Ah annemden gelen huy galiba. Başkalarının yanında rahat edemiyorum sanırım. Mesela yolculuk resmi çekicekken başkası varken çekemiyorum ve zevk almıyorum. Bilmiyorum hata mı yaptım acaba mazur görün
yolculuk resmi nedir
başkasının yanında neden çekilmesin
ama yukarıda annenli yorumu gördüm
işte ben böyle olmayacağım deyip eşine bastırıyorsun o da bir türlü anlam veremiyor
eşin biraz da düz bir adam
o hamburger meselesinde birlikte çıkalım görüşelim modunda, yani seninle baş başa hamburger yemeye bir anlam vermiyor, sen de olağanın sütünde anlam yüklüyorsun
eşin aksine başkaları ile zaman geçirelim biz kanarya ile evimizde zaten baş başayız diye düşünüyor
sevgiliyken var mıydı bu sorun yani o zaman da cümbür cemaat mi takılırdınız baş başa mı
ben eşinin dışarıdaki kısıtlı zamanı diğer insanlarla da paylaşalım modunda olduğunu düşünüyorum
sosyo kültürel konular bunlar yani karnımız aç ise yemek yeriz diyor, o hamburger yemeyi baş başa yapılacak bir etkinlik görmüyor hatta ona göre bir etkinlik değil de toplu gidince görüşmeye vesile oluyor
evet dışarıda yemek yerim hatta severim de ama evde yemekle uğraşmamak için
kalabalıkla gidilen yemekleri bazen severim ama yorgunsam sevmem yiyip dönelim isterim ama hiç birinde de eşimle baş başa hamburger yiyelim hissim olmadı
adam zaten benimle gündüz olmazsa gece benimle, bak benim çocuğum var buna rağmen baş başa zamanım var
her an baş başayız diye dışarılara ilana gerek var mı ya da cidden her güzle şeyi baş başa mı yapmalıyız
sana hissettirdiklerini burada düşün somutla ve eşinle bunu paylaş
sen baş başa olmayınca kendini, değersiz yetersiz mi hissediyorsun, eşin eğlenmek için başkalarına ihtiyaç duyuyor gibi mi düşünüyorsun
eşimle akşam baş başa yürüyüşe çıksak seninle yolda karşılaşsak ne hissedersin, sende çağrıştırdığı duygu ne , neyi eksik hissediyorsun hayatında
mesela bir arkadaşım var pandemi öncesinde eşi ile yürüyüşe çıkmak istiyor vs vs adamla kavga ediyor bunun için
sonra doğum gününde adam bir çiçek mi alıyor ne bu durum yapıyor çiçeği, millet gaza getiriyor bir çiçekle geçirmiş vs
sonra adamla kavga ediyor, iki gün sonra X yere yemeğe gidip yürüyüş yapıyorlar bunu durum yapıyor
bana olayı kendi anlattı, 35 üstü 3 çocuklu 10-12 yıllık evli kadın
şimdi bu bir zafer mi, o durumda bunu paylaşıp bilenler vayy sözünü geçirdi dedi, bilmeyenler ayy ne romantik dedi
ama adam değişti mi sanmam
pandemi sonrası doğum gününde de hayalleri gerçek olmayacak
ama durum yaptı kendini tatmin etti, belki instagramı vs de vardır oraya da koymuştur "kocişle baş başa yemek keyfisi" diye
özendiklerin bu olmasın, sen plan yapınca geliyorsa yetsin, hevesli değil diye güzel olacağını düşündüklerinden vaz geçme, sen de imkan tanı X yere gideceğiz ama bu sefer baş başa ablanları çağırma de geç mesela
onun baş başa oraya gideceğiz diye heves etmesini bekleme bir gidin güzle zaman geçirin, ikinci de buraya X lerle geleyim diye siz baş başa iken hayal de kurabilir ama zamanla seninle geçen zamanın yerinin ayrı olduğunu da hisseder acele etme