Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

walla ben durmadan nilden gaz alıorum korkma sevin diyor hep bayramdan hemen sonra demişti sezeryan için sonra 1 2 gün bekleyelim dedi işte 10-15 gün diorum:KK52::KK52::KK52:

aman doğru efrah yaa kurtul hergün stres hergün stres aman walla:KK43:(( az kalmış kuzum ben nerden uydurduysam 1 haftayı...
ben şimdiden stresliyim walla...
epidural miydi cnm senin belli miydi anestezi şeklin??

walla ben durmadan nilden gaz alıorum korkma sevin diyor hep bayramdan hemen sonra demişti sezeryan için sonra 1 2 gün bekleyelim dedi işte 10-15 gün diorum:KK52::KK52::KK52:

az kalmış cnm ne güzel bugün aile hekimim dioki bana zorunlu olmadıkça normal düşün dedim demesi kolay korkuorum.kimse beni anlamıo herkes normal yap diyince kendimi çaresiz hissediorum korkak beceriksiz başarısız hissediorum.hakkımda hayırlı değilse inşallah bi şekilde sezeryan olur ama rabbim ne şekilde olursa olsun bebişlerimize ve bize sağlık sıhhat versin yeter.duygu sakınn erken doğirim demee biz beraber doğurcaz Allahın izniyle bebişinde bişey çıkmıcak ahann ezan yine gelcemm

selam kızlar saglık ocagında kontrolüm vardı bugün 64 kg olmuşum.ebe hemşirem göbeğime baktı bastıra bastıra ben kıyamıom o ne biçim bastırıyo.cihazla kalp atışlarını dinledi.tahlil yaptırdım.açlık şeker 73 tokluga baktıramadım zaman yoktu.bide kanım düşmüş 10 felandı.vitamin verdi aile hekimi kan hapının yanına.onun içindede demir var.kadın doğumcuma kalsa günde bi kan hapı tamam.uyuz oluyorm bazen.hormonlarda t3t4 biraz düşük.tsh de 3.78 2.5 altında olmalıymış.bizim iftar yaklaştı iftardan sonra görşrss inşallah.
çok halsizim çoook

herşey yolunda ADAY sevindim..

aman doğru efrah yaa kurtul hergün stres hergün stres aman walla:KK43:(( az kalmış kuzum ben nerden uydurduysam 1 haftayı...
ben şimdiden stresliyim walla...
epidural miydi cnm senin belli miydi anestezi şeklin??

Yok Duygu biz epidural yapamayız panik ataklılara önermiolar zaten bakın iyi araştırın hem epidural yiyip ameliyatta atak geçirim normal anestezi yiyen var...benim genel anestezi inş..

az kalmış cnm ne güzel bugün aile hekimim dioki bana zorunlu olmadıkça normal düşün dedim demesi kolay korkuorum.kimse beni anlamıo herkes normal yap diyince kendimi çaresiz hissediorum korkak beceriksiz başarısız hissediorum.hakkımda hayırlı değilse inşallah bi şekilde sezeryan olur ama rabbim ne şekilde olursa olsun bebişlerimize ve bize sağlık sıhhat versin yeter.duygu sakınn erken doğirim demee biz beraber doğurcaz Allahın izniyle bebişinde bişey çıkmıcak ahann ezan yine gelcemm

yok duygu ne normali ya yanlış anlama nolur senin etrafında biraz hani herşeyin normali eski düzen eski kafan insanlar var.Bana tecrübeli olan herkes sezeryanı önerdi normalde hem kendine hem bana sıkıntı yaşatırsın dedi doktorum kendisi bile sezeryan yapmış zaten..Benim içim o konuda rahat sen de kararını ver bence ve kimseyi dinleme..

yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....

o zaman sorun yok demektir kalbini ferah tut.kötüye yorma.ben neler neler yaşadım.ama hamdolsun bebeklerim şimdi 6 aylıklar.

Normal doğur demek kolay kim ne anlar bizim halimizden gidip kendileri doğursunlar çok konuşmasınlar.Bi çakıcam:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

hiç güleceğim yoktu kız :KK9::KK9:

Yok Duygu biz epidural yapamayız panik ataklılara önermiolar zaten bakın iyi araştırın hem epidural yiyip ameliyatta atak geçirim normal anestezi yiyen var...benim genel anestezi inş..

yok duygu ne normali ya yanlış anlama nolur senin etrafında biraz hani herşeyin normali eski düzen eski kafan insanlar var.Bana tecrübeli olan herkes sezeryanı önerdi normalde hem kendine hem bana sıkıntı yaşatırsın dedi doktorum kendisi bile sezeryan yapmış zaten..Benim içim o konuda rahat sen de kararını ver bence ve kimseyi dinleme..

ayy cnm doktorlar desteklemio.ee doktordan duyuyo eşimde desteklemio.doktor ne derse ona inanıo:KK14:kız ben karar veremiomkii takıntılı oldum iyiice.senin zatii zorunlu duygununkide zorunlu belki bizim çatı dardır yada bebiş ters durur yük üstümden gitsin hanii:KK1:ama epidurali belki düşünürüm sezeryan olsa.bayılmaktan acaippp tırsıorum:KK43:

cnm işte bazı değerlerim normal değil.kolestrollerimde yüksek.gebelikte olabiliomuş ama inşallah sorun değildir.bilginiz varmı kızlar geblikte kolestrol hakkında.
çarşıdaydık bugün bi yağmur yağdı arabaya zor bindik valla arabaya bindiğimde babetlerimi çıkardım içinden su boşaltıım dışarı ölee çok yağdı.tepeden tırnaga ıslandım

cnm işte bazı değerlerim normal değil.kolestrollerimde yüksek.gebelikte olabiliomuş ama inşallah sorun değildir.bilginiz varmı kızlar geblikte kolestrol hakkında.
çarşıdaydık bugün bi yağmur yağdı arabaya zor bindik valla arabaya bindiğimde babetlerimi çıkardım içinden su boşaltıım dışarı ölee çok yağdı.tepeden tırnaga ıslandım

evet bilgim var gebelikte kolestrol oldukça yüksek olur :) rahat ol

evet bilgim var gebelikte kolestrol oldukça yüksek olur :) rahat ol

ayyyy kuşunun gelmesine az kaldı annesi insan özlüon deilmi.karnındayken bile.:KK43:çevremde yeni doğum yapan 4 5 kişi var.özenle bakıorum banada kısmet olcakmı acaba die o günleri görebilcekmiyim die.bi hafta önce doğurdu bi arkadaş 3800 normal doğurdu bebek hep yukarda duruomuş zor olmuş biraz.40 haftayıda geçmişti.adı inci bebişin:)ama dünyaya gelen çabuk büyüyoo ya bi kaç haftada kocaman oluolar.

yok vermedi melitta abartıcak bişey yok demiş eşime eşim aradı bugün panik yapıcak kadar bişey yok demiş... pazartesi tekrar gidicem ama diken üstündeyim resmen beynim uyuşuyo....

o zaman sorun yok demektir kalbini ferah tut.kötüye yorma.ben neler neler yaşadım.ama hamdolsun bebeklerim şimdi 6 aylıklar.

hiç güleceğim yoktu kız :KK9::KK9:

sen çok zorluklar yaşamışsın cnm ama ikiz olmuş bi kız bi erkek hemde bi kerede kurtulmuşun.bende çok isterdim bidefada bi oğlum bi kızım olsun daha ugraşmim die.ama hep hayırlısını istedim demekki böleymiş.olsada bakamazdım heralde ailem uzakta çünki.hiç yardımcım yok.

bu seferde sen gitin kuzum yaaa adaayyy:KK1: neyse bende çıkim bari napıcam tek başıma...

ahanda geldim bugün bi denk gelemioruz yaa cnm sıkılıo.bayram gelsin geçsin çabucak istiyorum:KK43:sende işlerini hallet duygucum önümüz hafta sonra araya bayram girer.bayramda sıkı duralım kızlar hiç birimiz doğurmayalım haaaaaa:KK9:

bende çok korkuyorum bünyem dayanamıo artık psikolojime bayılcak gibiyim.Allahım bizleree ceesaret ver:KK43:

al işte az önce dışarı çıktık manava uğradık bayılcak gibi oldum bi sürü söylendim kendime ya noluo dedim bi sakin ol acil durum yok manavdayız alt tarafı elma armut hayır ne olarak algılıosun da bünyeye acil durum sinyali veriosun anlamadımki!!

al işte az önce dışarı çıktık manava uğradık bayılcak gibi oldum bi sürü söylendim kendime ya noluo dedim bi sakin ol acil durum yok manavdayız alt tarafı elma armut hayır ne olarak algılıosun da bünyeye acil durum sinyali veriosun anlamadımki!!

ayy cnm hiç güleceğim yoktu:KK1:işte bizimkisi nasıl bir beyinse.yoksa manavı ameliyathane elmayı doktor armutu anestezi uzmanı olarakmı gördün bi an doğumamı giriorum sandım:))
şaka maka cnm bende çok bayılcak gibi oluyorum ama gebeliğe baglıyorum.kasızlıga baglıorum.belkide panik ataktandır.degilmi banada çok oluyor her gittigim yerde sandalye istiyorum koca karı gibi:KK1:

X