Bende aynen dediğin gibi biriyim şöyle ki banada hep dediler iman zayıflığından bilmem neden ilaç kullanmayın etmeyin ben ama ölüyordum ya aileme diyorum beni yatırın beni uyuşturun bana bişey yapın ben dayanamıyorum ilaclarimi suyu alıp gidiyordum odama ağlıyordum ama içmiyorum sabah akşam böyle oluyordu ve aşırı unutkan olmuştum öyleki eski yaşadığım olaylar bile sanki hafızamdan silinmişti ama öyle değil iyi olunca beynine format oluyor sanki bütün sıkıntı unutkanlık herşey gidiyor sen yine eski sen oluyorsun, düşünsene namazımı birgün aksatmaz kuranı hergun okurdum bu manevi boşluksa bunları yapmayanların ve bu şekilde hiç sorun yaşamayanlarin nasıl oluyor , hayır bu bir hastalık ben öyle kabul ediyorum bazı şeyler insanın gerçekten elinde değil seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ben yerimde duramıyordum bağırmış kaçmak istiyordum kendimi sıka sıka belki ilerledi yine diyorum şimdiki halim olsa kesinlikle ilaç kullanırdım o kadar kendime eziyet etmişim"ey allah'ın kulları tedavi olunuz" boşuna değil sen belki ilaçlarla daha çabuk toparlican aksatma iyi geldiğine inanmasanda mutlaka etki edecektir
Eddai