Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

efrahcım saol Allah razı olsun,bugün ben çok duygusalım ya felaket ağlayacağım geliyo...

Canım yaa:KK43:( ben de boyle gecırdım hamılelıgımı..hatta kendıme zarar verecek hareketlerım bıle oldu, dikiş mikiş attırdım hamıle halımle:KK43:( cok zor gunlerdı..sakin olmaya calıs..cunku cocugum dunyaya geldı cok sukur saglıkla ama ınanılmaz hırcın ve cok aglayan bır cocuk oldu..5 yasına gırdı hala da oyle :KK43:( bazen cok kızıyorum kendıme ben yaptım bu cocugu boyle dıye, cunku hala depresyon ve panık atak halındeyım ve ve bu da annelik yapmamı zorlaştırıyor:KK43:(

merhaba kızlar nasılsınız ?inşallah iyisinizdir.nasıl geçiyor günler ?
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyor musunuz ?

bugünlerin kıymetini bilin bol bol dinlenin :)

Canım yaa:KK43:( ben de boyle gecırdım hamılelıgımı..hatta kendıme zarar verecek hareketlerım bıle oldu, dikiş mikiş attırdım hamıle halımle:KK43:( cok zor gunlerdı..sakin olmaya calıs..cunku cocugum dunyaya geldı cok sukur saglıkla ama ınanılmaz hırcın ve cok aglayan bır cocuk oldu..5 yasına gırdı hala da oyle :KK43:( bazen cok kızıyorum kendıme ben yaptım bu cocugu boyle dıye, cunku hala depresyon ve panık atak halındeyım ve ve bu da annelik yapmamı zorlaştırıyor:KK43:(

merhaba kızlar nasılsınız ?inşallah iyisinizdir.nasıl geçiyor günler ?
doğum yaklaştıkça heyecanlanıyor musunuz ?

bugünlerin kıymetini bilin bol bol dinlenin :)

evet doğum korkusu çok heyecan panik :KK52::KK52:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moraliiimmmm çok bozuk:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bugün kontrolüm vardı hemde iş görmezlik raporumu almaya gittim ama moralim çok bozuldu amniyo sıvım fazla çıktı:KK43:((((((
araştırmaya hastanesine sevk etti doktorum 24 üne randevu verdiler araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor nette:KK14::KK14::KK14:
bütün gün ordan oraya koşturdum ağla ağla helak oldum:KK14::KK14::KK14:

niiilllll içtiğim ilaç sebep olmuş olabilirmişşşşşşşşşşşş vicdan azabından ölücem hiç iyi değilim hiiiççççç:KK43:(((((((

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr moraliiimmmm çok bozuk:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bugün kontrolüm vardı hemde iş görmezlik raporumu almaya gittim ama moralim çok bozuldu amniyo sıvım fazla çıktı:KK43:((((((
araştırmaya hastanesine sevk etti doktorum 24 üne randevu verdiler araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor nette:KK14::KK14::KK14:

niiilllll içtiğim ilaç sebep olmuş olabilirmişşşşşşşşşşşş vicdan azabından ölücem hiç iyi değilim hiiiççççç:KK43:(((((((

Duygu bir saniye tek bir doktorun teşhisiyle hemen paniklememlisin en az 3 dr aynı teşhisi koymalı..ancak 24ü çok geç .sen istanbuldasın maddi imkanında var ben senin yerinde olsam hemen memorial gbi bir hastaneye muayene olurum? yurtdışında herkes bu ilaçlarla hamileliğini tamamlıyor ya hemen ilaca yüklenme ve dediğimi bir düşün?

ayrıca ramazanın son 10 günündeyiz hergün 100 ayetel kürsiye başla duygu bundan sonra biz de her namazdan sonra dua ederiz inş ama sen ihmal etme ayetel kürsileri.en ufak bir gelişmeden haberdar et lütfen.Allahım sabır versin güç versin çok temiz çıkacak sonuçlar inş..

gecmis olsun duygucugum, az olmasini bilirdim fazla olmasini ilk kez duyuyorum.zarari neymis fazla olunca?bebegemi?anneyemi?ne acidan kötüymüs yani?ayrica bende efraha katiliyorum 24 ü cok gec.burda acil durumlarda hemen randevu veriyor hastaneler, biri vermezse bende hemen öbürünü ariyordum.madem istanbuldasin imkanin var lütfen, hemen yarin özele git baktir.belki bu sefer baska cikar sonuc.hemen panik yapma lütfen.icin rahatlar.ben catlardim 24 üne daha iki hafta var.hemde madem bu bir bulgu, hemen arastirilmasi gerekiyor, 2 haftada hersey degisebilir.ne sacma ta 24 üne randevu vermeleri.canini sikma, ben ciddi bisey cikmayacagina yürekten inaniyorum.kendini üzmeyesin saki.bizi bilgilendir canim.allaha emanet ol.

evet çok zor günler,ne diyim rabbim ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun,başka insanların bizi anlaması zor çünkü.

duygucum canım benim içini ferah tutmaya çalış,biliyorum bu zor ama en azından uğraş moralli olmak için,biz panik ataklıların yaptığı en güzel şeydir zaten bişiyi abartıp hemen ağlamak,inşallah önemli bişi deildir,dua edicem sizin içinde.

Duygu ilk başta suyu fazla denen biçok kişide bişey çıkmamış araştırdım şimdi..Yani kötü bişey düşünmek için çok erken .Bizi haberdar et ve ehemen yrn başka bir dr a muayene ol ve suyundan bahsetme bakalım o ne diyecek?

Duygu bir saniye tek bir doktorun teşhisiyle hemen paniklememlisin en az 3 dr aynı teşhisi koymalı..ancak 24ü çok geç .sen istanbuldasın maddi imkanında var ben senin yerinde olsam hemen memorial gbi bir hastaneye muayene olurum? yurtdışında herkes bu ilaçlarla hamileliğini tamamlıyor ya hemen ilaca yüklenme ve dediğimi bir düşün?

ayrıca ramazanın son 10 günündeyiz hergün 100 ayetel kürsiye başla duygu bundan sonra biz de her namazdan sonra dua ederiz inş ama sen ihmal etme ayetel kürsileri.en ufak bir gelişmeden haberdar et lütfen.Allahım sabır versin güç versin çok temiz çıkacak sonuçlar inş..

cnm arkadaşım bir doktor tavsiye etti pazartesi benim doktora gidicem... o doktorada randevu aldım pazartesi başka bir hastanede bende senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm...
sağol efrahcım ayetel kürsi benim en çok okuduğum duadır zaten 100 değil ama günde en az 30 kere falan okuyorumdur dediğinide yapıcam cnm dualarınızı eksik etmeyin...

gecmis olsun duygucugum, az olmasini bilirdim fazla olmasini ilk kez duyuyorum.zarari neymis fazla olunca?bebegemi?anneyemi?ne acidan kötüymüs yani?ayrica bende efraha katiliyorum 24 ü cok gec.burda acil durumlarda hemen randevu veriyor hastaneler, biri vermezse bende hemen öbürünü ariyordum.madem istanbuldasin imkanin var lütfen, hemen yarin özele git baktir.belki bu sefer baska cikar sonuc.hemen panik yapma lütfen.icin rahatlar.ben catlardim 24 üne daha iki hafta var.hemde madem bu bir bulgu, hemen arastirilmasi gerekiyor, 2 haftada hersey degisebilir.ne sacma ta 24 üne randevu vermeleri.canini sikma, ben ciddi bisey cikmayacagina yürekten inaniyorum.kendini üzmeyesin saki.bizi bilgilendir canim.allaha emanet ol.

sağol nisancım 24 üne çok var aynen bende dayanamam zaten o zamana kadar pazartesi-salı bu işi bitiririm en geç o zamana kadar sonuçlandırırım...
bebeğe zararlı cnm tabii dolayısıyla anneyede:KK43:((
erken doğabilir, solunum yollarında problem olabilir, kalbinde problem olabilir, bende ani şeker çıkması olmuş olabilir vsss... birçok şeyden kaynaklanabilirmiş cnm:KK43:((
ama hiçbirşeyde olmayabilirmiş... dua edin bana da kızımada cnm haberdar ederim ben sizi gelişmelerden...

duygucum canım benim içini ferah tutmaya çalış,biliyorum bu zor ama en azından uğraş moralli olmak için,biz panik ataklıların yaptığı en güzel şeydir zaten bişiyi abartıp hemen ağlamak,inşallah önemli bişi deildir,dua edicem sizin içinde.

Duygu ilk başta suyu fazla denen biçok kişide bişey çıkmamış araştırdım şimdi..Yani kötü bişey düşünmek için çok erken .Bizi haberdar et ve ehemen yrn başka bir dr a muayene ol ve suyundan bahsetme bakalım o ne diyecek?

cnm ilgin için çooook çoookk teşekkür ederim haberdar edicem sizleri merak etmeyin sizlerde Allah a emanet olun dualarınızı eksik etmeyin...

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için çok teşekkürler Rabbim hepimize bebişlerimize sağa sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah....

Günaydin sevgili arkadaslar,

yine pek bir sessiz buralar.ben erkenden kalkiyorum,benim oglum kurulmus saat gibi 6:30 gibi ayakta.bugün ilk insülün ignemi yaptim sabah.kat karnima yaptim,bos olan bölgeye.ilginc kahvlatidan sonra 1 saat sonra sekerim yine 140 cikti.ben insülinden ötürü daha düsük cikar sanmistim yanildim, gerci düsük dozla basladik bakalim iyi gözlemlemem lazim.geceleri uyuyamiyorum pek.uykusuzlukta bende carpiniti,extrasistoller ve ataklara neden oluyor.umarim sizlerde iyisinizdir.saka maka bayarama 9-10 gün kaldi.koskoca ramazan bitti ama bana halen zaman cok yavas ilerliyor gibi geliyor. günler biribirinin hep ayni cok monoton,ondan herhalde.

herkese huzurlu güzel bir gün diliyorum....

Ayy canım benim yaa.. Yavrum, şu an karnımız taş gibi bizim.. sen neresine vuruyorsun canım benim yaa.. Allah'ım bir an önce şifalar devalar ver arkadaşıma..

Nisancım benim uyku düzeni kötü erkenden yatıp gece 3te uyanıyorum 7de tekrar yatıp 9 gibi kalkıorum :KK53:
Hadi bakalım insüline kolay alışırsın inş..Biliyosun gebelik şekeri ilerleyen yaşlarda mutlaka normal şekere çeviriyor hayatın boyunca dikkatli olacaksın bundan sonra.Acil şifalar diliorum Allah başka dert vermesin..
Uykusuzluk hem de feci derecede çarpıntı ve ekstralr yapıor ya:KK52::KK52: ben 3 gün uyumadım fenalaşıodum nisan çok fena :KK43::KK43:
bayrama 9 gün kaldı ve ben sezeryan olucam gerim gerim geriliyorum..

Delüüü , delü efrah.. Ben senin yerinde olsaydımda bayramdan sonra günüm gelmiş ve doğuracak olsaydım..
Kız bıkmadınmı bu ağırlıkla dolaşmaktan.. Ne güzel rahatlayacaksın işte..
Daha beklemeyeceksin.. Gün saymayacaksın.. Ayyy ne güzel yaaa....

Bak, bebeiş doğunca resimlerini görmek isterim ben haa, anlamam.. Hereksten.. Şimdiden anlaşalım....

meraba kızlar,aylardır ilk kez tam anlamıyla panik atak geçirdim bu gün,sabah kalktım,kahvaltımı yaptım,sonra ortalığı toplamaya başladım,pek keyfim de yok buara,bişilere kızdım herzamanki gibi,hem iş yapıyorum hem söleniyorum filan,sonra birden sol kulağımda bi kalp sesi işitmeye başladım,sanki kulaklarım tıkanmış gibi oldu birden,nabzıma baktım ilk kez 120lere kadar çıktı bilmiyorum fazlada olabilir,o panikle okadar saydım,çarpıntımın olduğunu hissedince hemen elimi cebime attım tel,yanımdami die bian acile gitmeyi düşündüm,sonra uzandım,sankinleştirmeye çalıştım kendimi,ama o arada da soğuk soğuk terliyorum ama nasıl,baktım aynaya betim benzim geçmiş,sapsarı olmuşum,yavaşça kalktım bi papatya çayı demledim onu içiyorum şuan,buarada geceleri de uykum berbat,deli gibi çarpınıp duruyorum,çocuk içimde ne oluyor okadar dönmeyle bilmiyorum artık,tam anlamıyla uykuya daldığım sölenemez,iyice uykumun ermesini bekliyorum saatlerce,genelde saat 1.5-2 arası yatıyorum,9.5-10 arası kalkıyorum sabahları,ne olacak bu halim bilmem,Allah'ım sana sığınıyorum...

Ah be canım.. Senin bu anlattıkların benim hemen hergün yaşadığım durumlar.. Bence ani bir çarpıntı atağıydı o.. Sakin olmalısın ve bizi aklına getirmelisin.. Ne pozisyondaysan, heemn daah rahat bir pozisyona dönmelisin.. Stresten uzak olmak en önemlisi tabii..

Bende dün eşime dedim ki.. "Sanki hiç bebek yokmuş gibi davranıyorsun.. Elini 1 kere bile karnıma koyup, bu bebiş ne yapıyor demiyorsun.. İlk bebektede aynısını yapmıştın ve en bunun rahatsızlığını hep dile getirmiştim.. Bundan ne kadar rahatsız olduğumu biliyorsun.." dedim.. Adam bir an düşündü.. Sonrada sadeec "HAKLISIN.. " dedi.. O kadar.. Bende bunu takıyorum işte.. İçinde gelmiyor adamın yaa.. Ama bu onunda çocuğu.. İstiyorumki, yanıma gelsin.. Sevsin bebişi.. Bir iki laf atsın.. bana yetecek yani.. Ama yok.. Seneler öncesinden uyardığım halde gene yok gene yok..

ADAY nerdesin ??

bu arada aday la nil nerde...
umarım iyilerdir???
ay iyice pimpirikli oldum yahuuuu:KK43:(((

kızlar elektrikler gitti 6dan beri daha yeni geldi.patlıycaktım az daha.
duygucum geçmiş olsun internetten araştırma felaket tellali gibi internet binbir türlü şey yazar.benimde tsh yüksekti şeker az yüksek bi bakıorum netten gebelikte nolur die o kadar olumsuz şey yazıyorki.
günlerce kafama takıyorum hatta ağlıyorum.Allahın izniyle bişey olmicak bebişlerimize sen içini ferah tut.istanbul gibi biryerdesin şükret hemen araştır.bebişin nasıldı annesi kaç haftalık boyu kilosu iyimi.bu arada se n özele gidiodun zaten demi.bu konuda hastanen yetersizse hemen başka hastaneye git.nasılsa izindesin.iyice araştır için rahat etsin.ama psikolojiini sağlam tut.

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Ay kız dur.. Hemde ilaçtan olabilir mi dediler..
Yavrucum bir sakkin olalım önce.. Bir bşka doktora daha teyit ettirelim.. Sonra panik yaparız..
Ben bu cihazlara hiiiiç güvenmiyorum biliyorsun..
Benim oğluma 3.300 kilo deyipte 4.750 çıkan cihazlardan ne beklersin..
Had i bakalım.. Başka doktorlarında görüşünü al..

İlacı bahane etmişler bence.. Olasılık olarak söylemişlerdir..
Yani şu an tek göze batan o yaa.. Hiiç panik yapma..
Dualarımız seninle..

Valla senden gelecek haberi sabırsızlıkla bekliyorum hee.. Ama ilaç konusunda da ben rahatım yaa..
İlaçla şu an hamilelik yaşayan ve doğum yapmış arkadaşlarım var..
Onlarda hiç sorun yoktu.. İçini ferah tutmakal başa işe olur muuu...

X