Pandemi, kısıtlılık, yaşam enerjisi ve mutsuzluk.

Yapamayız ki güzelim işe başlicaz. Bir de paramız kalmicak. Huzursuzluk değilde köye gidince karımla da şunuyapıcsm diye bi kere bahsetmedi. Bir kere. Ben yokum

Yapamayız ki güzelim işe başlicaz. Bir de paramız kalmicak. Huzursuzluk değilde köye gidince karımla da şunuyapıcsm diye bi kere bahsetmedi. Bir kere. Ben yokum
Haftasonu da çalışıyor musunuz?

Köy benim için kalabalık ortam demek valla
Belli ki sizin için başka anlamı var
Köyde eşimden özel plan beklemezdim ben
Zaten diğer zamanlar hep baş başayız
Köyde baş başa ne yapılır zaten aklıma da gelmiyor
İnsan eşiyle baş başa kalmak için köye gitmez yani
Köye toplulukla olmak için gidilir

Evime 10 dakikalık mesafede. İşin komik tarafı köyün bana iyi geliceğini hava alıcağımı düşünüyorlar

kv ve görümcenden bağımsız, mesela sen bunun neden aksini düşünüyorsun

yeşillik bir yere gidip oturalım deyince köyü sever diye düşünüyor eşin

kv kp görümce ile köy tatil tabii ki değil, "aman ne güzel, git" demiyorum yanlış da anlama ama, köyü seveceğini düşünmeleri neden rahatsızlık veriyor

gider bakar sevmezsen sevmedim dersin rahat rahat

Seni okadar iyi anlıyorum ki benim eşimde aynı benimle birşeyleri sırf arkadaşlarıyla birşeyler yapmak için yapıyor, yani seni sahile götüreyim diyor arkasından yarın arkadasla balığa gidecez gibi, onlarla kamp yapmak daha hoşuna gidiyor, yada berabersek yanımıza illa başka çift arıyor birlikte zaman gecirmek istemiyor. Tabi birde köy var sürekli köye gitmek istiyor o gezecek bende bulaşık yıkayacam bol bol

Ama banada bayram değil mi ? Ben ne yapacağım bilmediğim memlekette ? Bende burda kalayım o zaman

Biz öyle yapıyoruz, eşim memlekete gider yaylaya çıkar, akrabalarıyla takılır, ben kv mi özlediğimde giderim onun memleketine. Onun dışında her bayram seyran gitmem. Beraber tatil yaptığımızda olur ama eşim öyle sahillerde otellerde mutlu olmuyor, o tür ortamları sevmiyor hiç gücenmedim bunun için. Birlikte yaptığımız programlarda sakin bir yerde bungalov kiralamak gibi kafa dinleyecek şeyleri tercih ediyoruz. Ayrı tatil yapmakta kötü bir şey değil. Bunları konuşarak çözersiniz ancak, kendi kendinize içlenmeyin.

Fakat biz hiç başbaşa yapamadık ki ayrı yapalım

O 3 4 günü eşinizle geçirmek istiyorsunuz anlıyorum ama herkes çok sıkıldı bırakın o gitsin köye, ben evde dinlenmek istiyorum deseniz problem çıkarır mı?
Problem çıkarmak değilde bensiz gitmez aklı kalır merak eder. Orda içide rahat etmez. 17 günlük kapanmada git dedim saçmalama dedi gitmedi. Aslında evet eşimle geçirmek istiyorum ama asıl isteğim aynı hevesi keşke benimle plan yaparkende gösterse.

Elbette severim bana rahatsız veren eşimle tek olamayıp başkalarına bağımlı olucağımız.

Evet çalışıyorum o yüzden biz burda da başbaşa değiliz. Genelde herşeye kardeşi abiii bendeee dediği için burda da başbaşa değiliz. Yani yasaklardan dolayı burdada plan yapılmıyor. Bayram tatili ikimiz içinde güzel anılar demek. Fakat hiç hevesle bahsetmiyor. Mesajlarda baya yazdım söylicek bişeyim yok yanlış düşünüyorsun ben zaten seninleyim gezicez de demiştim diyor. Mesele gezmek değil bi kere de karımla şunu yaparız demedi hevesle.

İsmi hatırlıyorum ama konuları hatırlayamadım, sizin aileniz nerde diyorum cevapta vermiyor, teşekkür ederim
Kusura bakmayın eşime yazıyordum uzunca whatsaptan kafası alır belki. Cevap yazmadı arıyor açmak istemiyorum. Kampa gitme hevesimde kalmadı dicek biliyorum. Ailemle aynı şehirdeyim abimle yengem uzakta bayramda onlar geliyor buraya fakat görün ki ben yokum

Fakat biz hiç başbaşa yapamadık ki ayrı yapalım
Gençsiniz önünüzde koca bir ömür var, hayat arkadaşınız o sizin. Tatil büyütülecek bir mevzu değil, son yıllarda bu başbaşa olmak durumu biraz fazla abartıldı, ömür geçireceksiniz beraber, bu sene böyle olur, arada başka bir plan yapılır, eşiniz o sizin bu kadar yormayın, doldurmayın kendinizi. Bakın şu an eşim yaylada, yıllık izninden 4 gün kullandı ve hafta sonu ile birleştirdi. Pazartesiye kadar yalnızım, işe gidip geliyorum. Arada bu da güzel geliyor, özlüyoruz birbirimizi. Önceki mesajımda dediğim gibi önemli olan konuşmak, karşılıklı diyalog. Ondan beklentinizi dile getirmek, böyle içinize attıkça sorun büyür, aranır soğur, üzülüp yıpranırsınız

Hay ağzınızı öpeyim ya Allah razı olsun. Beni çok iyi anladınız. O planlara onlarda dahil olucak gibi evet bırakıp gidilmez ki ayıp olur birlikte gelinmiş siz kalın denmez. Beni rahatsız eden bunlar hayal edilirken benimle ilgili hayali yok. Beni kıran bu. Eşimi seviyorum ufak tefek durumlar dışında bi yanlışını görmedim ama bu konuda eleştiriyorum. Çok eleştiriyorım. Evliliğimizin 2. Ayında 2 saat uzaklıktaki denize gittik ya kuzeni eşi kardeşi eşi. Kıyameti kopardım benimle neden vakit geçirmek istemiyorsun diye. Her akşam eve geliyorum ben nereye gidiyorum sanki dedi. Bakın pes etmedim her seferinde de eleştiriyorum. Eleştiricem de. Düzeldi düzeldi sonra baş edemem ki ?

İçime atmadım konuştum muhtemeken kamp hevesi kalmamıştır hatta iptal bile edebilir. Belkide bi kaç kez benimle başbaşa plan yapsa çözülecek fakat yapmıyor ki :) Ömür var tabi ama Allah doğru hayırlı zamanda nasp etsin herkese çocuk olunca pek mümkün olmuyor ki.

Gitmeyin siz ailenizle o ailesiyle geçirsin.
Bunları konuşup anlaşmaya varamıyor musunuz?

İçime atmadım konuştum muhtemeken kamp hevesi kalmamıştır hatta iptal bile edebilir.
Bu bana ciddi anlamda evliliğimi sorgulatır mesela
Her plan yaptığımda burnumdan getirilmesinden hoşlanmam kesinlikle
elkide bi kaç kez benimle başbaşa plan yapsa çözülecek fakat yapmıyor ki :)
Planı siz neden yapmıyorsunuz ki?
Amaç beraber vakit geçirmekse planı kimin yaptığının önemi yok
Sizin plana gelince de surat asıp sıkılıyorsa o zaman gerçek bi tartışmayı hak ediyor
çocuk olunca pek mümkün olmuyor ki.
Gezilir gezilir
Kendinizi öyle kısıtlamayın
Çocuk öncesini her şeyi yapmam gereken zaman gibi düşünmeyin
Benim bi arkadaşım çocuğu 6 aylıkken kayağa gitmişti

Belkide çok anlam yüklüyorumdur ama yinede kırıldım damdanım. Evliliğimizin daha ilk senesinde böyle yapması hoşuma gitmedi. Çünkü şuraya kahvaltıya gitmeyi düşünüyoruz dedikten sonra kardeşine sizde gelirsiniz demeside rahatsız ediyor. Yahu dur be adam dur. Çalışıyoruz akşam 1 saar sonra uyuyoruz mutfak derken görmüyorum suratını zaten pazar kahvaltımızda başkasının ne işi var ? Ya da ne biliyor musunuz annemde böyleydi. Yıllarca babamla başbaşa sevdasından kavga etti. Ay huymu geçti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…