bu arada aday la nil nerde...
umarım iyilerdir???
ay iyice pimpirikli oldum yahuuuu(((
ADAY nerdesin ??
umarım iyilerdir???
Ben burdayım canımın içii.. Dün gelemedim.. Halim yoktu.. Dün akşam, alt tarafıma
bir ağrı girdi.. Aman Allah'ım, ne oluyor dedim..
Kızlar ben şu an 25 hafatlığım.. Ama o kadar ağrılı sancılı geçiriyorum ki hamileliğimi..
Özellikel göbek deliğimin orası beni çıldırtacak derecede acıyor..
Yani içinden bir damar kopacak gibi acıyor.. Resmen acı yani.. Ağrı- sancı değil..
Bildiğiniz acı...
Ve bebeğim çok aşağıda.. Buda inanlımaz derecede zorluyor beni..
Asla rükuya eğilir gibi bile eğilemiyorum.. Bacaklarıma değiyor..
Sert sert jissediyorum bebişi..
Ve bu halsizlik.. Tansiyon düşmesi.. Evde bile mahvoluyorum.. Dışarısı benim için
şimdiden hayal oldu.. Sürekli tansiyonum düşük.. büyük 8 lerde.. Küçük 5-6 civarı..
Başım fırıldak gibi dönüyor.. Ama en çokta birden içim tükeniyor, düşüp bayılacak gibi
oluyorum, bir ter boşalıyor.. O zaman çok korkuyorym..
İnanın PC ye bakacak halim bile kalmıyuor çoğu zaman..
Ben buraya normalde hergün uğrarım... Birkaçgün uğramazsam, anlayınki bir sorun var..
umarım iyilerdir???
aynı halsizlik ter boşalması tansiyon düşüklüğü bendede oluyor.aklımdan binbir türlü şey geçior bi diorum tsh ilacımdan bi diorum şeker felan çıktı bi diorum kansızlığım arttı:)
boyuna seneryolar üretiyorum.
Ah be canım.. Senin bu anlattıkların benim hemen hergün yaşadığım durumlar.. Bence ani bir çarpıntı atağıydı o.. Sakin olmalısın ve bizi aklına getirmelisin.. Ne pozisyondaysan, heemn daah rahat bir pozisyona dönmelisin.. Stresten uzak olmak en önemlisi tabii..
Bende dün eşime dedim ki.. "Sanki hiç bebek yokmuş gibi davranıyorsun.. Elini 1 kere bile karnıma koyup, bu bebiş ne yapıyor demiyorsun.. İlk bebektede aynısını yapmıştın ve en bunun rahatsızlığını hep dile getirmiştim.. Bundan ne kadar rahatsız olduğumu biliyorsun.." dedim.. Adam bir an düşündü.. Sonrada sadeec "HAKLISIN.. " dedi.. O kadar.. Bende bunu takıyorum işte.. İçinde gelmiyor adamın yaa.. Ama bu onunda çocuğu.. İstiyorumki, yanıma gelsin.. Sevsin bebişi.. Bir iki laf atsın.. bana yetecek yani.. Ama yok.. Seneler öncesinden uyardığım halde gene yok gene yok..
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Ay kız dur.. Hemde ilaçtan olabilir mi dediler..
Yavrucum bir sakkin olalım önce.. Bir bşka doktora daha teyit ettirelim.. Sonra panik yaparız..
Ben bu cihazlara hiiiiç güvenmiyorum biliyorsun..
Benim oğluma 3.300 kilo deyipte 4.750 çıkan cihazlardan ne beklersin..
Had i bakalım.. Başka doktorlarında görüşünü al..
İlacı bahane etmişler bence.. Olasılık olarak söylemişlerdir..
Yani şu an tek göze batan o yaa.. Hiiç panik yapma..
Dualarımız seninle..
Valla senden gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyorum hee.. Ama ilaç konusunda da ben rahatım yaa..
İlaçla şu an hamilelik yaşayan ve doğum yapmış arkadaşlarım var..
Onlarda hiç sorun yoktu.. İçini ferah tutmakal başa işe olur muuu...
Ben burdayım canımın içii.. Dün gelemedim.. Halim yoktu.. Dün akşam, alt tarafıma
Kızlar ben şu an 25 hafatlığım.. Ama o kadar ağrılı sancılı geçiriyorum ki hamileliğimi..
Yani içinden bir damar kopacak gibi acıyor.. Resmen acı yani.. Ağrı- sancı değil..
Bildiğiniz acı...
Ve bu halsizlik.. Tansiyon düşmesi.. Evde bile mahvoluyorum.. Dışarısı benim için
şimdiden hayal oldu.. Sürekli tansiyonum düşük.. büyük 8 lerde.. Küçük 5-6 civarı..
Başım fırıldak gibi dönüyor.. Ama en çokta birden içim tükeniyor, düşüp bayılacak gibi
Ben buraya normalde hergün uğrarım... Birkaçgün uğramazsam, anlayınki bir sorun var..
selam kızlar nasılsınızzzz?????
benim moralim çok bozuk walla
evet doğum korkusu çok heyecan panik
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moraliiimmmm çok bozuk
bugün kontrolüm vardı hemde iş görmezlik raporumu almaya gittim ama moralim çok bozuldu amniyo sıvım fazla çıktı((((((
araştırmaya hastanesine sevk etti doktorum 24 üne randevu verdiler araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor nette
bütün gün ordan oraya koşturdum ağla ağla helak oldum
niiilllll içtiğim ilaç sebep olmuş olabilirmişşşşşşşşşşşş vicdan azabından ölücem hiç iyi değilim hiiiççççç(((((((
ben oratadan paylaşamam ama özelden faceden yaparız bişi kuzucum..sen bana böyle dedikçe güç veriorsun yaDelüüü , delü efrah.. Ben senin yerinde olsaydımda bayramdan sonra günüm gelmiş ve doğuracak olsaydım..
Kız bıkmadınmı bu ağırlıkla dolaşmaktan.. Ne güzel rahatlayacaksın işte..
Daha beklemeyeceksin.. Gün saymayacaksın.. Ayyy ne güzel yaaa....
Bak, bebeiş doğunca resimlerini görmek isterim ben haa, anlamam.. Hereksten.. Şimdiden anlaşalım....
Ah be canım.. Senin bu anlattıkların benim hemen hergün yaşadığım durumlar.. Bence ani bir çarpıntı atağıydı o.. Sakin olmalısın ve bizi aklına getirmelisin.. Ne pozisyondaysan, heemn daah rahat bir pozisyona dönmelisin.. Stresten uzak olmak en önemlisi tabii..
Bende dün eşime dedim ki.. "Sanki hiç bebek yokmuş gibi davranıyorsun.. Elini 1 kere bile karnıma koyup, bu bebiş ne yapıyor demiyorsun.. İlk bebektede aynısını yapmıştın ve en bunun rahatsızlığını hep dile getirmiştim.. Bundan ne kadar rahatsız olduğumu biliyorsun.." dedim.. Adam bir an düşündü.. Sonrada sadeec "HAKLISIN.. " dedi.. O kadar.. Bende bunu takıyorum işte.. İçinde gelmiyor adamın yaa.. Ama bu onunda çocuğu.. İstiyorumki, yanıma gelsin.. Sevsin bebişi.. Bir iki laf atsın.. bana yetecek yani.. Ama yok.. Seneler öncesinden uyardığım halde gene yok gene yok..
Bildiğiniz acı...
Bak ben tsh ialcı kullanmıyorum, şeker falanda yok şimdidlik.. Ama hergün yaşıyorum.. Daha şimdidden..
Bu rahatsızlıklar son aylarda olsa anlayacağımdaa.. Bu aylarda neden böyleyim, üzülüyorum..
Geçen dr. gittiğimde sordum, neden bu kadar fazla yaşıyorum bu tansiyon düşmesini, bu bayılma hissini dedim..
Bazı hamileliklerde oluyor ve sürüyorda.. Nedeni belli değil dedi..
Kızlar siz 5,5 - 6. aylarınızda nasıldınız.. Bneim gibi bu kadar yoğun ağrı sızı halsizlik yaşadınız mı? Ne olur birşeyler söyleyin yaa..
bebeğinizi bi kucağınızaalın unutursunuz bugünleri
üzülme panik yapma .erken dönemler olsaydı evet iyi değil hatta bi arkadaşımız burada su fazlalığından ikizlerini kaybetmişti.20. hafta idi.
sanırım 33. haftadasın.iki hafta daha dayan yeter.zaten bebeğinin gelişimi iyi ise ve ciğerleri gelişmişse korkma.bu arada doktor fitil yada ilaç vs verdi mi ?
Aday geçmiş olsun.Tüm sorularının cevabını panik atak olarak verebileceğin gün rahatlayacaksın
Duygu sen de beklemedesin hiç kolay değil..Keşke hemen bugün bi dr la görüşebilseydin..pztyi beklemek zor olacak..
yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....
aynen efrah beynim uyuşuyor resmen düşünmekten panik atağımı tetikledi resmen efrah yaaa
tetikler tabiki ama korkacak bişey yok demesi çok iyi..en kötü bi ciğer geliştirici yapar alırlar o da en kötü şu saatten sonra Allahın izniyle bişey olmaz melittaya katılıorum ben de biraz baktım son zamanlarda çok problem olmuormuş..
umarım cnm problem olmaz... doktorum eşime abartılacak bişey yok panik yapmayın demiş ama demesi kolay((
doğurmaktan da korkuyorum bebeğime yada bana bişey olucakmış gibi geliyor efrah yaaa 2 gündür sinirlerim altüst
sen nasılsın cnm?? az kaldı dimi 1 haftan mı var şimdi??
Aday geçmiş olsun.Tüm sorularının cevabını panik atak olarak verebileceğin gün rahatlayacaksın
Duygu sen de beklemedesin hiç kolay değil..Keşke hemen bugün bi dr la görüşebilseydin..pztyi beklemek zor olacak..