O yüzden üstüne gitmek istemedim ama 8 aydır hiçbirşey yapamadık. Eşiylede hevesli hevesli plan yapması gerekmez mi ? Belkide gerekmez ben abartıyorumdur. Bilmiyorum çok üzüldüm.
şimdi 8 aydır hiçbir şey yapmadık sahile avm ye gittik demişsin
mesela sen ne yapmak istersin
hayallerini yazsana
pandemi var bayramda köye gitmedik nereye gidelim
yani konu gideceğimiz yer mi tüm zamanlarını bana ayırsın mı
"neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ?"
her karı koca gibi derken, bence fazla fenomen takılıyorsun
yan, konu yeşillik alanda birlikte zaman geçirmek mi bunu olması gereken görmek mi
sandalyeyi alıp parka gidince içinizdeki sıkıntı bitmeyecek ki hep o daha iyi görünene yönelim hissiniz var gibi
mesela eşin "Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. " yani aslında aynı şeyi diyorsunuz ama bakış açınız farklı
eşin için birlikte gidip bir yerde oturmak değil sosyalleşmek
sosyalleşmek başka insan içerir, yani kuzenle arkadaşla yapılan plan bu nedenle, diğer insanlarla olmak içeriyor
sizinle de zaman geçirir ama evde zaten sizinle yani o evde bunaldığımız hayat zaten hep iki kişi bir arada olmaktan
yani salonda iki koltukta oturmak ile yeşillikte iki koltukta oturmak arasında sosyalleşme yok, mekan değiştirmek var ha bir de belki instagram paylaşımı olabilir fark
eşinizin bakış açısı ve sizinki bu konuda uyuşmuyor, çözüm huzursuzluk değil ikisine de imkan tanımak
yani hem bayramda gidin onunla
hem de yasaklar biterse bir hafta sonu sandalyeleri alın bir yerde oturur ya da işte bayramda bir gün de X yerde yalnız olma planı yapın
bu arada erkek erkeğe takılması, onları özlemesi olağan, bazı ailelerde kadın erkek, gelinler damatlar birlikte takılır, bazılarında erkek erkeğe gezilir
ortam size farklı gelebilir ama bir kaç gün idare edilebilir