Bu süreçte inanın herkes bunaldı, aylardır biz de evdeyiz, evde birlikte vakit geçiriyoruz eşimi seviyorum ama gerçekten ben bile sıkıldım farklı insanlar görmeye ihtiyacım var, yalnız kalmaya ihtiyacım var, mesela bazen ilk atandığım dönemlerde kendi evimde tek başıma yaşadığım günleri özlüyorum, eminim ki eşim de özlüyordur o da sıkılmıştır, bu birbirimizden sıkılmak değil monotonluktan eve kapanmaktan sıkılmak aslında, mesela ben eşime iş çıkışlarında biraz arkadaşlarınla takıl onlarla sohbet et kafanı dağıt sonra eve gel istersen diyorum.
Ya da eşim memlekete gitmek istiyor mesela 2 3 hafta sonra, orası benim kafa dağıtmaktan çok stres olduğum bir yer, normalde hiç ailelerimize tek başımıza gitmedik ama ilk defa eşime ben gelmeyeyim sen git ben de üniversite okuduğum şehre arkadaşlarımın yanına gideyim dedim kabul etti.
Siz de tüm günleri kv görümce ile geçirecekseniz gitmeyin bence, ama eşinizle orta yol bulmaya çalışın ikiniz de mutlu olursunuz, mesela 5 gününüz varsa 3 gün o kampa gitsin diğer 2 günü size ayırsın, kabul etmezse de siz de kendi arkadaşlarınızın yanına gidebilirsiniz bence, eşiniz de bunalmıştır bu yüzden hem sizin hem onun mutlu olacağı şekilde orta yol bulmaya çalışın derim.