Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

aday benimde geçen ay kolesterol çıktı sağlık ocağında,bunu hemen kendi dr.ma gösterdim,gebelikte hormonlar deiştiği için normal sayıyoruz biz bunu ve gebelikte kolesterolün herhangi bir önemi yok,yediğine içtiğini kısma dedi,ben diyet yapmaya başlamıştım,kepekli ekmek hayvansal yağlardan falan uzak durdum 1 2hafta ama kendi dr. um ye kısma bile dedi....

ben direk pa ya bağlıorum aday başka açıklaması yok bunun...

kuzum halsizlik normal bayılacak gibi olmak da bizim halimizle ilgili işte bayılmıcaksın belkide cama çık biraz hava al olumlu şeyler düşünmeyi yada bişeylere odaklanmaya çalış..

çok sıkıldım artık cnm zaman çabucak geçsin istiyorum.çizelgem bile ilerlemio sankim.önümüz bayram evde oturcam akrabalarım ailem istanbulda.eşimin ailesi köyde eşim gidicek yolları kötü bu defa beni götürmicek.buruk bi bayram olcak galiba

günaydin arkadaslar,

nasilsiniz hepiniz.annem gildeydim yine, iftara davetliydik.dün gece döndük.burasi sessiz yine.herkes eviyle ailesiyle mesgul sanirim.bende idare ediyorum iste.dün yine 30 dereceydi,cok rahatsiz oldum.allah sizlerin yardimcisi olsun.siz daha beter sicaklarla bogusuyorsunuz.ben bukadarina bile dayanamiyorum.zaman halen yavas ilerliyor gibi geliyor bana.nerdeyse 1 ayim kaldi sezeryana.bebegimin hareketleride azaldi.sanirim yeri daraldi.yeni bir bitkisel ilac denemeye basladim kendi ilacima ilaveten.doktoruma danisip elbette.bir hap, günde 2 defa aliniyor.9 cesit sakinlestirici bitki özü iceriyor, uyku problemlerinede yardimci oluyor.bakalim 3 gün oldu baslayali.insallah faydasini görürüm.özellikle geceleri tahammül edilmez oluyor benim icin.

insülin sayesinde seker degerlerim gayet iyi cikiyor.aclik sekerim 80-85.tokluk sekerim 100-120 arasi.düsük doz insülin hemen etki etmeye basladi.benden haberler bukadar.hepinize ataksiz huzurlu bir pazar diliyorum ailenizle.

Tünaydın Herkese
Ben öğlene kdr kötüyüm herzmanki gibi..Az önce nefesim kesildi bocuk boncuk terledi alnım sakin olmaya çalıştım..Allah doğum yapacağım gün vermesin bu halleri

Şekerinin dengelenmesine çok sevindim nisan..Bitkisel ilaç da ii gelir de bize de verirsin ismini..

evet.genelde asla bi daha doğurmam diyenler (bknz : ben ) şimdi 2. düşünüyorum :) pardon 3. :):):):)

Nillll arkadasimm sen ilac kullaniyordun degil mi panik atak icin hangi ilaci kullaniyorsun ve de ksc haftalik hamilesin acaba aynimi die merak ettim canim ayrintili ultrasona falan girdin mi

Evet canım, ben 6 senedir hiç bırakmadan ilacımı kullanıyorum.. Hamileliğimin ilk 3 ayında da bırakamadım ne yazık ki. Hatta doktorumda bırakma dedi bana.. Ben pax..l kullanıyorum canım.. Şu an 25 haftalık hamileyim.. Ayrıntılı usg ye girdim evet.. Hamdolsun hiçbbir sorun yok.. Özellikle kalbini inceledilr.. Uzun uzun baktılar.. Rabb'ime şükürler olsun, bebeişim çok sağlıklı.. Sağlıksız olan biziz yaa.....

Hayırdır canım.. Sen neden soruyorsun bunları.. Benzer durumlarımız mı var?

ayyyy nillll canım ya içimi rahatlattın walla....
aynen olasılık olarak söylediler cnm zaten...
haklısın walla bahaneleri hazır maşallah...
haberdar edicem hepinizi cnm merak etme...

Kız boşver yyaa.. Ben doktorlara hiç güvenmem.. Biraz annelerimizi anneannelerimizi düşünüp rahatlıyorum ben.. Onlar doktor mu görmüş.. Rahat ol biraz.. Rabb'ime tevekkül et.. Kimi doktorda abartmayı sever.. Bak abartılacak birşey yokmuş işte.. Ah be adam.. Madem abartılacak birşey yok, niye dile getiriyorsun ki.. Di mi..
Bak, benimde idraraımda protein çıkıp duruyor.. Allah korusun, preeklemsi olabileceğinin kanıtıymış, çok tehlikeliymiş.. Ama benim doktorum, protein tehlikeli sayılabilecek yüksek sınırlara ulaşmadıysa, bana tahlilleirn çok iyi diyor.. Sonradan ben kendim bakıp panik yapıyorum.. Üstüme yoktur da, tahlil yorumlayıp panik yapmakta.. Kendim diye demiyorum, iyi panik yaparım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…