cnm en son 3 hafta önce loreal casting bal köpüğüyle boyamıştım baya akmıştı belki de bendeki turunculuk ondan oldu saçının güzel olmasına çok sevindim güle güle kullan peki sende bakırlık turunculuk oldumu??
bende bugün kahve köpüğüne boyadım.
röfleleri kapatmıyor.saç diplerini çok açıyor
karamel istedim ama tam karamel de değil garip bi renk.deve tüyü diyebilirim:))))
sarıdan kahveye yumuşak geçiş yapmak isteyenler için iyi kızlar
tsk ederım tatlım bende bakırlık turunculuk olmadı ama benım alttakı renk acık kumraldı ondan olmadı sanırım
guzellerım yenı eve gırebıldım cekemedım fotograf kusura bakmayın ya cok uzgunum bugun cok yogundum hıc fırsatım olmadı ama yarın soz verıyorum koycam
bende loreal çok çok açık küllü sarı ve hollywood sarıyı karıştırıcam
saçım dore karamel renginde ben de merak ediyorum
sangs çok hoş olmuş canım
güle güle kullanopuyorumnanaktan
ne renkti ki saçınbilmiyorumkismile
cnm bnm cok tesekkur ederım oncekı sacım acık kumraldı ama baya turunculuk vardı o kapandı baya bıde o acık kumralın verdıgı sarının çiğliği gitti
canım ya benim saçım kızıldı aktı baya bi onu kahve köpüğü yapsam sence kızıllıkla buluşunca turuncu falan olur mu? :S
tatlım kahve kopugunde kızıllık var ama karısınca ne renk olur bılemıyorum ben bunun ıcıne 9.0 sarıda kattım.benım zemınde acıktı baya.
eger turunculuk falan ıstemıyosan ben senın yerınde olsam kullu sarı katardım ıcıne cunku bende oyle yapcaktım ama markette bulamadım kullu sarı veya kullu acık sarıyı.
sen ne tonlarda bı renk ıstıyosun?
esmerim ben normalde ama çok kara bi esmerlik değil bal köpüğü istiyorum hafif sarılık olsun tenim buğday ona uygun bişeyler ama kızıl olduğu için boyatınca çingene gibi olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile
tatlım kahve koppugunde sarılıkta kızıllıkta var.sanırım zemının ne renkse o tona gore renk alıyo.mesela benım zemınım acık kumraldı kızıllık fazla olmadı o yuzden ama zemını koyu olanlarda kızıllık daha baskın olmus.bence sen bu rengın ıcıne mutlaka sarı tonları katarak kullan.eger cok kızıllık ıstemıosan[/QU
tamam güzelim öyle yapiyim o zaman teşekkürler yardımın için kaydirigubbakcemile5
tatlım kahve kopugunde kızıllık var ama karısınca ne renk olur bılemıyorum ben bunun ıcıne 9.0 sarıda kattım.benım zemınde acıktı baya.
eger turunculuk falan ıstemıyosan ben senın yerınde olsam kullu sarı katardım ıcıne cunku bende oyle yapcaktım ama markette bulamadım kullu sarı veya kullu acık sarıyı.
sen ne tonlarda bı renk ıstıyosun?
canım çok tatlı bir renk olmuş, çok beğendim. güle güle kullan
bende fındık kabuğuna sarı karıştırcam. sen ne kadar ölçülerde karıştırdın ?