- 19 Ocak 2010
- 456
- 14
aaa prediletto cnm bnm yeno okuyorum msglarını nası koyu oldu ne kadar beklettınkı boyayı sacında?bıde zemının ne renktı tatlım unutmusum kusura bakma lutfen
cnm keşke dore sarı katsaydın diğer 9.0 saç tonunu açıomu bilmiyorum ama dore sarıda 2 4 tona kadar açar yazıo senin dediğin gibi. bende korkuyodum sapsarı falan olur diye ama öyle olmadı bidahakine bence dore sarı dene cnm
canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismi
tuh cnm uzuldum ya.acaba sen sacında uzun mu beklettın boyayı kac dk beklettın ben 25 dk bekletmıstım surmeyle beraber
sacımın ana rengı sıyah zıft gıbı ya dogal halını gorsen boya dersın ama kızıl kullandım sonra sacımı acdım turuncu boyadım koyu kahve boyadım sımdık acdım ve fındık kabugu ıle boyadım ama renk degıstırmek ıstıorum kararsız kaldım herkez kızıl dıor ben degısk ıstıorum
ya kızlar bence bunun dip boyasını sırf 9 numarayla yapabiliriz. baksanıza ikinci boyamayla koyulaşıyor diyolar zaten koyu.
ne dersiniz?
ben kışa doğru bakıra geçicem daha koyulaşsın istemem yani.
canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismile
evet canım ben de korktuğum için almadım, turuncu olur diye. 9.0 hiçbir işe yaramıyor. bir dahakine artık. bu arada kahve köpüğünün kutusundaki renkle alakası yok. sapsarı bi renk koymuşlar, boyuyosun kahve oluyor. gıcık aldımlmaz:
evet cnm çok haklısın bende kahve köpüğünün üstündeki renge aldanıp nerdeyse tek onu boyuyacaktım iyiki tek boyamamışım dore sarı kattığımda bile işte resimde gördüğün kdr açıldı ben bi cesaret bundan sonrakine tek sarı denicem ama markada kararsızım loreal 10.0 var bak resmini koyuyorum bide loreal preference serisi var onu merak ediyorum onunda resmini ekliyim
canım işte saçım böyleydi, şimdi bundan daha da koyu oldu. kötü değil ama hiç sevmedim bilmiyorumkismile
evet canım ben de korktuğum için almadım, turuncu olur diye. 9.0 hiçbir işe yaramıyor. bir dahakine artık. bu arada kahve köpüğünün kutusundaki renkle alakası yok. sapsarı bi renk koymuşlar, boyuyosun kahve oluyor. gıcık aldımlmaz:
evet cnm çok haklısın bende kahve köpüğünün üstündeki renge aldanıp nerdeyse tek onu boyuyacaktım iyiki tek boyamamışım dore sarı kattığımda bile işte resimde gördüğün kdr açıldı ben bi cesaret bundan sonrakine tek sarı denicem ama markada kararsızım loreal 10.0 var bak resmini koyuyorum bide loreal preference serisi var onu merak ediyorum onunda resmini ekliyim
canım aslında ben bu renkle boyuyacaktım ama cesaret edemedim. artık cesaret söz konusu değil kaydirigubbakcemile3 sarıyı ekledik gene açılmadı, sen dore ekledin ki onun üzerinde saç rengini açar yazıyor gene de o kadar çok açılmadıysa boyayalım gitsin amaaan sırnaşık şey zaten palette in renklerini bulana kadar canım çıkıyor, hep koyu renkler kalmış oluyor. bi de loreal le deneyelim bakalım şansımızı. kaydirigubbakcemile2
cnm belki duymuşsundur majirel ve koleston perfect diye profesyonel boyalar var küllümango diye bi arkadaş var biliyosundur belki ona danıştım saolsun çok yardımcı oldu o bu boyaları tavsiye etti denedikten sonra resim eklerim cnm sende denersen seninkinide beklerim kaydirigubbakcemile5
esmerım canım :)
evet sarı istiyorum ve kendi başıma yapamam açamam yani yoğun renk açıcılarda e fazla 4 ton açıyo rengini o yüzden benim kuaföre gitmem şart ohaoldumsmile
kızlar acil yardııımmmm!!!! benim saçlarım kızıldı ama şuan aka aka karamele dönüyor gibi boya aldım palette kahve köpüğü turuncu falan olmaz dimi yada açık bi sarı :S
canım kahve köpüğünde her türlü yansıma var.sarılık,kızıllık,bakırlık,karamellik her zevke hitap ediyorkaydirigubbakcemile3
ama akmış kızılın üstüne de bir seçenek olabilir bence.denemek lazım kesin bişey diyemem.ama iki kere boyaman gerekebilir de...