Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

doğru cnm haklısın senin istediğin renk kahve köpüğü dore sarı karışımı ben eklemiştim resmi görmüşsündür belki

evet tatlım tam da o renkti boshayallersmile
bayıldım gerçekten çok hoşzemuszemus
ama işte oranlar konusunda kararsız kaldım

evet tatlım tam da o renkti boshayallersmile
bayıldım gerçekten çok hoşzemuszemus
ama işte oranlar konusunda kararsız kaldım

cnm bana sorarsan 1 e 1 karıştır sarıyı başlangıç için çok fazla katma bi bak bakalım yıpratcakmı çünkü her marka herkeste aynı etkiyi yapmıo bence kimisi palette saçlarımı mahvetti demiş ama ben bi zararını görmedim

Resim çok açık duruyor açıcı kullandınmı ?Bende kahve köpüğü ve vital platin sarıyı karıştırdım bu kadar açık olmadı ve zemindede kahve köpüğü vardı akmış şekilde.?aklinialirimsmile

bencede çok güzel cnm 8.1 aslında çok çokta açık olmaz heralde? yeşil yada turuncu yaparmı acaba

valla canım benımkı kullu kumral boyandı yesıllık de oldu turunculukta anlamadım gttı valla

yok açıcı kullanmadım korkuyorum onlardan yakar ve turuncu yapar diye benim altta bal köpüğü vardı akmıştı baya
yıkadıkçada açılıo rengi seninki hala koyumu?

merhaba .saçının rengi çok güzel olmuş.bende geçen sene sarı saçlarımın üzerine 11.1 ve kahve köpüğünü karıştırıp boyamıştım sonuç aynı böyleydi.ilk defa bu kadar doğal bir sarı tonu elde etmiştim.ama sonraki boyamalarınızda dikkatli olun derim.çünkü bu boya karışımı zemindeki renkle çok alakalı.ben ikinci boyamamda boyaları gene 1 e 1 kullandım ve enaz 2 ton koyu bir saçla karşılaştım.saçım resmen 7.1 le boyanmış gibiydi.2 ay akmasını bekledim daha az kahve köpüğü çok sarı kullandım boyadım.genede ilk boyamamdaki saç rengini elde edmedim

yok açıcı kullanmadım korkuyorum onlardan yakar ve turuncu yapar diye benim altta bal köpüğü vardı akmıştı baya
yıkadıkçada açılıo rengi seninki hala koyumu?

Biraz daha akdı ve açıldı canım yani ilk boyamamdaki yoğunluk yok oturdu renk kendine geldı yinede hoşzemuszemus degişik bi renk oldu ama bu kadar açık değil tabiki.akannehir

sangs ve gmztnr ben saçımı boyadım, kahve köpüğü ve sarı karıştırdım ama eskisinden hiçbir farkı yok bilmiyorumkismile hatta daha bile koyu oldu. resim eklemiştim zaten biliyosunuz. açık olsun diye sarı ekledim ama olmadı, anlamadım gitti.

benimde dipler koyu bayaa bildiğin çikolata kahve oldu gibime geliyor.güneşte açık ama gölgede malesef.
sanırım sarıyla karıştırırken kahve köpüğünü yarım tüp koymalı...genede güzel seviyorum rengi.

ikisinden de yarım karıştırdım ben. evet belki de dediğin gibi sarıdan tam, kahve köpüğünden yarım koysak belki olur. kutuların üzerine bakınca kahve köpüğü, altın karamel ve fındık kabuğundan daha açık duruyor. ama hepsini deneyen biri olarak kahve köpüğünün daha koyu olduğunu söyleyebilirim. çok hayal kırıklığına uğradım açıkçası. kötü bir renk olmadı kesinlikle, ama açık isterken şu ankinden daha koyu bir renkle karşılaşmak kötü oldu :) dore sarı katıcaktım aslında, kutunun üzerinde saç rengini 2-4 ton açar yazınca korktum almadım. 9.0 sarı aldım, o da meğer bi işe yaramıyomuş :) napalım deneye deneye öğreniyoruz boshayallersmile

aaa prediletto cnm bnm yeno okuyorum msglarını nası koyu oldu ne kadar beklettınkı boyayı sacında?bıde zemının ne renktı tatlım unutmusum kusura bakma lutfen

merhaba ben daha bi kere boyadım bu renge uyardığın ii oldu parkon teşekkür ederim ben bundan bile açık olmasını sarıya yakın olmasını istiyorum buda yıkadıkça açılıp güzelleşio

Biraz daha akdı ve açıldı canım yani ilk boyamamdaki yoğunluk yok oturdu renk kendine geldı yinede hoşzemuszemus degişik bi renk oldu ama bu kadar açık değil tabiki.akannehir

yıkadıkça güzelleşio biz hep daha açık istiyoruz ama evde tutturmak zor oluo bi cesaret edebilsem turunculaşmayacağını bilsem direk sarı boyamayı denicemde korkuyorum

cnm keşke dore sarı katsaydın diğer 9.0 saç tonunu açıomu bilmiyorum ama dore sarıda 2 4 tona kadar açar yazıo senin dediğin gibi. bende korkuyodum sapsarı falan olur diye ama öyle olmadı bidahakine bence dore sarı dene cnm

renk çk güzel oluo ama işte biraz daha sarıya dönük olsun istio insan abaca senin alttaki renkmi koyuydu o kadar koyu oldu

sacımın ana rengı sıyah zıft gıbı ya dogal halını gorsen boya dersın ama kızıl kullandım sonra sacımı acdım turuncu boyadım koyu kahve boyadım sımdık acdım ve fındık kabugu ıle boyadım ama renk degıstırmek ıstıorum kararsız kaldım herkez kızıl dıor ben degısk ıstıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…