efrahcım saol Allah razı olsun,bugün ben çok duygusalım ya felaket ağlayacağım geliyo...
ağlamak bazen iyi gelebilior..Allah gönlüne ferahlık versin...
efrahcım saol Allah razı olsun,bugün ben çok duygusalım ya felaket ağlayacağım geliyo...
Canım yaa( ben de boyle gecırdım hamılelıgımı..hatta kendıme zarar verecek hareketlerım bıle oldu, dikiş mikiş attırdım hamıle halımle ( cok zor gunlerdı..sakin olmaya calıs..cunku cocugum dunyaya geldı cok sukur saglıkla ama ınanılmaz hırcın ve cok aglayan bır cocuk oldu..5 yasına gırdı hala da oyle ( bazen cok kızıyorum kendıme ben yaptım bu cocugu boyle dıye, cunku hala depresyon ve panık atak halındeyım ve ve bu da annelik yapmamı zorlaştırıyor (
merhaba kızlar nasılsınız ?inşallah iyisinizdir.nasıl geçiyor günler ?
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyor musunuz ?
bugünlerin kıymetini bilin bol bol dinlenin :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moraliiimmmm çok bozuk
bugün kontrolüm vardı hemde iş görmezlik raporumu almaya gittim ama moralim çok bozuldu amniyo sıvım fazla çıktı((((((
araştırmaya hastanesine sevk etti doktorum 24 üne randevu verdiler araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor nette
bütün gün ordan oraya koşturdum ağla ağla helak oldum
niiilllll içtiğim ilaç sebep olmuş olabilirmişşşşşşşşşşşş vicdan azabından ölücem hiç iyi değilim hiiiççççç(((((((
bugün kontrolüm vardı hemde iş görmezlik raporumu almaya gittim ama moralim çok bozuldu amniyo sıvım fazla çıktı((((((
araştırmaya hastanesine sevk etti doktorum 24 üne randevu verdiler araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor nette
niiilllll içtiğim ilaç sebep olmuş olabilirmişşşşşşşşşşşş vicdan azabından ölücem hiç iyi değilim hiiiççççç(((((((
Canım yaa( ben de boyle gecırdım hamılelıgımı..hatta kendıme zarar verecek hareketlerım bıle oldu, dikiş mikiş attırdım hamıle halımle ( cok zor gunlerdı..sakin olmaya calıs..cunku cocugum dunyaya geldı cok sukur saglıkla ama ınanılmaz hırcın ve cok aglayan bır cocuk oldu..5 yasına gırdı hala da oyle ( bazen cok kızıyorum kendıme ben yaptım bu cocugu boyle dıye, cunku hala depresyon ve panık atak halındeyım ve ve bu da annelik yapmamı zorlaştırıyor (
ağlamak bazen iyi gelebilior..Allah gönlüne ferahlık versin...
Duygu bir saniye tek bir doktorun teşhisiyle hemen paniklememlisin en az 3 dr aynı teşhisi koymalı..ancak 24ü çok geç .sen istanbuldasın maddi imkanında var ben senin yerinde olsam hemen memorial gbi bir hastaneye muayene olurum? yurtdışında herkes bu ilaçlarla hamileliğini tamamlıyor ya hemen ilaca yüklenme ve dediğimi bir düşün?
ayrıca ramazanın son 10 günündeyiz hergün 100 ayetel kürsiye başla duygu bundan sonra biz de her namazdan sonra dua ederiz inş ama sen ihmal etme ayetel kürsileri.en ufak bir gelişmeden haberdar et lütfen.Allahım sabır versin güç versin çok temiz çıkacak sonuçlar inş..
gecmis olsun duygucugum, az olmasini bilirdim fazla olmasini ilk kez duyuyorum.zarari neymis fazla olunca?bebegemi?anneyemi?ne acidan kötüymüs yani?ayrica bende efraha katiliyorum 24 ü cok gec.burda acil durumlarda hemen randevu veriyor hastaneler, biri vermezse bende hemen öbürünü ariyordum.madem istanbuldasin imkanin var lütfen, hemen yarin özele git baktir.belki bu sefer baska cikar sonuc.hemen panik yapma lütfen.icin rahatlar.ben catlardim 24 üne daha iki hafta var.hemde madem bu bir bulgu, hemen arastirilmasi gerekiyor, 2 haftada hersey degisebilir.ne sacma ta 24 üne randevu vermeleri.canini sikma, ben ciddi bisey cikmayacagina yürekten inaniyorum.kendini üzmeyesin saki.bizi bilgilendir canim.allaha emanet ol.
duygucum canım benim içini ferah tutmaya çalış,biliyorum bu zor ama en azından uğraş moralli olmak için,biz panik ataklıların yaptığı en güzel şeydir zaten bişiyi abartıp hemen ağlamak,inşallah önemli bişi deildir,dua edicem sizin içinde.
Duygu ilk başta suyu fazla denen biçok kişide bişey çıkmamış araştırdım şimdi..Yani kötü bişey düşünmek için çok erken .Bizi haberdar et ve ehemen yrn başka bir dr a muayene ol ve suyundan bahsetme bakalım o ne diyecek?
Günaydin sevgili arkadaslar,
yine pek bir sessiz buralar.ben erkenden kalkiyorum,benim oglum kurulmus saat gibi 6:30 gibi ayakta.bugün ilk insülün ignemi yaptim sabah.kat karnima yaptim,bos olan bölgeye.ilginc kahvlatidan sonra 1 saat sonra sekerim yine 140 cikti.ben insülinden ötürü daha düsük cikar sanmistim yanildim, gerci düsük dozla basladik bakalim iyi gözlemlemem lazim.geceleri uyuyamiyorum pek.uykusuzlukta bende carpiniti,extrasistoller ve ataklara neden oluyor.umarim sizlerde iyisinizdir.saka maka bayarama 9-10 gün kaldi.koskoca ramazan bitti ama bana halen zaman cok yavas ilerliyor gibi geliyor. günler biribirinin hep ayni cok monoton,ondan herhalde.
herkese huzurlu güzel bir gün diliyorum....
Nisancım benim uyku düzeni kötü erkenden yatıp gece 3te uyanıyorum 7de tekrar yatıp 9 gibi kalkıorum
Hadi bakalım insüline kolay alışırsın inş..Biliyosun gebelik şekeri ilerleyen yaşlarda mutlaka normal şekere çeviriyor hayatın boyunca dikkatli olacaksın bundan sonra.Acil şifalar diliorum Allah başka dert vermesin..
Uykusuzluk hem de feci derecede çarpıntı ve ekstralr yapıor yaben 3 gün uyumadım fenalaşıodum nisan çok fena
bayrama 9 gün kaldı ve ben sezeryan olucam gerim gerim geriliyorum..
meraba kızlar,aylardır ilk kez tam anlamıyla panik atak geçirdim bu gün,sabah kalktım,kahvaltımı yaptım,sonra ortalığı toplamaya başladım,pek keyfim de yok buara,bişilere kızdım herzamanki gibi,hem iş yapıyorum hem söleniyorum filan,sonra birden sol kulağımda bi kalp sesi işitmeye başladım,sanki kulaklarım tıkanmış gibi oldu birden,nabzıma baktım ilk kez 120lere kadar çıktı bilmiyorum fazlada olabilir,o panikle okadar saydım,çarpıntımın olduğunu hissedince hemen elimi cebime attım tel,yanımdami die bian acile gitmeyi düşündüm,sonra uzandım,sankinleştirmeye çalıştım kendimi,ama o arada da soğuk soğuk terliyorum ama nasıl,baktım aynaya betim benzim geçmiş,sapsarı olmuşum,yavaşça kalktım bi papatya çayı demledim onu içiyorum şuan,buarada geceleri de uykum berbat,deli gibi çarpınıp duruyorum,çocuk içimde ne oluyor okadar dönmeyle bilmiyorum artık,tam anlamıyla uykuya daldığım sölenemez,iyice uykumun ermesini bekliyorum saatlerce,genelde saat 1.5-2 arası yatıyorum,9.5-10 arası kalkıyorum sabahları,ne olacak bu halim bilmem,Allah'ım sana sığınıyorum...
ADAY nerdesin ??
bu arada aday la nil nerde...
umarım iyilerdir???
ay iyice pimpirikli oldum yahuuuu(((