Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
kızlar bu ıkısını karıstırmayı dusunuyorum bugun.genelde 8.65 kahve kopugu ve 10.65 altın sarı karıstırılmıs
sızce 8.65 ve 10.1 kullu acık sarı nasıl olur?ben guzel olcagını dusunuyorum sacım boyalı acık kumral ama kızıllık var.

Son düzenleme:
kahve köpüğünde de kızıllık var,küllü sarıylada karışsa yine kızıllık olur bence

ama kızıllıgını bıraz almaz mı tatlım kulluler kızıllıgı alıyo

Kahve köpüğü bende bakır kızıllık yapmıştı hiç hoşuma gitmedi boyadım ozaman...
Açık küllü sarı koyarsan güzel olurmu acaba?:uhm:

Son düzenleme:
bence de kahve köpüğünü hiç karıştırma canım..zaten kızıllık olan saçını iyice kızıl yansımalı yapar...düşün ki küllü renkler bile hemen diil, zamanla kapatıyo kızılları..bence küllü sarı filan yapsan avatarındaki renge yaklaşırsın..çünkü biliyosun boyalar hep göründüğünden koyu tutar.

gercekten mı kızlar ya bende gttım kahve kopugu ve sarı aldım ya kullu sarı yoktu mafoldumben
avatarımdakı sac rengını cok ıstıyodum bende uff cok uzuldum ya napcam sımdı mafoldumben

gercekten mı kızlar ya bende gttım kahve kopugu ve sarı aldım ya kullu sarı yoktu mafoldumben
avatarımdakı sac rengını cok ıstıyodum bende uff cok uzuldum ya napcam sımdı mafoldumben

cnm ben kahve köpüğü ile dore sarı karıştırdım sarıya yakın bi renk olması umuduyla renk çok tatlı oldu ama bya turunculuk var bu renkte

canım ben de fındık kabuğu ile sarıyı karıştırmayı düşünüyorum uzun süredir.. altın karamelle sarı da olabilir. açık bi karamel istiyorum. ama kızıllıktan ve turunculuktan korkuyorum. daha cesaret edemedim :)

tatlım ben sımdı boyıcam foto koyarım boyayınca

tatlım sacım mukemmel olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
o çiğliği gitti!!!! cok mutluyummm sımdı foto cektım ama flashtan dolayı kotu gorunuo bellı olmuo cok sabah gun ısıgında cekerım koyarım ayy cok guzel oldu cok sevndmmm =))

güle güle kullan canım çok sevindim istediğin renk olduysa...

kahve köpüğü ile açık sarımı karıştırdın?

cok saol canım benım kahve kopugu ve sarı karıstırdım normal sarı 9.0
sabah foto koyarım sıze de bı yol gosterır en azndan

çooook sevindim canım istediğin renk olmasına olumunekankayizsmile bana da cesaret geldi, fotonu bekliyorum zemuszemus

cok saol canım benım kahve kopugu ve sarı karıstırdım normal sarı 9.0
sabah foto koyarım sıze de bı yol gosterır en azndan

cnm en son 3 hafta önce loreal casting bal köpüğüyle boyamıştım baya akmıştı belki de bendeki turunculuk ondan oldu saçının güzel olmasına çok sevindim güle güle kullan peki sende bakırlık turunculuk oldumu??

bende bugün kahve köpüğüne boyadım.
röfleleri kapatmıyor.saç diplerini çok açıyor
karamel istedim ama tam karamel de değil garip bi renk.deve tüyü diyebilirim:))))
sarıdan kahveye yumuşak geçiş yapmak isteyenler için iyi kızlar

guzellerım yenı eve gırebıldım cekemedım fotograf kusura bakmayın ya cok uzgunum bugun cok yogundum hıc fırsatım olmadı ama yarın soz verıyorum koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…