• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Genellikle disari cikiyordum baska seylerle ilgilenmeye calisiyordum zaten ilk 6 ay
kendimi hep uykuya verdim gece gunduz uyudum diye bilirim,icimden aglamak geliyosa agladim,yalniz kalmamaya calistim yalniz kalinca daha kotu oluyordum son zamanlarida bebek kiyafetleri oda suslemeleri vs bunlarla oyalandim ruh halum hep dalgali oldu benim bazen cok seviniyodum bazende sanki dunya basima yikiliyordu ama soyle bisey var ben ölum korkusu yasadim sanki bebek bana zarar vercek dusuncesinden oldu bunlar en ufak bi yerim agrisa hamileligin getirdigi fiziksel rahatsizliklar yani öluyorum sandim o yuzden boyle gecirdim aslinda simdi daha cok korkmam gerekirken daha rahatim anladim ki kendime kendim yapiyorum o kadar korktum 9 ay gecirdim bisey olmadi dogumda mi olcak diyorum o gun gelsinde kavusalim istiyorum dogumu iple cekiyorum o yuzdende hamilelik bana cok sey ogretti bebekle beraber daha sabirli ve korkusuz olucam Allahin izniyle,sen bunlari yasiycaksin diye bisey yok canim belkide cok guzel gecircen burda benim gibi senin gibi olan bir suru insan dogurdu ve iyi ki o sikintilari cekmisiz diye yaziyorlar emin ol bizde oyle yazicaz

Ah bi içerlendim şimdi inşaallah bende birgün buraya senin gibi yazarım yani bebeğe kavuşmayı bekliyor olmayı... bende diyorumki hadi 4, 5 ay hissedemiyosun geçer belki son ayda az kaldı psikolojisi rahatlatir ama ortadaki 3 ay hep sıkıntı getiriyor düşündümde senin gibi bende acaba alışveriş bebek beklemek falan diye gecirebilirmiyim diyede düşünmüyor değilim gel gör ki aklıma laf anlatamıyorum bazen en fazla ölürüm korkudan diyorum oda sonumuz zaten diyip rahatlıyorum tekrar aynı psikolojiye burunuyorum, senin peki bebek ne zaman hareket etti neler hissettin canım

20 haftalikti galiba canim hafif ni kipirti oluyodu surekli olan bisey degil zaten 25ten sonra artiyor 34e kadar epey hareketliydi simdi artik cok buyudugi ve yeri daraldigi icin saatte 1 anca hareket ediyor bazen o bile degil inan hareket etmesinden hic korkmiycan hatta hareket etmeyince korkcan bir sey mi oldu diye ben bile hamile oldugumu ogrendigimde o kadar korktum kotu gunler gevirdim istemedim ama bi yanimda hep saglikli olsun kavusalim aman bisey olmasin derdinde oldum saglikli oldugunu duydujca mutlu oldum seninde oyle olcaktir

Ay inşaallah canım ya heralde bu siteyi bulmasaydım asla cesaret edemezdim şimdi eskiye yani bir ay önceye göre daha iyiyim dünden yazdım yaptığınız yorumlardan daha iyi oldum, bebeğin nedir oğlun mu kızın mı olcak doğumunda banada dua et çok çok et :) ;)

Kiz olacak canim ederim tabi dogurayim ben yine buralarda olurum cunku insan bu durumdayken kendi gibi olan insanlarin destegine cok ihtiyaci oluyor banada cok destek olundu 18 haftaliktim ilk buraya yazdigimda belki 15 kisiye msj atmisimdir siz nasil yaptiniz nasil bas ettiniz diye cok
desteklerini gordum

Bende durmadan sorarım heralde hatta burdan hiç çıkmam şimdi 2 haftadır cik çıkmıyorum sürekli yazıları okuyorum henüz senin de ilk yazdığın bölüme gelmedim daha :)

Bende durmadan sorarım heralde hatta burdan hiç çıkmam şimdi 2 haftadır cik çıkmıyorum sürekli yazıları okuyorum henüz senin de ilk yazdığın bölüme gelmedim daha :)
bende oyle bastan sona 2kere okudum galiba gecen seneye kadar cok daha fazla yazan varmis simdi 3,5 kisi anca

Aslında hala aktif olduğunu bilmiyordum hergun fırsat buldukça okuyordum bigun sayfa sayısının arttığını farkettim baktım evet yeni yorumlar ama bi türlü üye olamadim sorulardan birini yanlış okuyomuşum sonra Fark ettik ;)

Selam kızlarr :) nasılsınız? Ben bayadır takip edemiyorum yaz dönemi çok telaşeli geçiyor köydeydik.. Eve yeni geldim. İnşallah hepiniz iyisinizdir, herşey yolundadır.
Biz kızçemle 6 aylık olduk şükür. Aşılarımızı olduk 2 gün önce. Ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş:) doğumdan sonra zaman uçarak geçti resmen. Kısa süre sonra aynı seyleri sizde yazıcaksınız Allahın izniyle :)
Kaygı korku bitti mi, hayır bitmedi ama idare edebiliyorum çok şükür. Bazen atak bazen sadece kaygı.. Ama hep var. İnşallah hepimiz tez zamanda iyi oluruz..

Mrb canimm insallah bizde o gunleri goruruz son zamanlar hic gecmiyor korku kaygi daha bi artti bikacgundur bende yazabilecekmiyim buraya 6 aylik olduk diye cok merak ediyorum:)Sanki zaman durdu gibi...

Mrb canimm insallah bizde o gunleri goruruz son zamanlar hic gecmiyor korku kaygi daha bi artti bikacgundur bende yazabilecekmiyim buraya 6 aylik olduk diye cok merak ediyorum:)Sanki zaman durdu gibi...
Son zamanlar öyle oluyor canım. İnsan onca haftayı geçiriyor ama son haftalara gelince geçmiyo gibi geliyor. Benim ikinci hamileliğim ağır geçmişti, kız yükü tuz yüküdür normal dediler hep ama işte gelde bana sor bi de. Şimdi de bi bakıyorum zaman nasılda geçmiş. Hamileyken zor geçen günlerimi bile özlüyorum, Rabbim kimseyi eylemesin o yolda, dileyene gönlünce evlat nasip eylesin inşallah.. Hayırlısıyla büyütelim minnaklarımızı inş:)

Son zamanlar öyle oluyor canım. İnsan onca haftayı geçiriyor ama son haftalara gelince geçmiyo gibi geliyor. Benim ikinci hamileliğim ağır geçmişti, kız yükü tuz yüküdür normal dediler hep ama işte gelde bana sor bi de. Şimdi de bi bakıyorum zaman nasılda geçmiş. Hamileyken zor geçen günlerimi bile özlüyorum, Rabbim kimseyi eylemesin o yolda, dileyene gönlünce evlat nasip eylesin inşallah.. Hayırlısıyla büyütelim minnaklarımızı inş:)
amin amin canım hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah kacıncı haftada dogum yapmıştın benımde kız normal mı sezaryan mı hala karar verebilmiş degilim ikiside korkutucu geliyor:(

Back