Erkek İnfertilitesi Panax,E1 Kullanan Var mı? (dr.mustafa eraslan)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AMIN AMIN AMIN
cok guzel bir dua arkadasim gozlerim doldu benimde hepimiz ne kadar ayni duygulari yasiyoruz degilmi?

aynen cnm benım hepımızın dılegı duası gozundekı yası
sadace hayırlı evlatlar ıcın bız ıstıyoruz verecek olan rabbımız
ınşllh bızlerı garıp koymaz
sızde mı azolusunuz
sızın sorun ne cnm allh hepımıze sıfa versın tatlım

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. sabırsızlıkla bekliyorum seni...

Arkadaşlar panax kullananlara bir sorum olacak.

Dün akşam HAKAN ÖZKUL u aradım. Bu konuda panaxla ilgili uzman kişi. Kimden olduğunu hatırlamıyorum ama Buradan almıştım numarasını.. Önce eşi azosperm olan bi arkadaşım onu aradı. Verdiği ilaçları duyunca inanamadım bir de ben arayayım dedim. Kullanmamızı istediği ilaçlar: PANAX, E1, REİSHİ MANTARI, CENNET SUYU ve A... hatırlayamadığım bir ilaç daha.
Bize önceki aradığımız numaradan kaç kez konuştuysak konuşalım sadece PANAX ve E1 i vermişlerdi. Burda bir arkadaş reishi mantarını da kullanıyodu.ama 5 tane birden duyunca şok geçirdim. Bu konuda bir fikri olan varsa paylaşsın iyice kafam karıştı((

cnm bızde panax e1 reıshı kullanıyoruz
tabıkı herkesın hastalıgı farklı her ne kadar azolu olsakta
bız daha ılacları bıtırmedık bakalım belkı bızede aynı seylerı verır
galıba yenı cıkmıs bu cennet suyu ve dıgerı ben ılk sende duydum cnm
herhalde oda sperm arttırıcı gıbı bısey mı acaba
yardım edebıldıysem ne mutlu bana tatlım

teşekkür ederim cevabın için. Ben sizinle çok benziyoruz diye biliyordum ama yanlış hatırlamıyorsam. Fsh yüksekti testesteron düşünktü.Testojelle normale geliyor. Onu da Kaan Bey vermişti. Biraz varikosel var ama ameliyat önermedi hiçbir doktor. Dün akşam konuştuğum uzmana göre Cennet suyu da e-1 gibi bir etkiye sahipmiş,sperme hareketlilik de veriyomuş. libidoyu artırıyormuş. diğeri de haftada bir alınıyormuş.diğer ilaçların etkisini artırıcı imiş.Psikolojik biraz dedi.Hatta ilişkiden yarım saat önce alındığını falan söyledi. Ayrıca normal yoldan çocuk olması garantisini veremem azo olduğunuz için ama 3milyonlara kadar çıkarabiliriz sperm sayısını, bunun garantisini veririm dedi..Bize bırakın 3 milyonu 3 tane bile yeter..İnşallah olsa..

evet cnm bızımde fsh yuksek
3 mılyon mu
ayyy ben canlı 1 tane goreyım gobek atarım be
ınsallh yara sıze cnm eger aldıysanız tabıı
bırde bu ılacı kac ay kullanılmalıymıs

Son düzenleme:
cnm ben cıkıyorum ıyı geceler

evet cnm bızımde fsh yuksek
3 mılyon mu
ayyy ben canlı 1 tane goreyım gobek atarım be
ınsallh yara sıze cnm eger aldıysanız tabıı
bırde bu ılacı kac ay kullanılmalıymıs

ben henüz diğerlerini almadım. düşünüyoruz hala. 3 ay kullanacakmışız..iyigeceler canım tekrar görüşmek üzere inşallah..

arkadaşlarr
sonuç aynıııııııııı
dayanacak gücüm kalmadı, sanırım artık buraya girmem
kendinize iyi bakınnn

arkadaşlarr
sonuç aynıııııııııı
dayanacak gücüm kalmadı, sanırım artık buraya girmem
kendinize iyi bakınnn

cnm su an senı cok ıyı anlıyorum ahh o 0 yokmu
ama ne olur bızı bırakma ara sıra yazda derdımızı paylasıp
umud ıcınde olalım bız bırbırımıze destek ıcın bu sayfaları dolduruyoruz
tamam mı cnm benım ara sırada olsa gel dertleselım lutfen arkadasım
allhtan umıdını sakın yıtırme bı gun gelecek ogun sevınecegız ınşllh

arkadaşlar eşimde yarın tahlil verecek. dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım. ben akşam sonucu size yazarım. allaha emanet olun....

arkadaşlar eşimde yarın tahlil verecek. dua edin hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım. ben akşam sonucu size yazarım. allaha emanet olun....

hadi bakalım allhın izniyle sperm görürsünüz cnm benim
dualarım seninle arkadaşım

amin allah razı olsun. sizin eşinizde de hormon sorunu var mı?? eşimin lh ve fsh yüksek...

bizimde lh testesteron normal
ama fsh yuksek bakalım testlerde ne olacak
sız sadece sperm testımı vereceksınız hormon vermıyecekmısınız

bizimde lh testesteron normal
ama fsh yuksek bakalım testlerde ne olacak
sız sadece sperm testımı vereceksınız hormon vermıyecekmısınız

sadece sperm testi verecek eşim. ben bi konuşayım olmazsa hormon testide versin. biz 2 tüp bebek denemesi yaptık ama tutmadı. sperm gözüküyordu azda olsa. spnra izmirde bir profa gittik adam kendi muayehanesinde sperm örneği aldı eşimden. 1.5-2 saat sonra inceledi sperm yok felan dedi. biz istanbul memorialde tüp bebek denemsi yapmıştık onları aradık. onlar o tahlil yanıltıcı olur dedi. verdiği vitaminleri kullanın 1-2 ay sonra tüp bebek merkezinde yaptırın dedi. yarın eşim burda bir tüp bebek merkeznde yaptıracak ...

dualarım senınle cnm
ben cıkıyorum allaha emanet ol
hayırlı haberlerle gel

arkadaşlar eşim sonuçları aldı.
sayı: 100.000
total sayı:300.000
hareket: %20
ileri hareket: % 10

yazın tüp bebek yaptırmıştık. istanbul memorialde malesef olumsuzdu. ordaki sonucuda eşimin
sayı: 60.000
hareket:%20
ileri hareket:%0

ve en son izmirde bir profa gitmiştik. üroloji uzmanına ve eşime sende sperm sıfır demişti. azospermsn demişti, hatta çocugunuzun olma ihtimali cok az bile demişti.gerci kendi muayenehanesinde yapmıştı sperm testini. 2 ay boyunca prooxed plus ve evicap vitamin kullandı ayrıca 2 aydır panax ve e1 kullanıyor hala. rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.

ha bu arada eşim tahlilini izmir irenbe tüp bebekte yaptırdı. orası hakkında bilgisi olan var mı. güvenilir bir yerdir inşallah. allha emanet olun

cnm sonucun guzel bence allh devamını getırsın
panaxı daha ne zamana kadar kullanacaksınız
ınşlh darısı bol hareketli spermlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…