Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bu arada aday la nil nerde...
umarım iyilerdir???
ay iyice pimpirikli oldum yahuuuu(((

Ben burdayım canımın içii.. Dün gelemedim.. Halim yoktu.. Dün akşam, alt tarafıma
bir ağrı girdi.. Aman Allah'ım, ne oluyor dedim..

Kızlar ben şu an 25 hafatlığım.. Ama o kadar ağrılı sancılı geçiriyorum ki hamileliğimi..
Özellikel göbek deliğimin orası beni çıldırtacak derecede acıyor..
Yani içinden bir damar kopacak gibi acıyor.. Resmen acı yani.. Ağrı- sancı değil..
Bildiğiniz acı...

Ve bebeğim çok aşağıda.. Buda inanlımaz derecede zorluyor beni..
Asla rükuya eğilir gibi bile eğilemiyorum.. Bacaklarıma değiyor..
Sert sert jissediyorum bebişi..

Ve bu halsizlik.. Tansiyon düşmesi.. Evde bile mahvoluyorum.. Dışarısı benim için
şimdiden hayal oldu.. Sürekli tansiyonum düşük.. büyük 8 lerde.. Küçük 5-6 civarı..
Başım fırıldak gibi dönüyor.. Ama en çokta birden içim tükeniyor, düşüp bayılacak gibi
oluyorum, bir ter boşalıyor.. O zaman çok korkuyorym..

İnanın PC ye bakacak halim bile kalmıyuor çoğu zaman..
Ben buraya normalde hergün uğrarım... Birkaçgün uğramazsam, anlayınki bir sorun var..

ADAY nerdesin ??

umarım iyilerdir???

aynı halsizlik ter boşalması tansiyon düşüklüğü bendede oluyor.aklımdan binbir türlü şey geçior bi diorum tsh ilacımdan bi diorum şeker felan çıktı bi diorum kansızlığım arttı:)
boyuna seneryolar üretiyorum.

umarım iyilerdir???

ahh cnm ahh son aylar daha zor geçior vakit geçmio endişeler artıo.rabbim inşallah bi kaç ay sonra bu günleri anımsayıp tebessüm etmemiizi nasip eder.çok yorgun hissediorum kendimi.
rabbim bebişlerimize bize saglık versin.psikolojim hiiç iyi deil.her an ölebilirmişim gibi gelio Allah gecinden versin az kaldı kızlar dayanalım az daha.

deli gibi tek başıma konuşuyorum pekte akıllı sayılmamyaneyse kızlar çıkayım en iyisi yarın kısmetse görşrss

Bak ben tsh ialcı kullanmıyorum, şeker falanda yok şimdidlik.. Ama hergün yaşıyorum.. Daha şimdidden..
Bu rahatsızlıklar son aylarda olsa anlayacağımdaa.. Bu aylarda neden böyleyim, üzülüyorum..

Geçen dr. gittiğimde sordum, neden bu kadar fazla yaşıyorum bu tansiyon düşmesini, bu bayılma hissini dedim..
Bazı hamileliklerde oluyor ve sürüyorda.. Nedeni belli değil dedi..

Kızlar siz 5,5 - 6. aylarınızda nasıldınız.. Bneim gibi bu kadar yoğun ağrı sızı halsizlik yaşadınız mı? Ne olur birşeyler söyleyin yaa..

canım erkeklerin karekteristik özelliği bu,onlar bizim gibi duygusal bakmıyoki olaya,benimki de öle senin eşin gibi,üstelik bizim ilk bebeğimiz,içindenmi gelmiyor nedir anlamadım,ellerin çocuklarını sevene kadar al işte oldu nerdeyse 6aylık,seni duyar anlar 2kelam laf ediver bebeğimize diyorum tık yok adamda,bazen bebek çok tekmeler atıyo karnımda elini karnıma koyuyorum eşimin,aşkım ben onu hissetmiyorum sen gibi deyip alıyo elini karnımdan,onlar böle işte yapcak bişi yok,bende kendisi coşup yanıma gelene kadar bişi demicemmm,amaaaannn,keyifleri bilir çok şeyler kaçırıyolarrrr............

Nillll arkadasimm sen ilac kullaniyordun degil mi panik atak icin hangi ilaci kullaniyorsun ve de ksc haftalik hamilesin acaba aynimi die merak ettim canim ayrintili ultrasona falan girdin mi

ayyyy nillll canım ya içimi rahatlattın walla....
aynen olasılık olarak söylediler cnm zaten...
haklısın walla bahaneleri hazır maşallah...
haberdar edicem hepinizi cnm merak etme...

canım benimde aşağıdaymış bebiş,bazen dediğin gibi yırtıyolar sanki karnımın içini,eğilir doğrulurken bıçak gibi ağrılar saplanıyo kasığıma,yatarak bebek yukarı çıkarmış,yatmazsam kanamalarda olabilir dio,duygununun hesabı netten okudum bu konuyla alakalı hep benim efham edeceğim şeyler,eşimde kızıyo bigün interneti kapattırcan bana die,bu efham başa bela tövbe Allah'ımya.

evet doğum korkusu çok heyecan panik

bebeğinizi bi kucağınızaalın unutursunuz bugünleri

üzülme panik yapma .erken dönemler olsaydı evet iyi değil hatta bi arkadaşımız burada su fazlalığından ikizlerini kaybetmişti.20. hafta idi.

sanırım 33. haftadasın.iki hafta daha dayan yeter.zaten bebeğinin gelişimi iyi ise ve ciğerleri gelişmişse korkma.bu arada doktor fitil yada ilaç vs verdi mi ?

Selamlar arkadaşlar..Yamuldum bugün ancak girebiliyorum..
İştahım yok sabah kahvaltımı geciktirdim öğle oldu ve sanırım tansiyon oynadı fenalaşır gibi oldum yemek yiyip kendime gelmem bu saat oldu...

ben oratadan paylaşamam ama özelden faceden yaparız bişi kuzucum..sen bana böyle dedikçe güç veriorsun ya

Benim eşim karnıma dokunamıor..İçi bi tuhaf oluyormuş

Bana da 5 -6 aylarda soruyorlardı hamileliğin nasıl geçiyor veya en büyük belirtiler ne die tek cevabım YORGUNLUK oluyordu..
Ben de o bayılma hissi gelince kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum çok ama çok korkuorum ya ve bugün ayrıca dün akşam çok yaşadım..

Aday geçmiş olsun.Tüm sorularının cevabını panik atak olarak verebileceğin gün rahatlayacaksın

Duygu sen de beklemedesin hiç kolay değil..Keşke hemen bugün bi dr la görüşebilseydin..pztyi beklemek zor olacak..

yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....

aynen efrah beynim uyuşuyor resmen düşünmekten panik atağımı tetikledi resmen efrah yaaa

tetikler tabiki ama korkacak bişey yok demesi çok iyi..en kötü bi ciğer geliştirici yapar alırlar o da en kötü şu saatten sonra Allahın izniyle bişey olmaz melittaya katılıorum ben de biraz baktım son zamanlarda çok problem olmuormuş..

umarım cnm problem olmaz... doktorum eşime abartılacak bişey yok panik yapmayın demiş ama demesi kolay((
doğurmaktan da korkuyorum bebeğime yada bana bişey olucakmış gibi geliyor efrah yaaa 2 gündür sinirlerim altüst
sen nasılsın cnm?? az kaldı dimi 1 haftan mı var şimdi??

walla ben durmadan nilden gaz alıorum korkma sevin diyor hep bayramdan hemen sonra demişti sezeryan için sonra 1 2 gün bekleyelim dedi işte 10-15 gün diorum

selam kızlar saglık ocagında kontrolüm vardı bugün 64 kg olmuşum.ebe hemşirem göbeğime baktı bastıra bastıra ben kıyamıom o ne biçim bastırıyo.cihazla kalp atışlarını dinledi.tahlil yaptırdım.açlık şeker 73 tokluga baktıramadım zaman yoktu.bide kanım düşmüş 10 felandı.vitamin verdi aile hekimi kan hapının yanına.onun içindede demir var.kadın doğumcuma kalsa günde bi kan hapı tamam.uyuz oluyorm bazen.hormonlarda t3t4 biraz düşük.tsh de 3.78 2.5 altında olmalıymış.bizim iftar yaklaştı iftardan sonra görşrss inşallah.
çok halsizim çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…