Panik atak mı ritim bozukluğu mu? Farklarını ve aynı sorunu yaşayanların anlatacaklarını öğrenmek istiyorum

Ben de şuan açım mesela gayet tatlı atıyo şimdi bir şeyler koyayım ağzına başlar hızlanmaya. Hele ağır bi yemek falan yersem midemle birlikte çok rahatsız ediyor çarpıntı
Merhaba.bendede ayni sorun-yemek yediyimde mideme yemek duşer duşmez hìzlanìyor kalb atìşìm.bendede çarpìntì yuksek ve tansiyonda fìrlìyor aniden,tiroit hastasìyìm,onunlamì acaba alakalì ya anksiyetemi.kardiolojiye bende gittim kalbde sorun yok dediler.sizde nasìl oldu oĝrene bildinizmi sebebi ne olduĝunun?

Merhaba yok ben hala öğrenemedim. Tiroit ile ilgili tedavi görmüyorsanız ondan olabilir. Görüyorsanız ondan değildir. Benim de bazen oluyor bazen olmuyor. Sanırım mide ile ilgili diyip üzerinde durmuyorum artık

Panik atak mı acaba psıkolojık mi bu soruyu kendınıze soruyorsanız kesin panık ataktır kesin psıkolojıktır ben bunu anladım yasadıklarımdan

Merhaba yok ben hala öğrenemedim. Tiroit ile ilgili tedavi görmüyorsanız ondan olabilir. Görüyorsanız ondan değildir. Benim de bazen oluyor bazen olmuyor. Sanırım mide ile ilgili diyip üzerinde durmuyorum artık
Merhaba.bendede tiroitle ilgili diĝilmiş.endokrine gittim professora,hipotiroit boyle yapmaz soyledi, hafif hormon yetmezliyim var.yemekden sonra çarpìntìm oluyor soylediyimde mideyi doktora goster dedi.bencede mideden çunki bir şeyler yidiyimde boĝulma hisside oluyor son zamanlar.4aydìr gitmediyim yer kalmadì,şimdide gastrolojiye gitmem gerekicek

Aynı hisleri yasamisik kendimi gördüm sende resmen

Dediklerinizi yazın ben de yoğun bir şekilde yaşamıştım doktora gittiğimde herhangi bir sorun yok demiştim bunu ben de şimdi anlayabiliyorum bu panik atak ve anksiyete yani ikisinin birleşimi o kadar beter hale getiriyor ki insan sanki vücudunu iflas etmiş gibi hissettiriyor sanki her yerinizde hastalık varmış gibi dikkatim ben de başka şeye yoğunlaştıamıyorum böyle şeylerde ama size tavsiyem dikkatinizi dağıtmanız ya da bunu zamanla beklemeniz kendiliğinden geçmesini beklemeniz fakat dikkatinizi farklı şekilde dağıtmasanız vücudunuzun farklı yerlerindeki hastalıkları bu sefer dinlemeye başlayacaksınız onlar hastalık olmayacak ama sizin panik atağınız ve anksiyeteniz onları size hastalık olarak gösterecek Benim de yazın bu sorunum vardı şimdi sırt ağrısı vs çekiyorum yani dönemsel olarak bunlar değişiyor yani biz anksiyeteden kurtulmamız lazım normale dönebilmemiz için

Bu durumu almak için ilaç alıyormusunuz

Rabbim gücümüzü arttırsın kısır bi döngü içerisindeyiz sanki baş bitiyor kalp başlıyor o bitiyor mide haksızlık iştahsızlık dönüp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…