• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ay ne guzel benımde pazartesi kontrolum bakalım ne dıyecek :KK6:
Güzel haberlerle gel inşallah canım :) 25+3 şuan ve toplamda 7 kilo aldım. Doktor çok aldın dedi. İştahım aynı ama hareketler kısıtlı. Bünyede müsait. Günde yarım saat yürüyüş yap dedi. Hergün çıkmıyordum havalar aşırı sıcak diye. Artık serinliyor çıkarım artık :) sen kaç kilo aldın canım

Bende cok aldım canım 56 ile hamıle kaldım sımdı 74um normalde yedıgıne içtiğine dıkkat eden yuruyus yapan biriydim ama depresyonla herseyi saldım benımde bunye musaıt valla aynaya bakıp agladıgımda cok oldu:(

Hayırlısıyla kavusalım da verecem oyle yada böyle:)sen hamıle degılsın dımı ama istiyosun artık oyle mı?

Bende cok aldım canım 56 ile hamıle kaldım sımdı 74um normalde yedıgıne içtiğine dıkkat eden yuruyus yapan biriydim ama depresyonla herseyi saldım benımde bunye musaıt valla aynaya bakıp agladıgımda cok oldu:KK43:
Doğumdan sonra veririz canım.kaygıların ne alemde

Busraada18 Busraada18 evet canım artık istiyorum ama çok ciddi söylüyorum bu siteyi ve sizleri bulmasaydım asla düşünmeyecektim rabbim tevafuklari gereken zamanlarda gosteriyor....

L Li-moon benzer şeyler aslında ama şimdi zamana taktım onca ay nasıl geçer falan dediğin gibi mutlaka biseye takılıyoruz buda bizim eksimiz işte

Busraada18 Busraada18 evet canım artık istiyorum ama çok ciddi söylüyorum bu siteyi ve sizleri bulmasaydım asla düşünmeyecektim rabbim tevafuklari gereken zamanlarda gosteriyor....
Evet herseyde vardır bı hayır ben bu haftaya gelebildiğime inanamıyorum öylede olsa böylede olsa gecti işte seninde gececek

L Li-moon benzer şeyler aslında ama şimdi zamana taktım onca ay nasıl geçer falan dediğin gibi mutlaka biseye takılıyoruz buda bizim eksimiz işte
Aklımıza bi soru takılmaya görsün hemen kur Allah kur :) geçiyor canım ömür geçiyor 9 ay mı geçmesin.bende bugün nette bisey okudum (gebelikle alakalı değil) hemen beynim ya banada olursa diye kurmaya başladı.çok değişiğiz valla :)

Herkese hayırlı günler benim durumumu biliyorsunuz doktorum ilacımı 100 mg çıkardı 10 gün oldu ataklarım her gün devam ediyor bundada mı 3 4 hafta beklemem gerekiyor artık boşuna içiyorum gibi gelmeye başladı ativan olmadan ataklarım bitmiyor doktorum yatış yapmıyor ativan devam ettiriyor ilaç etki edeseye kadar bi bilgisi olan var mı her sabah ataklarla uyanmaktan yoruldum bütün vücudumda etkileri

Eddai Eddai canım sen hamileliktenmi öyle oldun yani onumu kaldıramıyorsun acaba herhangi bir korkun falan varmiydi
Evet hamilelikte başladı 16. Haftada bulantım yüzünden metpamid almıştım bende yan etki yaptı nefes alamadım tansiyonum 17.14 kalbim 200 olmustu kaslarım tutmadı heryerim uyuştu acilde serumla kandan uzaklaştırdılar aslında iğnesi varmış ama hamileyken yapılmıyormuş. Serumla biraz kendime geldim bi hafta sonra gece korkuyla uyandım yine öyle oldum diye ağlamaya başladım sonra ağlama krizleri iç sıkıntısı başladı intihar etmeye kalkıştım eşim psikiyatriye götürdü ataraks verdiler onunla biraz rahatladım sonra kendi kendime mücadele etmeye başladım namazla kuranla sonraki hafta feci bi şekilde atak geçirdim yanı sıra sinir krizi geçirdim. Lustral başladım 2 ay olcak değişen bişey yok korku düşünceden çıktı bütün fiziğimi etkiler hale geldi geçmiş yazılarıma bakarsan. Şimdi 100 mg lstrl kullanıyorum ativan. K.bakma uzun oldu ama sizin gibi yaşayan birilerine anlatmak istiyorum banada yardımcı olun geçeceğine inanmak istiyorum artık

Şuan bile Ativan aldığım halde göğsümde ağrı bacaklarımda uyuşma var nefes almakta zorlanıyorum benim kadar kötü olup iyileşen var mı ki ben durumumu çok vahim görüyorum artık her sabah yumruk gibi iniyo bitiriyor beni. Kendimi geçecek biticek diyorum ama bazen ağlama krizlerine giriyorum

Eddai Eddai gerçekten üzüldüm ama hayatta kalıcı ne varki geçecek elbette, başka iyi bir psikiyatriye gitsen belki farklı olur ilaç hiçmi etki etmiyor

Eddai Eddai gerçekten üzüldüm ama hayatta kalıcı ne varki geçecek elbette, başka iyi bir psikiyatriye gitsen belki farklı olur ilaç hiçmi etki etmiyor
Ediyor gibi oluyor sonra atak geliyor geçmiyor sonra doktorum baya tecrübeli bende ilaç yüzünden falan mı dedim hayır lustral en hafif güvenilir ilaç demişti artık napcağımı şaşırdım

Ama geçecektir sen gönlünü ferah tut bugün yarın dersin bi bakmışsın herşey bi anda değişmiş daha önce ilaç kullanmismiydin hiç

Back