Saç Rengi ve Saç Boyama palette kahve kopugu ve kullu acık sarı

aaa prediletto cnm bnm yeno okuyorum msglarını nası koyu oldu ne kadar beklettınkı boyayı sacında?bıde zemının ne renktı tatlım unutmusum kusura bakma lutfen

ru8gtz.png

canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismile

cnm keşke dore sarı katsaydın diğer 9.0 saç tonunu açıomu bilmiyorum ama dore sarıda 2 4 tona kadar açar yazıo senin dediğin gibi. bende korkuyodum sapsarı falan olur diye ama öyle olmadı bidahakine bence dore sarı dene cnm

evet canım ben de korktuğum için almadım, turuncu olur diye. 9.0 hiçbir işe yaramıyor. bir dahakine artık. bu arada kahve köpüğünün kutusundaki renkle alakası yok. sapsarı bi renk koymuşlar, boyuyosun kahve oluyor. gıcık aldım :eek:lmaz:

ya kızlar bence bunun dip boyasını sırf 9 numarayla yapabiliriz. baksanıza ikinci boyamayla koyulaşıyor diyolar zaten koyu.
ne dersiniz?

ben kışa doğru bakıra geçicem daha koyulaşsın istemem yani.

ru8gtz.png

canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismi

tuh cnm uzuldum ya.acaba sen sacında uzun mu beklettın boyayı kac dk beklettın ben 25 dk bekletmıstım surmeyle beraber

sacımın ana rengı sıyah zıft gıbı ya dogal halını gorsen boya dersın ama kızıl kullandım sonra sacımı acdım turuncu boyadım koyu kahve boyadım sımdık acdım ve fındık kabugu ıle boyadım ama renk degıstırmek ıstıorum kararsız kaldım herkez kızıl dıor ben degısk ıstıorum

hmm anlıyorum cnm senı bende senın gıbı dusunuyodum hep herkes cok begenırdı saclarımı ve sac rengımı ben gttım boyattım actrdım sımdı cok pısmanım 1yıla kadar tamamen eskı rengıme donmeyı dusunuyorum.
ten rengın nasıl pekı?bugday tenlıysen bal kopugu tonları cok yakısır
beyaz tenlıysen her renk gıder derler ama ben kendıme bu rengı pek yakıstıramadım.sarının tonuda cok onemlı tabı belkı bu sarı hos gelmıyo bana.bıraz daha acsam daha guzel olabılır ama artık actrmakta ıstemıyorum sen beyaz tenlıysen kullu sarı falan deneyebılırsın bence cok yakısır
esmersende karamel tonları esmerlere cok yakısıyo bence boyle acık karamel gıbı

ya kızlar bence bunun dip boyasını sırf 9 numarayla yapabiliriz. baksanıza ikinci boyamayla koyulaşıyor diyolar zaten koyu.
ne dersiniz?

ben kışa doğru bakıra geçicem daha koyulaşsın istemem yani.

ya cnm olabılır bence cunku cok acıyo sac rengını zaten esıtlıyo dıger taraflarla

ru8gtz.png

canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismile

evet canım ben de korktuğum için almadım, turuncu olur diye. 9.0 hiçbir işe yaramıyor. bir dahakine artık. bu arada kahve köpüğünün kutusundaki renkle alakası yok. sapsarı bi renk koymuşlar, boyuyosun kahve oluyor. gıcık aldım :eek:lmaz:

guzeller belkı sac rengınız koyu oldugundan dolayı 9 ıse yaramamıstr benım sacım baya acık renktı o yuzden tuttu mesela ama kahve kopugu konusunda haklısınız karamel bı ton bence o..
ya zaten kutuların ustundekı tonları ben en son sevıyeye kadar acılmıs saca gore koyduklarını dusunuyorum.yanı sacı nerdeyse beyaza kadar actıktan sonra atıyorum kutudakı kumrala boyarsan aynen kutudakı rengı elde edersın
cunku ben kendı sacıma cok yakın tonlar denedıgımde bıle kutudakı rengı asla elde edemedm

evet cnm çok haklısın bende kahve köpüğünün üstündeki renge aldanıp nerdeyse tek onu boyuyacaktım iyiki tek boyamamışım dore sarı kattığımda bile işte resimde gördüğün kdr açıldı ben bi cesaret bundan sonrakine tek sarı denicem ama markada kararsızım loreal 10.0 var bak resmini koyuyorum bide loreal preference serisi var onu merak ediyorum onunda resmini ekliyim

Eklentiler

• $resim101931-1.jpg
    $resim101931-1.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 143
  • $1268151866_loreal_recital_8_3.jpg
    $1268151866_loreal_recital_8_3.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 107
evet cnm çok haklısın bende kahve köpüğünün üstündeki renge aldanıp nerdeyse tek onu boyuyacaktım iyiki tek boyamamışım dore sarı kattığımda bile işte resimde gördüğün kdr açıldı ben bi cesaret bundan sonrakine tek sarı denicem ama markada kararsızım loreal 10.0 var bak resmini koyuyorum bide loreal preference serisi var onu merak ediyorum onunda resmini ekliyim

12387yr.jpg

canım aslında ben bu renkle boyuyacaktım ama cesaret edemedim. artık cesaret söz konusu değil kaydirigubbakcemile3 sarıyı ekledik gene açılmadı, sen dore ekledin ki onun üzerinde saç rengini açar yazıyor gene de o kadar çok açılmadıysa boyayalım gitsin amaaan sırnaşık şey zaten palette in renklerini bulana kadar canım çıkıyor, hep koyu renkler kalmış oluyor. bi de loreal le deneyelim bakalım şansımızı. kaydirigubbakcemile2

12387yr.jpg

canım aslında ben bu renkle boyuyacaktım ama cesaret edemedim. artık cesaret söz konusu değil kaydirigubbakcemile3 sarıyı ekledik gene açılmadı, sen dore ekledin ki onun üzerinde saç rengini açar yazıyor gene de o kadar çok açılmadıysa boyayalım gitsin amaaan sırnaşık şey zaten palette in renklerini bulana kadar canım çıkıyor, hep koyu renkler kalmış oluyor. bi de loreal le deneyelim bakalım şansımızı. kaydirigubbakcemile2

cnm belki duymuşsundur majirel ve koleston perfect diye profesyonel boyalar var küllümango diye bi arkadaş var biliyosundur belki ona danıştım saolsun çok yardımcı oldu o bu boyaları tavsiye etti denedikten sonra resim eklerim cnm sende denersen seninkinide beklerim kaydirigubbakcemile5

cnm belki duymuşsundur majirel ve koleston perfect diye profesyonel boyalar var küllümango diye bi arkadaş var biliyosundur belki ona danıştım saolsun çok yardımcı oldu o bu boyaları tavsiye etti denedikten sonra resim eklerim cnm sende denersen seninkinide beklerim kaydirigubbakcemile5

tamam canım bekliyorum resmini. ben yeni boyadım biliyosun, bir ay beklerim artık iyice yıpratmayalım yerimseniben boyayınca ben de eklerim kaydirigubbakcemile5

esmerım canım :)

tatlım bence karamel tonlarını dene benım esmer arkadaslarım karamel veya balkopugu tonları yapıyolar allahım nasıl yakısıyo cok ayrı bı hava katıyo aksam foto koycam tatlım senın ıcın.sımdı cıkmam gerek muck opuyorumnanaktan

kızlar ya bana da yardım edin lütfen saçlarını kahve köpüğü dore sarı karıştırıp yapan arkadaşın çok süper işte öle doğal parıltılı bi sarı istiyorum bende ne koyu ne de platin gibi buğday tenliyim ve şuan saçlarım kahve gibi ya önce koyu kahve yapmıştım aktıktan sonra çikolataya boyadım bi umut ama tabiki tutmadı sadece biraz açtı sanki ışıltı verdi :KK43:

cnm sacını actrmadan sarı yapamazsınkı ne renk ıstıyosun sen?sarı mı ıstıyosun

evet sarı istiyorum ve kendi başıma yapamam açamam yani yoğun renk açıcılarda e fazla 4 ton açıyo rengini o yüzden benim kuaföre gitmem şart ohaoldumsmile

esmerım canım :)

canım bak bu tonlar esmerlere cok yakısıyo sen ne dusunuyosun bılmıyorum ama ben bayılıyorummm ben beyaz tenlıyım bu yonları denedım ama hıc yakısmadı bana :gitme:
esmerlerde guzel duruyo boyle karamelımsı sarımsı tonlar ınsallah bı fıkır olusturur kafanda tatlım

evet sarı istiyorum ve kendi başıma yapamam açamam yani yoğun renk açıcılarda e fazla 4 ton açıyo rengini o yüzden benim kuaföre gitmem şart ohaoldumsmile

renk acıcıları hıc denemedım ben tatlım ama ınankı kuaforlere de guven olmuyo ya guzel yapamıyolar bıseyı hıc bulamadım ben duzgun bı kuafor ınsallah ıı bı kuafor bulursun bulursan kacrma !

kızlar acil yardııımmmm!!!! benim saçlarım kızıldı ama şuan aka aka karamele dönüyor gibi boya aldım palette kahve köpüğü turuncu falan olmaz dimi yada açık bi sarı :S

kızlar acil yardııımmmm!!!! benim saçlarım kızıldı ama şuan aka aka karamele dönüyor gibi boya aldım palette kahve köpüğü turuncu falan olmaz dimi yada açık bi sarı :S

canım kahve köpüğünde her türlü yansıma var.sarılık,kızıllık,bakırlık,karamellik her zevke hitap ediyorkaydirigubbakcemile3
ama akmış kızılın üstüne de bir seçenek olabilir bence.denemek lazım kesin bişey diyemem.ama iki kere boyaman gerekebilir de...

canım kahve köpüğünde her türlü yansıma var.sarılık,kızıllık,bakırlık,karamellik her zevke hitap ediyorkaydirigubbakcemile3
ama akmış kızılın üstüne de bir seçenek olabilir bence.denemek lazım kesin bişey diyemem.ama iki kere boyaman gerekebilir de...

aldım bu akşam denicem umarım berbat bişi olmaz saçlarım :S bakalım artık teşekkürler canım

X