cnm çok gzl olmuş güle güle kullan bende küllü açık sarıyı düşündüm ama yeşertio diyolar ya korktum. şimdi açık kumral 8.0 a 9.0 mı katsam diyorum sence nasıl olur
tsk ederım tatlımmm hihoyyyt benım sacım katlı oldugu ıcın fotolarda bellı olmamıs ama baya uzun nerdeyse belıme gelıyo o yuzden 2sının de tamamını karıstırdım.senın asıl sac rengın neydı?benım zemınım acıktı eger acık renk olmasını ıstıyosan acık sarıyla karıstr cnm ben dırek sarıyla karıstrmıstım
tatlım o zaman bence sarıyla karıstrmalısın cunku sac rengın baya koyuymus bence burda bazı arkadaslarında denedıgı gıbı kahve kopugu ve altın sarıyı karıstırıp dene herkes cok memnun kalmıs o sac rengınden bence o guzel bı acık karamel yapcaktır sacını
tesekkur ederım canım.bak bnm sacım kullu acık kumral mı kullu kumral mı ne boyanmıstı ve cıdden yeserme olmustu ama
bıkac yıkamaya aktı o yesıllık.ben kullu olmayan bı boyayla kullu olan bı boyayı karıstırırsam yesıllık olcagını dusunmuyorum
dger boya yaptıgım da da kumral ve kullu acık sarıyı karıstrcam sanırım.8.0a 9 katsan cok köklü bi degişim olcagını zannetmıyorum cunku boyalar zaten kutudakı goruntusunden koyu cıkıyo
ben senın yerınde olsam acık kumral olmasını ve turunculuk olmasını ıstemıyosan 7.0 ve 10.1 ı karıstırırdım palette marka boyayla.ama tabıkı karar senın tatlım sen ne dusunuyosun?tam olarak nası bı renk ıstıyosun?
canım, benim saç rengim bu. biraz daha açıldı şimdi yıkadıkça. altta röfle vardı. bundan daha açık bir karamel istiyorum, sarıya dönük.
slm predilitto bende sangsin dediği gibi palettte kahve köpüğü ve dore sarıyı karıştırdım baya saçımın rengini açtı çok tatlı bi renk oldu ama başta biraz daha bakır ağırlıklıydı yıkadıkça aktı daha hoş oldu sanırım senin istediğine yakın bi renk bence bi dene ben denediğim için fikrimi söyliyim dedim
slm predilitto bende sangsin dediği gibi palettte kahve köpüğü ve dore sarıyı karıştırdım baya saçımın rengini açtı çok tatlı bi renk oldu ama başta biraz daha bakır ağırlıklıydı yıkadıkça aktı daha hoş oldu sanırım senin istediğine yakın bi renk bence bi dene ben denediğim için fikrimi söyliyim dedim
cnm resimleri pek güzel çekemedim ama en azından bi fikir olur
canım renk süpermiş, evet tam da dediğim gibi. çok teşekkür ederim gerçekten, benim için iyi bir fikir oldu kafamda. a.s. ben de boyayınca resim eklerim :1hug:
gamzecım sevındm tatlım sacın cok guzel olmus
ben bu rengi çok sevdim.bir daha ki sefere dore sarıyla karıştırarak deniyecem kahve köpüğünü.
çok teşekkür ederim cnm işte beniim saçımın şuandaki rengi bu:) biraz daha bakırlığı gitsin istiyorum yıkadıkça akıo yoksa dediğim gibi rengi çok güzel aslında sana gönderdiğim açık kumral boya kutusunun üstündeki renkte çok hoşuma gidio ama tutturmak zor sanırım
hangı acık kumral gamzecım unuttum ben ya kusura bakma bı hatrlatabılır mısın
hmmm evt tatlım tesekkurler bu cok guzel ya ama ılk boyamada tutcagını zanntemıyorum ben dger boyamama kumral ve kullu acık sarıyı karıstırmayı dusunuyorum.bence onda acık kumral bı renk elde edebıılırım hemde dogal olur.sence nasıl olur?