- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
walla ben durmadan nilden gaz alıorum korkma sevin diyor hep bayramdan hemen sonra demişti sezeryan için sonra 1 2 gün bekleyelim dedi işte 10-15 gün diorum
walla ben durmadan nilden gaz alıorum korkma sevin diyor hep bayramdan hemen sonra demişti sezeryan için sonra 1 2 gün bekleyelim dedi işte 10-15 gün diorum
selam kızlar saglık ocagında kontrolüm vardı bugün 64 kg olmuşum.ebe hemşirem göbeğime baktı bastıra bastıra ben kıyamıom o ne biçim bastırıyo.cihazla kalp atışlarını dinledi.tahlil yaptırdım.açlık şeker 73 tokluga baktıramadım zaman yoktu.bide kanım düşmüş 10 felandı.vitamin verdi aile hekimi kan hapının yanına.onun içindede demir var.kadın doğumcuma kalsa günde bi kan hapı tamam.uyuz oluyorm bazen.hormonlarda t3t4 biraz düşük.tsh de 3.78 2.5 altında olmalıymış.bizim iftar yaklaştı iftardan sonra görşrss inşallah.
çok halsizim çoook
aman doğru efrah yaa kurtul hergün stres hergün stres aman walla(( az kalmış kuzum ben nerden uydurduysam 1 haftayı...
ben şimdiden stresliyim walla...
epidural miydi cnm senin belli miydi anestezi şeklin??
az kalmış cnm ne güzel bugün aile hekimim dioki bana zorunlu olmadıkça normal düşün dedim demesi kolay korkuorum.kimse beni anlamıo herkes normal yap diyince kendimi çaresiz hissediorum korkak beceriksiz başarısız hissediorum.hakkımda hayırlı değilse inşallah bi şekilde sezeryan olur ama rabbim ne şekilde olursa olsun bebişlerimize ve bize sağlık sıhhat versin yeter.duygu sakınn erken doğirim demee biz beraber doğurcaz Allahın izniyle bebişinde bişey çıkmıcak ahann ezan yine gelcemm
yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....
o zaman sorun yok demektir kalbini ferah tut.kötüye yorma.ben neler neler yaşadım.ama hamdolsun bebeklerim şimdi 6 aylıklar.
Normal doğur demek kolay kim ne anlar bizim halimizden gidip kendileri doğursunlar çok konuşmasınlar.Bi çakıcam
hiç güleceğim yoktu kız
herşey yolunda ADAY sevindim..
Yok Duygu biz epidural yapamayız panik ataklılara önermiolar zaten bakın iyi araştırın hem epidural yiyip ameliyatta atak geçirim normal anestezi yiyen var...benim genel anestezi inş..
yok duygu ne normali ya yanlış anlama nolur senin etrafında biraz hani herşeyin normali eski düzen eski kafan insanlar var.Bana tecrübeli olan herkes sezeryanı önerdi normalde hem kendine hem bana sıkıntı yaşatırsın dedi doktorum kendisi bile sezeryan yapmış zaten..Benim içim o konuda rahat sen de kararını ver bence ve kimseyi dinleme..
herşey yolunda ADAY sevindim..
cnm işte bazı değerlerim normal değil.kolestrollerimde yüksek.gebelikte olabiliomuş ama inşallah sorun değildir.bilginiz varmı kızlar geblikte kolestrol hakkında.
çarşıdaydık bugün bi yağmur yağdı arabaya zor bindik valla arabaya bindiğimde babetlerimi çıkardım içinden su boşaltıım dışarı ölee çok yağdı.tepeden tırnaga ıslandım
evet bilgim var gebelikte kolestrol oldukça yüksek olur :) rahat ol
yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....
o zaman sorun yok demektir kalbini ferah tut.kötüye yorma.ben neler neler yaşadım.ama hamdolsun bebeklerim şimdi 6 aylıklar.
hiç güleceğim yoktu kız
sen çok zorluklar yaşamışsın cnm ama ikiz olmuş bi kız bi erkek hemde bi kerede kurtulmuşun.bende çok isterdim bidefada bi oğlum bi kızım olsun daha ugraşmim die.ama hep hayırlısını istedim demekki böleymiş.olsada bakamazdım heralde ailem uzakta çünki.hiç yardımcım yok.
yineee yalnız kaldımm
bu seferde sen gitin kuzum yaaa adaayyyneyse bende çıkim bari napıcam tek başıma...
ben de hayata nil gibi bakabilmeye çalışıorum korkmamalı sevinmeliyim..
ben onu başaramıorum işte ADAY..ben korkmaktan korkuorum ya
bende çok korkuyorum bünyem dayanamıo artık psikolojime bayılcak gibiyim.Allahım bizleree ceesaret ver
al işte az önce dışarı çıktık manava uğradık bayılcak gibi oldum bi sürü söylendim kendime ya noluo dedim bi sakin ol acil durum yok manavdayız alt tarafı elma armut hayır ne olarak algılıosun da bünyeye acil durum sinyali veriosun anlamadımki!!