizi anlatın ağlayın inanın başta neden bişey değişmiyor neden hala aynıyım diyorsunuz ama biraz sabırla etkilerini görmeye başlıyor insan. Hepimize şifalar diliyorum
Bendede iac yan etkisi korkusu var yenebildiniz mi be de izzet hocaya devam

Back
X