Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

bugün bende açık küllü sarı ve kahve köpüğü aldım üşenmezsem bu gece boyucam.

saçlarımı bundan önce altın karamelle boyamıştım. düplerden çıktı önce uçlardanmı başlamam gerekiyor. birde iki tüpünde hepsini kullanmalımıyım yoksa sarıdan yarım tüpmü kullanmalıyım.

:KK50:
evet sarı istiyorum ve kendi başıma yapamam açamam yani yoğun renk açıcılarda e fazla 4 ton açıyo rengini o yüzden benim kuaföre gitmem şart ohaoldumsmile

saçlarım hafif kızıldı ve az önce kahve köpüğüne boyadım dipler kahve oldu ama uca kadar kızıllar duruyor hala çok iğrenç oldu ne yapmalıyım

merhaba cennet predilettonun dediği gibi palette kahve köpüğü ve dore sarıyı karıştırdım benim saçım ince telli olduğu için yarım kullandım ikisinden benim alt rengimde loreal casting bal köpüğüydü aktıktan sonra boyadım
çok tatlı bi renk bende kahve köpüğü ve sarı karıstrmayı dusunuyorum.şimdi sacımda kahve köpüğü war ama zemınım koyu nasıl olurr?senın zemın hangi renk canım

ya kızlar ben bu sitede yeniyim saçlarımı boyucam ve çok karasız kaldım napmam konusunda . şimdi bn saçımı en son palette bal köpüğü ile boyadım şuan aktı gerçek rengim çikolata kahve gbi bişi sanırım koyu yani şimdi saçımı bal köpüğü istiorum ama sarıya dönük biraz daha ilk bal köpüğü yaptıımda koyu olmuştu onuda fındık kabuğunun üstüne yapmıştım şimdi napmalıyım bana akıl verin
:97:

bende palette deluxenin kahve köpüğü ve sarısnı karıştırdım boşuna karıştırmışım hiç beğenmedim bildiğin altın karamel oldu kahve köpüğünde bakırlık çok yoğunmuş :nazar:

kızlar bende size yardımcı olmaya çalışıyım bende palatte vitali kahve köpüğüyle sarısını karıştırmıştım ikisindende aynı oranda daha sonra boyadım ve saçım açık karamel oldu biraz turunculuk olmuştu ama daha sonra aktı baya şimdiki saç rengim süper yani aktıkça gitti o turunculuk deneyin derim :KK34:

kahve köpüğü 8.65 ile altın sarısı 10.65 karışımı bal köpüğü çıkıyor diye yorumlar var doğru mudur acaba?
bilen var mı?:KK8:

bende bugün kahve köpüğüne boyadım.
röfleleri kapatmıyor.saç diplerini çok açıyor
karamel istedim ama tam karamel de değil garip bi renk.deve tüyü diyebilirim:))))
sarıdan kahveye yumuşak geçiş yapmak isteyenler için iyi kızlar

tam olarak orengi bana bi resim örnekleyip yollarmısın saçımı boyayacağım da

X