Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

tabıkı paylasalım bncede cnm ben soyle dusunuyorum kulluyle kullu olmayanı karstrnca yesıllık olmaz dıye..turunculugu bnde anlamadım ınankı sacma bısey kaydirigubbakcemile3
ben deneme tahtası olurum guzel olursa sende denersın cnm kaydirigubbakcemile3

canım bu rengi nasıl elde ettin tam anlamadım açıklar mısın bilmiyorumkismile

2010/5/16/6035.jpg[/img][/url] canım bu rengi nasıl elde ettin tam anlamadım açıklar mısın bilmiyorumkismile

merhaba cennet predilettonun dediği gibi palette kahve köpüğü ve dore sarıyı karıştırdım benim saçım ince telli olduğu için yarım kullandım ikisinden benim alt rengimde loreal casting bal köpüğüydü aktıktan sonra boyadım

tabıkı paylasalım bncede cnm ben soyle dusunuyorum kulluyle kullu olmayanı karstrnca yesıllık olmaz dıye..turunculugu bnde anlamadım ınankı sacma bısey kaydirigubbakcemile3
ben deneme tahtası olurum guzel olursa sende denersın cnm kaydirigubbakcemile3

bende o konuda cesaretliyim deniyorum baya gerçi beklerken çok korkuyorum yerimseniben dediğin gibi küllü ve küllü olmyanı deneyelim bakalım nasıl olcak
cnm bide bu sarı katıyoruz ya boyanın içine kuafördeki gibi yanma olasışığı varmı ne kadarda bir boyamak gerekio

tatlım ben acıcı olmadıgı surece yanma rıskı yok dıye bılıyorum.cunku sacı yakan da yıpratanda oreal.
oreal yoksa boyayın ıstedıgınz gıbı dıyolar ama boya sacı kurutur tabı cok boyarsak bnm sacım kurudu mesela.
ayda 1 boyamak ıdeal tatlım benım 3 haftada hemen dıplerım cıkıo gozume cok batıyo o yuzden 3 haftada 1 boyadım hep ama artık 1 ay beklemeye karar verdım en az

bu arada gamzecım senın de sacın ınce tellıymıs benımkı gıbı boya cabuk tutuyo sacımızda sanslıyız sekerım :kahve:

merhaba cennet predilettonun dediği gibi palette kahve köpüğü ve dore sarıyı karıştırdım benim saçım ince telli olduğu için yarım kullandım ikisinden benim alt rengimde loreal casting bal köpüğüydü aktıktan sonra boyadım

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

tatlım ben acıcı olmadıgı surece yanma rıskı yok dıye bılıyorum.cunku sacı yakan da yıpratanda oreal.
oreal yoksa boyayın ıstedıgınz gıbı dıyolar ama boya sacı kurutur tabı cok boyarsak bnm sacım kurudu mesela.
ayda 1 boyamak ıdeal tatlım benım 3 haftada hemen dıplerım cıkıo gozume cok batıyo o yuzden 3 haftada 1 boyadım hep ama artık 1 ay beklemeye karar verdım en az

bende hep üç haftada boyuyodum ama bende bu sefer beklemeyi düşünüyorum cnm sarı karıştırdım ya boyaya bide evde boyamaya yeni başladım her seferinde değişik boyadım o yüzden sabredemiyorum hemen boyamak istiyorum
dediğin gibi benim saçlarımda çok ince telli gerçekten tutuo boyayı :)

aynen cnm bende senın gbı sabredemıyorum arkadaslarım yeter artık gunluk boyuyosun heralde dıyolar kaydirigubbakcemile3 ama ınsan boyaya bı sarınca vazgecemıyooo kafamçokkarıştı

gmz cim benim şuanda kahve köpüğü saçlarım
ama uzun ve gür 2 kutu ancak yetecek heralde
1 tüp dore 1 tüp kahve köpüğü mü yapayım
yoksa 1,5 dore yarım kahve köpüğü mübilmiyorumkismile

aynen cnm bende senın gbı sabredemıyorum arkadaslarım yeter artık gunluk boyuyosun heralde dıyolar kaydirigubbakcemile3 ama ınsan boyaya bı sarınca vazgecemıyooo kafamçokkarıştı

:) benim buaralar boyadıklarımıda farketmiyolar buarada ben bidahakine açık kumrala sarı tonları karıştırmayı düşünüyorum cnm

gmz cim benim şuanda kahve köpüğü saçlarım
ama uzun ve gür 2 kutu ancak yetecek heralde
1 tüp dore 1 tüp kahve köpüğü mü yapayım
yoksa 1,5 dore yarım kahve köpüğü mübilmiyorumkismile

cnm dore sarının üstünde saçı 2 4 ton açar diyodu bende cesaret edemediğim için sarıdan az koymuştum turuncu olmasın diye aslında bende sarı olmasını istiyorum istersen sarıdan ilk seferde okadar çok koyma yavaş yavaş açarsın en azından 1 tüp koyduğunda bi bak bakalım saçın ne kdr açılcak senin saçında şu an turunculk varmı cnm

cnm dore sarının üstünde saçı 2 4 ton açar diyodu bende cesaret edemediğim için sarıdan az koymuştum turuncu olmasın diye aslında bende sarı olmasını istiyorum istersen sarıdan ilk seferde okadar çok koyma yavaş yavaş açarsın en azından 1 tüp koyduğunda bi bak bakalım saçın ne kdr açılcak senin saçında şu an turunculk varmı cnm

tatlım röflenin üstüne çikolata kahve yapıldı o aktı bal köpüğü gibi oldu
sonra kahve köpüğüne boyadım
diplerimde çok hafif bi turunculuk var o kadar
dore sarı saçı 2-4 ton açıyorsa ben az koyayım evet
altta röfleler var ve saçlarım epey yıprandı
kopar falan sonra Allah korusunohaoldumsmile

aaa gözükmemiş bi önceki msjda

Eklentiler

• $52288_0_b.jpg
    $52288_0_b.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 73
tatlım röflenin üstüne çikolata kahve yapıldı o aktı bal köpüğü gibi oldu
sonra kahve köpüğüne boyadım
diplerimde çok hafif bi turunculuk var o kadar
dore sarı saçı 2-4 ton açıyorsa ben az koyayım evet
altta röfleler var ve saçlarım epey yıprandı
kopar falan sonra Allah korusunohaoldumsmile

ayy evet allah korusun cnm koparsa çok kötü olur bencede az koy en azından şlk sefer bi dene bakalım bi renk daha ekledim onada bi bak istersen cnm güzel görünüo

ayy evet allah korusun cnm koparsa çok kötü olur bencede az koy en azından şlk sefer bi dene bakalım bi renk daha ekledim onada bi bak istersen cnm güzel görünüo

renk çok güzel canım evet
ama benim zaten o kadar açık sarı da gözüm yokkaydirigubbakcemile3
senelerdir platindi saçım o yüzden böyle bal köpüğü sarı arası bişi olsa yetecekboshayallersmile

renk çok güzel canım evet
ama benim zaten o kadar açık sarı da gözüm yokkaydirigubbakcemile3
senelerdir platindi saçım o yüzden böyle bal köpüğü sarı arası bişi olsa yetecekboshayallersmile

doğru cnm haklısın senin istediğin renk kahve köpüğü dore sarı karışımı ben eklemiştim resmi görmüşsündür belki

X